6 onverwachte bijwerkingen van MulberryWist u dat de moerbei zoete vrucht bijwerkingen kan hebben? Het lijkt ongelooflijk, is het niet? Bekend als "Shahtuta in Hindi, wordt deze vrucht gevormd in de structuur van de zijde. Mulberry heeft een groot aantal gezondheid en geneeskrachtige voordelen. Het kan echter een aantal behoorlijk vervelende allergieën en bijwerkingen veroorzaken. Maar voordat we in deze, moet u eerst de voordelen van moerbei vruchten.

De voordelen - A Brief:

  • Moerbeien zijn laag in calorieën, hebben anti-carcinogene en zijn een rijke bron van resveratrol.
  • Moerbeibomen bevatten ook belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine E, vitamine A, ijzer, kalium, magnesium en mangaan.
  • Moerbeien helpen bij de bestrijding van artritis, diabetes, hoge bloeddruk en constipatie.

Natuurlijk, moerbeibomen hebben vele andere voordelen, maar we zullen richten op de bijwerkingen. Lees verder om te bewapenen met een goed begrip van een aantal van deze.


Blood Sugar Effecten:

De American Diabetes Association (ADA) testten de effecten van de inname van moerbei-extract en sucrose over hoe het invloed op het gebruik van suiker in het bloed bij 20 mannen. Tien van de twintig waren niet-diabetici en anderen waren II diabetici type orale medicatie. Beide groepen mensen die zijn gediagnosticeerd met een vermindering van de initieel glucose na het eten suiker.

Een verbinding genaamd 1-deoxynojirimycine of DNJ is de belangrijkste boosdoener achter deze daling. Inname remmers α-glucosidase zoals acarbose en moerbei extract wordt aangenomen dat de effecten van deze geneesmiddelen te verhogen. Het leidt meestal tot een plotselinge daling van de bloedsuikerspiegel. Deze negatieve bijwerking van moerbei is vooral schadelijk en kan de balans van de bloedsuikerspiegel verstoren in je lichaam.

Skin Cancer Risk:

Veel producten voor huidverzorging zijn voorzien van moerbei-extract. Mulberry bevat arbutine, een stof die helpt om de huid lichter te maken, waardoor het rechtvaardiger. Arbutin is een hydrochinon dat het vrijkomen van melanine bevattende het enzym tyrosinase voorkomt.

Een studie door Franse onderzoekers in 2010 vond dat hydrochinon de directe oorzaak van kanker kan zijn. Kankerverwekkende bijwerkingen van hydrochinon zijn onderzocht bij dieren. Hoewel arbutine een mildere vorm van hydrochinon, kunnen toch huidkanker veroorzaken. Dus als je een product huid lichter dat moerbei extract bevat gebruiken, kan je jezelf in gevaar van huidkanker.

Interfereert met chemotherapie:

Onderzoekers aan de Universiteit van Tokyo Nihon opgemerkt dat albanol A, een stof gewonnen uit de bast van de moerbeiboom wortels, kan de cel apoptose in leukemiecellen. Hoewel dit is duidelijk een goede zaak, en de situatie kon niet meer optimistisch te zijn, het belangrijkste is moerbei extracten moet worden vermeden door patiënten die chemotherapie ondergaan, tenzij uw arts dit specifiek toestaat. Mulberry fragmenten niet worden ingenomen zonder medisch toezicht en goedkeuring.

De absorptie van koolhydraten:

Moerbeien is bekend dat de opname van koolhydraten belemmeren. Moerbeibomen triglyceriden en kan de absorptie van koolhydraten belemmeren op hun vermogen om α-amylase, α-glucosidase, lipase en natrium-glucose transporters voorkomen.

Bloedsuiker:

Moerbei extract wordt gebruikt in verschillende recepten. Moerbeien staan ​​bekend om de bloedsuikerspiegel te verlagen, en kan leiden tot hypoglykemie. Deze aandoening kan leiden tot honger, hoofdpijn, wazig zien, overmatig zweten, duizeligheid, verwarring, en tremoren. Moerbeien dus moet worden gegeten met een beetje 'van voorzichtigheid.

Effecten op de nieren:

Moerbeien zijn een rijke bron van kalium. Kalium kan complicaties bij mensen die last hebben van de nieren en de galblaas pijn veroorzaken. Hoewel kalium heeft vele voordelen voor de gezondheid en is belangrijk voor onze groei, moet moerbei worden vermeden door mensen die een nierziekte heeft en galblaas klachten.

Als u nierstenen of andere problemen, moet u overwegen het vermijden van moerbeien en zelfs thee moerbei.

Dus als je op een dieet van moerbei vruchten, is het tijd om het te heroverwegen. Moerbeien hebben veel bijwerkingen die bijzonder irritant kan zijn. We hopen dat we in staat waren om boven de lijst een aantal van hen. Dus, waarom wachten? Deel deze informatie met uw vrienden en familie vandaag.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha