6 manieren appelazijn gebruikt voor de behandeling van psoriasis

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Maart 13, 2015 Admin Schoonheid 0 521


Er zijn een groot aantal mensen in deze wereld die lijden aan psoriasis. Vaak, maar verwoestende - dit is wat definieert de beste psoriasis. Psoriasis is een chronische, relapsing/remitting, gemeenschappelijke huidziekte immuungemedieerde. En 'gekenmerkt door rode vlekken, pukkels en plaques. De persoon met deze huidziekte lijdt niet alleen de symptomen van de ziekte, maar gaat ook door emotionele beroering.

Deze voorwaarde wordt aangezien voor dermatitis en eczeem in het begin, maar geleidelijk onthult zijn ware zelf. Er zijn een aantal behandelingen voor psoriasis, waardoor het een harde tackle deze ziekte. De resultaten van recente onderzoeken is gebleken dat appelazijn (ACV) een effectieve behandeling voor psoriasis kan, dankzij het vermogen om de pH factor evenwicht in het lichaam.


Het gebruik van appelazijn op de huid:

Als je denkt dat het gebruik van appelazijn de behandeling van psoriasis is nog een andere rage, denk opnieuw. Apple cider azijn is gebruikt door de Grieken om problemen zoals obesitas, haarverlies, diabetes, hoge cholesterolspiegel/laag en diverse huidaandoeningen te behandelen.

Mensen die gebruik maken van appelazijn voor psoriasis hebben gemeld dat het gebruik ACV geeft de resultaten veel beter dan crèmes en lotions aanbevolen door hun dermatologen.

Hoe moet Apple cider azijn gebruikt worden?

Nu dat je weet over de voordelen van het ACV, is het belangrijk om te weten hoe appelazijn gebruiken. Maar voordat dat je moet weten wat voor soort appelazijn te verzamelen uit de rekken van de supermarkt.

Terwijl het kopen van appelazijn, zorg ervoor dat u degene die de 'moeder' van azijn heeft in het te kopen. De 'moeder' van azijn is het object modderige ogende korrelig die drijvend blijft ongefilterd gebotteld, ongepasteuriseerde azijn. De moeder azijn draagt ​​voedingsstoffen en enzymen essentieel, dat de behandeling van psoriasis. Daarom is de aankoop van het licht, gefilterd azijn zou geen goed doen voor u en uw conditie.

Uitwendig gebruik:

Appelciderazijn kan extern of intern worden gebruikt bij de behandeling van psoriasis.

  1. Om appelazijn te gebruiken op de buitenkant, hoef je alleen maar om het te nemen in een verhouding van 1: 1 met water en dep het op de aangetaste huid.
  2. Gebruik een wattenstaafje of een stuk doek. Het is belangrijk de azijn de invloed van zuur op de huid te minimaliseren verdunnen.
  3. Was de azijn van de huid na een half uur. U kunt deze azijn per dag van toepassing, ten minste tweemaal.

De antibacteriële werking van appelazijn helpt bij het verwijderen van schadelijke elementen en vrije radicalen uit de huid in deze methode. Het herstelt ook de pH-balans van de huid. Maar zorg ervoor dat deze methode te gebruiken op een verborgen deel van de huid voorafgaand aan het controleren op bijwerkingen.

Inwendig gebruik:

Het interne gebruik van appelazijn is ook psoriasis.

  1. ACV Verdun met veel water.
  2. Nu, mengen honing aan de smaak verbeteren.
  3. Regelmatig drinken om de beste resultaten te krijgen.

Consumptie van appelazijn helpt om gifstoffen uit het lichaam te elimineren. De verwijdering van toxines helpt elimineren interne oorzaken van psoriasis van het lichaam. Het helpt ook om de spijsvertering te verbeteren, verbrandt vet en helpt je gewicht te verliezen.

Appelciderazijn is bruikbaar bij de behandeling van psoriasis en andere huidaandoeningen. Maar je moet voorzichtig zijn om zijn onverdunde vorm te gebruiken als zijn zuurgehalte kan de huid, en het tandglazuur (naar verbruik) beschadigen.

Apple cider azijn is een wonder ingrediënt dat een aantal gezondheidsproblemen kunnen behandelen. Als psoriasis is wat je dwars zit, probeer dan deze toverdrank!

U psoriasis? Welke behandeling u geprobeerd om het te behandelen? Schrijf ons in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha