6 manieren om calorieopname TERWIJL verminderen in een restaurant6 manieren om calorieopname TERWIJL verminderen in een restaurant

1) Drink water of een snack voordat je maaltijd.


Vaak, in de restaurants, we drinken wijn of champagne. Alcohol stimuleert de eetlust, dus wees voorzichtig, wees voorbereid! Drink een kopje thee of een glas water voordat u eet, of u kunt ook de snack op sommige noten; Dit alles zal helpen om de eetlust te verminderen een beetje ', dus je hoeft niet te veel eten.

Onder andere, een glas wijn heeft ongeveer 120 calorieën

Dus, mijn suggestie is: drink een glas water tussen elk glas wijn, zodat je minder alcohol die is vrij hoog in calorieën verbruikt.

2) Gebruik geen grote 4-5 cursussen, pre-gedeelte van het eten in plaats bestellen.


We hebben de neiging om te eten wat is voor ons. Vermijd het nemen van een voorgerecht, dan is het hoofdgerecht, vervolgens dessert ... In plaats, terwijl in een restaurant koos ervoor om slechts één hoofdgerecht en een dessert te delen met uw speciale iemand te nemen. Als dit zowel u minder eet en toch zullen beide genieten van smakelijke desserts en zoete!


3) Terwijl uit eten, eet langzaam en geniet van elke hap.


Ja, het eten langzaam kan echt helpen je eet minder calorieën, omdat het gevoel van volheid alleen in ten minste 20 minuten nadat we begonnen te eten. Gericht op elke hap is getoond helpen verminderen calorie-inname.

4) Als je een vol gevoel - het is beter om te stoppen met eten! Doggy bag in plaats daarvan!


De meeste restaurants serveren zeer grote porties, dan, bijna "push" te veel te eten. Wees niet verlegen en vraag de ober om u een doggie tas thuis te maken. Op deze manier, niet alleen voel je je niet schuldig over te veel eten bij het restaurant te verlaten, maar ook krijgt u de gelegenheid om een ​​deel van smakelijke maaltijd te genieten thuis.

5) U kunt een voorgerecht, soep of salade als hoofdgerecht te nemen.


Ik was in een aantal restaurants waar de grootte van een voorgerecht is veel groter dan ik aankon. Daarom, als je in een plek waar je merkt dat de ober serveren echt grote porties - u kunt een voorgerecht, hoofdgerecht, voorgerecht of meer soep en / of salade. Proeven van verschillende smaken zal helpen u tevreden gevoel tijdens het eten minder calorieën.

6) Wees niet verlegen, vraag de ober over de ingrediënten.


Ja, een ober vragen over wat het gerecht wordt gemaakt van de ervaring kan veranderen in een zeer "onthullend". Soms kan contouren meer calorieën dan het hoofdgerecht, dus als je ontdekt dat de saus van het gekozen gerecht is gemaakt van boter of mayonaise, waarschijnlijk, is het redelijk om iets anders te kiezen.

Nou, nu zijn ze volledig bewapend met tips en trucs om te eten in een restaurant zonder enige schade aan uw figuur.

Wat zijn uw manieren om calorie-inname te verminderen, terwijl in het restaurant? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  3   1
April 8, 2015 | 11:21:47 | later 2 uur

Uw tips zijn te goed voor dating en andere delen van het weekend. Uw suggesties zijn nuttig voor ons allemaal, want iedereen wil fit en gezond te zijn en deze partijen invloed op onze gezondheid slecht, maar uw suggesties zijn ook goed.

  3   0
April 8, 2015 | 18:17:27 | later 9 uur

je grote post ... vonden het helemaal !! hoop om meer bericht te krijgen van u met het vergelijkbaar niveau.

  4   2
April 9, 2015 | 01:10:38 | later 15 uur

Aanbevolen koud! Bedankt voor tips!

  4   1
April 9, 2015 | 02:27:52 | later 17 uur

Love your site!

  0   0
April 9, 2015 | 06:50:59 | later 21 uur

Groot artikel, zal het helpen bij het afvallen!

  1   0
April 10, 2015 | 12:18:12 | later 2 dagen

Ik hou van alles over deze site! Het is zo handig!

  4   0
April 10, 2015 | 17:44:59 | later 2 dagen

Perfect site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha