6 onverwachte bijwerkingen van cafeïnevrije koffieDrink cafeïnevrije koffie vaak? Hebt u last van maagzuur of pijn in de gewrichten vertraging? Zo ja, dan is waarschijnlijk je ervaart bijwerkingen van cafeïnevrije koffie.

Ja, het kan een slimme manier om de inname van cafeïne te beheersen, maar het aantal gezondheidsrisico's die wordt geleverd met cafeïnevrije koffie te zijn is geweldig! Voor meer informatie, lees het artikel.


Wat is cafeïnevrije koffie?

Cafeïnevrije koffie wordt bereid door het verwijderen van de cafeïne uit uw favoriete kopje koffie. Echter, je moet altijd onthouden dat de cafeïnevrije koffie is niet geheel verstoken van cafeïne. Volgens internationale normen, cafeïnevrije koffie is 97% cafeïne. Het kan ook tot 99% cafeïne. Het graan van Arabica koffie heeft minder cafeïne dan de Robusta bonen.

Cafeïnevrije koffie Vs gewone koffie:

Cafeïne is een eenvoudig proces dat de caffeine uit koffiebonen verwijderd. Een kopje cafeïnevrije koffie bevat 2-5 milligram cafeïne. Aan de andere kant, een kopje gewone koffie bevat 60-150 milligram cafeïne.

Hoe wordt cafeïnevrije koffie?

Er zijn drie methoden om cafeïne uit koffie te verwijderen. De methoden kunnen het gebruik van organische chemische oplosmiddelen of kooldioxide of water te betrekken.

Wat zijn de bijwerkingen van cafeïnevrije koffie?

Cafeïnevrije koffie kan nemen om te helpen verminderen uw cafeïne verslaving, maar het drinken vormt een aantal gezondheidsrisico's. Lees verder om meer te leren:

Oorzaken cardiovasculaire complicaties:

Cafeïnevrije koffie heeft bijwerkingen die levensbedreigend kan zijn. Studies tonen aan dat cafeïnevrije koffie verhoogt het risico op hartaanvallen. Het heeft de neiging om de niveaus van LDL cholesterol, die uiteindelijk zorgt u gevoelig voor hartkwaal, aanvallen en hartfalen (1) verhogen. Verminder de inname van cafeïnevrije koffie zal helpen bij de controle van plasmahomocysteïnespiegels en het voorkomen van coronaire problemen.

Negatieve effecten op botdichtheid:

Cafeïnevrije koffie belemmert ook de botdichtheid. Volgens verschillende studies, de mineralen van de botten hebben een alkaliserende effect op chronische metabole zuurgraad. Wanneer de zuurgraad hoog in het lichaam leidt tot een negatieve calciumbalans en uitputting van het mineraal. Met andere woorden, cafeïnevrije koffie maakt het voorbehoud van osteoporose of andere bot-gerelateerde ziekten (2).

Verhoogt slechte cholesterol:

Cafeïnevrije koffie verhoogt ook LDL-cholesterol in het lichaam. Volgens een studie uitgevoerd door de American Heart Association, kan cafeïnevrije koffie van de niveaus van apolipoproteïne B lopen in het lichaam, dat is een onderdeel van LDL-cholesterol.

Reumatoïde artritis veroorzaakt:

Cafeïnevrije koffie maakt het ook gevoelig voor reumatoïde artritis. Volgens een recente studie, het drinken van vier kopjes cafeïnevrije koffie per dag verhoogt het risico op het ontwikkelen van deze ziekte (3). Aan de andere kant, kan drie koppen koffie per dag drinkt en de kans op het ontwikkelen van artritis verminderen.

Spikes metabole Zuurgraad:

Koffie is erg zuur in de natuur. Cafeïnevrije koffie kan meer zuurgraad veroorzaken dan normaal. Het kan ook leiden tot GERD. De mogelijkheid om verzuring veroorzaken kan leiden tot een groter risico ulcera (4). Om deze reden, als u last heeft van maagzweren aan de verleiding van dampende kop cafeïnevrije koffie te vermijden.

Verhoogt het niveau van gastrine:

Een neveneffect van het uiteindelijke cafeïnevrije koffie is de mogelijkheid gastrinewaarden stimuleren. Gastrine is een hormoon dat de afgifte van zuur stimuleert de maag (5). Het verhoogt ook de uitscheiding van trypsine (6).

Nu weet je dat je favoriete kopje heerlijke koffie kan ook een tol op uw gezondheid. Probeer om te drinken met mate om de negatieve effecten op de gezondheid te verminderen.

Drink cafeïnevrije koffie? Was u zich bewust van de bijwerkingen voordat? Deel je ervaringen en ideeën in het opmerkingenveld hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha