6 onverwachte bijwerkingen van TulsiJe zou hebben gehoord van Tulsi zijn een magische kruid dat alle ziekten geneest. Rekening houdend met de brede waaier van voordelen die het biedt, is het geen wonder hoe waar dat is.

Van jongs af aan onze moeders en grootmoeders moeten onderwijzen over haar prachtige voordelen voor de gezondheid. En wij geloven zijn hoofd knikkend en alles.


Nu wil ik niet zeggen dat deze woorden zijn allemaal leugens. Nope. Tulsi doet profiteren onze gezondheid op een bepaalde manier verrassend. Het is een plant die afkomstig is van hun rondes van Ayurveda, en je moet weten over de kwaliteit van de gezondheidszorg te verhogen.

Maar dan is er iets anders dat je misschien niet weet. Deze plant heeft verzameld alle lof in de wereld heeft een aantal bijwerkingen ook.

Wat zijn zij? Lees en ontdek het zelf!

Eugenol Overdosering:

Wat?

Eugenol is het voornaamste bestanddeel van Tulsi.

Hoe?

E 'werd gevonden dat de overmatige consumptie van Tulsi kan leiden tot eugenol overdosis (1). Er is de mogelijkheid van het nuttigen van te veel eugenol, die ook kan leiden tot vergiftiging (2).

Eugenol is in kruidnagel sigaretten en wat te eten smaakstoffen.

Symptomen?

Blooding tijdens het hoesten, snelle ademhaling, en bloed in de urine.

Antistolling:

Wat?

Tulsi heeft de mogelijkheid om het bloed te verdunnen in ons lichaam. Het moet dan ook niet worden ingenomen met andere anti-stolling drugs (3).

Hoe?

De mensen die al anticoagulantia zoals warfarine en heparine moet consumptie van Tulsi beperken. Tulsi kan het bloedverdunnende eigenschappen van voorgeschreven medicijnen te intensiveren en leiden tot meer ernstige complicaties (4).

Symptomen?

Blauwe plekken en/of langdurig bloeden.

Hypoglykemie:

Wat?

Hypoglycemie is een aandoening van abnormaal lage niveaus van de bloedsuiker. Hoewel het geen ziekte, is een teken van gezondheidsprobleem (5).

Hoe?

Tulsi wordt door mensen met hoge niveaus van suiker in het bloed naar de bloedsuikerspiegel verlagen. Maar als de mensen die lijden aan diabetes of hypoglycemie, en die onder medicatie verbruikt Tulsi, kan leiden tot een grote daling in de bloedglucose. Dit is iets heel gevaarlijk.

Symptomen?

Bleekheid, duizeligheid, honger, zwakte, prikkelbaarheid (6).

Kunnen invloed op de vruchtbaarheid:

Wat?

Tulsi kan onvruchtbaarheid bij mannen veroorzaken.

Hoe?

De tests werden uitgevoerd op mannelijke konijnen. De konijnen werden verdeeld in testgroepen en normaal. Konijnen groep van testen waren twee gram Tulsi verlaat voor een periode van 30 dagen. Opgemerkt werd een significante afname van het aantal zaadcellen testen konijnen groep (7).

Reacties bij zwangere vrouwen:

Wat?

Overmatige consumptie van Tulsi door zwangere vrouwen kan op lange termijn effecten op zowel de moeder als het kind. Tulsi kan ook reacties bij zwangere vrouwen leiden.

Hoe?

Tulsi kan samentrekkingen van de baarmoeder bij zwangere vrouwen (8) te stimuleren. Dit kan leiden tot complicaties tijdens de bevalling of menstruatie.

Symptomen?

Rugpijn, krampen, diarree en bloedingen (9).

Drug interacties:

Wat?

Tulsi kan interfereren met de manier waarop het lichaam bepaalde geneesmiddelen.

Hoe?

Dit wordt gedaan met behulp van 'P450' - systeem van de leverenzymen. Als gevolg hiervan kan het niveau van het geneesmiddel in het bloed verhogen of verlagen.

Diazepam en scopolamine zijn twee medicijnen die helpen verminderen, respectievelijk, misselijkheid, braken, zenuwachtigheid, bezorgdheid. Tulsi kan de amnesic effect veroorzaakt door deze twee geneesmiddelen (10) te verminderen.

Symptomen?

Brandend maagzuur, licht gevoel in het hoofd, hoofdpijn en misselijkheid.

Iedere stof, maar het is natuurlijk, heeft geen bijwerkingen. Het zou een behandeling voor een ziekte zijn. Of het zou een uitstekende helende eigenschappen hebben. Maar dit betekent niet dat vrij van bijwerkingen te maken.

Dus de volgende keer als je denkt aan het nemen van Tulsi, kunt u nemen. Maar zorg ervoor om te consumeren met mate!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha