6 oefeningen beste oordopjes die u regelmatig moet doenDe oren zijn een belangrijk deel van je lichaam. Wrijven en massage op regelmatige basis kan een gevoel van geluk te brengen door de inwerkingtreding van het vrijkomen van endorfine. De handeling van het gewoon de oren te raken kan therapeutisch zijn. Kan u helpen te ontspannen, de tekenen van stress te verminderen en voelt u zich op uw gemak. Wanneer u het oor masseren wrijven, trekken, uit te rollen of voorzichtig te draaien, helpt uw ​​lichaam! In feite, Chinese geneeskunde gebruikt vaak reflexologie oor acupressuur en acupunctuur allerlei gezondheidsproblemen succesvol te behandelen.

Top 6 Oefeningen Ear:

Er zijn een aantal oefeningen voor de oren die je kunt oefenen. Ik heb hier een lijst van de eerste 6 oefeningen voor de oren die u kunt gebruiken op een regelmatige basis:


Yoga de hand:

Neem je handen en plaats voorzichtig het palm van je linkerhand op je linker en de rechter handpalm op het rechteroor. Nu moet je om de oren masseren in een cirkelvormige beweging. Focus op het buitenoppervlak van de oren ook. U moet dit voor een minuut of zo doen. Zodra u klaar bent met deze, gaan in de tegenovergestelde richting. Dit zal bijdragen tot het verminderen van angst.

Masseer de oorlellen:

Neem uw duim samen met uw wijsvingers en masseer de oorlellen zeer kleine cirkels. Na een paar minuten, neem uw vingers van het centrum naar de buitenste regio van je oren.

De oorlellen zijn aangesloten op de hersenen. De linker hersenen en de hypofyse wordt gestimuleerd wanneer de lobben van het rechter oor wordt gemasseerd. De pijnappelklier en de rechter hersenhelft worden gestimuleerd wanneer de linker oorlel werd gemasseerd.

Ayurvedische massage:

Verhit een beetje 'sesamolie en masseer de buitenste delen van je oren. Je kan ook gebruik maken van een beetje 'van kokosolie of amandelolie, als je wilt. Neem een ​​paar druppels olie van uw keuze en massage direct in uw gehoorgang met uw vingers. De bewegingen moeten glad en rond zijn. Dit type van beweging zal helpen om uw zintuigen te kalmeren en je voelt de spanning vrij.

U kunt altijd gebruik maken van de ayurvedische massage om de spanning uit het lichaam te verlichten. Altijd bezig om de zintuigen te verjongen. Voedingsstoffen invloed op je en maak je kalm en gekoesterd voelen.

Qi Qong Ear Massage:

Deze massage is al oor tot zijn oren te wrijven. Neem je handpalmen en leg ze op de bodem van de oren en goed schrobben. Deze beweging moet ongeveer 18 keer gebeuren in totaal. Wordt bekrachtigd het lichaam en tegelijkertijd het stimuleren van de organen. Als u wilt, kunt u het centrale gebied van de oren wrijven ook.

Pull oorlellen:

Dit jaar voor het oor is eenvoudig en ontspannend tegelijk. Het enige wat je hoeft te doen want dit is aan de oorlellen tussen duim en wijsvinger te houden en trek voorzichtig naar beneden. Adem langzaam en zorg ervoor om dit te herhalen ongeveer 6 keer. Als je een gevoel van frisheid in het oog en oor regio, dan weet je dat deze oefening met succes heeft gewerkt voor u. Deze eenvoudige oefening helpt ook het verbeteren van uw gehoor!

Meditatie Ear:

Nee, niet een typo! Je leest het goed! Oor meditatie biedt een effectieve manier om te ontspannen en te verjongen. Oor meditatie zal u helpen een gevoel van rust, als je eenmaal begint met oefenen. Wrijf beide handen totdat deze warm wordt. Hou nu de linker handpalm over het linker oor. De palm van de rechterhand moeten worden gecupt over het rechteroor. Houd gedurende ongeveer 30 seconden en herhaal.

Ik weet zeker dat ze er geen idee van dat er manieren zijn dat u uw oren kan uitoefenen gehad! En waarom niet? Ook zij verdienen wat verwennerij. Oefen deze eenvoudige oefeningen oor tot oor en een gezond lichaam verjongd!

Dit informatieve artikel? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha