6 Natuurlijke rechttrekken producten die wonderen verrichtenDe trend van steil haar herschreef de stylebook. Haar rechttrekken producten zijn in hoge vraag. Maar de chemicaliën die worden meestal gebruikt om haar plat en elegant te maken, hun impact op de gezondheid van uw haar laten ze. Dus, heb natuurlijk haar rechttrekken producten de nieuwe look out.There geworden, worden veel van deze producten aanwezig in uw keuken, het regelmatig gebruik van deze producten maakt het haar gladder, zachter en rechtere. Laten we eens kijken naar een paar van haar rechttrekken natuurlijke ingrediënten die u zullen helpen om uw haar steil thuis:

Kokosmelk gemengd met citroensap:

Rasp een kokosnoot om melk uit te halen. Kokosmelk heeft duurzame druk eigenschappen. Maar als je citroensap aan toe te voegen, zal je betere resultaten geven. Het mengsel in de koelkast gedurende enkele uren. Een romige laag worden geproduceerd bovenop het mengsel. Breng de crème aan het haar en wikkel het met een warme handdoek. Wacht minstens één uur. Dan was je haar met een milde shampoo en volledig drogen. Je zult je haar met toegevoegde zachtheid herontdekken. Op hetzelfde moment, zal uw weerbarstige krullen ook beheersbaar geworden.


Reguliere hete olie behandeling:

Niet veel mensen weten dat in aanvulling op de voeding aan het haar, kunnen behandelingen regelmatig olie ze recht en elegant krijgen. Meng kokosolie met olijfolie. U kunt ook de plaats van de olijfolie met amandelolie na een paar dagen. Masseer dit mengsel op je hoofdhuid en het haar. Bedek het haar met een warme handdoek. Laat gedurende ten minste 45 minuten. Daarna wassen met een shampoo.

Natuurlijke toestand:

Regelmatig gebruik van conditioner na het wassen maakt het haar zacht en soepel. Gebruik thee drank als een balsem voor natuurlijk krullend haar.

Melk Spray:

Melk is erg handig als het gaat om het haar plat. Giet de melk in een spuitfles en spuit het over je haar. Wachten voor een half uur en laat je haar op te vangen van de melk. Daarna wassen met een shampoo naar de nieuwe look van je haar te ontdekken

Melk en honing:

Neem wat 'melk en voeg honing aan de melk tot een pasta te maken. Om de meest effectieve resultaat te krijgen, smash aardbeien of bananen in het mengsel. Breng aan op het haar. Het zal de tijd nemen om te drogen. Dan wachten voor een half uur en daarna wassen.

Olijfolie met ei:

Beide staan ​​bekend als integrale onderdelen van de haarverzorging. Maar het is niet bekend om de vele die de olijfolie en ei samen wonderen kan werken op je haar. Klop twee eieren en voeg een juiste hoeveelheid olijfolie. Mix en gelden voor haar. Wacht minstens een uur en daarna wassen met een milde shampoo.

Al deze natuurlijke producten zijn gemakkelijk beschikbaar zijn om je heen. Maar je moet geduld hebben. Deze zal niet werken als een behandeling van strijken in een salon. Je hebt om afspraken te maken voor de verzorging van haar en herhaal één van deze processen strekken, ten minste tweemaal per week. Alleen dan kun je een duidelijk verschil in het haar, na een paar maanden te vinden. Als je haar ook krullend en je wilt dat het recht zijn, moet je naar een salon te bezoeken en je haar bloot aan schadelijke chemische stoffen, die je haar regelmatig zal schade gedaan.

Ik hoop dat dit artikel over het rechttrekken natuurlijke huis biedt de beste resultaten !!!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha