6 make-up tips over hoe om te CAMOUFLAGESTIFT gebruiken6 make-up tips over hoe om te CAMOUFLAGESTIFT gebruiken

Concealer schoonheid tip 1: Correctie van het grijze gebied rond de ogen.

- Om de donkere kringen rond de ogen en donkere gebieden te wissen op het gezicht - gebruik licht van gewicht verlichten, licht verlichten reflecterende concealer of in plaats van slagroom. ; alle van de hierboven genoemde correctoren kan wonderen verrichten, het wissen van de duisternis en wallen rond de ogen, want ze zijn niet alleen zeer licht, maar ook een beetje 'licht reflecteren, het verlichten van donkere gebieden zonder vast komen te zitten in al die fijne lijntjes u zou kunnen hebben. U kunt ook gebruik maken van deze offsets of bakens rond je neus of een andere plaats waar er grijze gebieden.
- Bij de toepassing van concealer onder de ogen - die recht in de spiegel en direct toe te passen op de donkere gebieden onder de ogen, en meng; hebben licht niet op het gebied van uw gezicht.
- Gebruik niet te lichte concealer onder je ogen, omdat het bijna net zo slecht kan kijken als het hebben van donkere kringen.
- Bij de toepassing van concealer op het gebied onder de ogen met fijne lijnen - je kunt proberen om een ​​primer en vervolgens te gebruiken, alleen van toepassing concealer. De primer zal je make-up verblijf put te helpen en te voorkomen concealer vouw en zich te vestigen in fijne lijntjes en rimpels.

Concealer schoonheid tip 2: correcte en neutraliseren van de kleuren blauw, rood en paars.

- Als u de kleuren blauw of paars aderen onder de ogen of op het gezicht, probeer dan een beetje 'van concealer met peachy toon, zal de "neiging om blue" eenvoudig vast te stellen en toe te voegen frisheid aan je gezicht.
- Als u roodheid in het gezicht en wil het bedekken - gebruik een concealer met een lichte groene tint aan het. Groen helpen bij het neutraliseren roodheid en zal "camouflage" je gezicht moeiteloos.


Concealer Beauty Tip 3: als een concealer kan de illusie van grotere lippen geven?

Concealer kan ook helpen, een beetje ', een vergroting van de lippen. Laat me je vertellen hoe: eerst, breng dan een dikke volledige dekking concealer rond de lippen, een soort van te annuleren hun overzicht; Vervolgens langs de lippen met een lip potlood in dezelfde toon de natuurlijke kleur van de lippen, gaat een beetje 'over de werkelijke contour van de lippen; Voer uw lippen volledig met het potlood. Dan, breng dan een lippenstift toon geselecteerd op de top van de lip potlood, volgt de lijn van de lippen die je zojuist hebt gemaakt, dat is een beetje 'boven de natuurlijke lip. Dit zal helpen de illusie van grotere lippen geven zonder plastische chirurgie.

Concealer schoonheid tip 4: Deep Cover!

Wilt u maximale dekking te bereiken met concealer - toe te passen met behulp van synthetische borstel concealer in plaats van de vingers. Er zijn borstels Concealer in verschillende vormen en maten, dus als je wilt hyper-om precies te zijn - met een kleine concealer borstel om point en camouflage pin alle plaatsen en kleine oneffenheden op het gezicht. De zware kant nooit tijdens het gebruik van een concealer, spaarzaam alleen van toepassing op de gebieden die u nodig hebt - we willen niet een face-cakey, toch ?!

Concealer beauty tip 5: Perfecte match.

Wanneer die vlekken, zon vlekken, puistjes en acne littekens - op zoek naar een dikke crème concealer die perfect past bij uw huidskleur. Als de concealer is te licht of te donker - die zal worden gewezen op alleen de onvolkomenheden in plaats van de dekking van het op. Dus zorg ervoor dat je een "echte wedstrijd." Bezoek een winkel make-up op hun gezicht kale, die zal helpen bij het vinden van de kleur precies goed; Vraag verkoper om u te helpen overeen met de kleur en kijk naar je gezicht op een daglicht. Hier zijn enkele van mijn favoriete voetbalclub dekking correctoren die erg sterk "power disguise" gevuld: Benefit Boi ing Industrial Strength Concealer, Mac Studio Finish concealer, Make Up For Ever uitgebreide dekking, Laura Mercier Secret Camouflage, Verbazend Cosmetica Verbazend Concealer, Hard snoep Glamoflauge, en, ten slotte, wat goed is voor het onder de ogen, zeer gepigmenteerd en romig door haar Cosmetics - Bye Bye Undereye Concealer.

Concealer make-up tip 6: Voor of na?

Als je een vloeibare foundation gebruiken, gelden concealer nadat u foundation toepassen, zodat het niet beweegt de controleur niet op zijn plaats en zet met een lichte aanraking van het poeder. Als u poeder foundation gebruiken - eerst concealer van toepassing, omdat de poeder zal helpen bij het opzetten en beveiligen van uw concealer op zijn plaats.

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Voel je vrij om uw suggesties over hoe je de spreuk te gebruiken in het commentaar hieronder te delen.

Blijf mooi en glimlach vaak!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  2   2
Juli- 18, 2015 | 16:23:49 | later 7 uur

Hou van de post!

  4   0
Juli- 18, 2015 | 16:37:21 | later 7 uur

Beauty tips geweldig, bedankt!

  3   0
Juli- 18, 2015 | 22:10:40 | later 13 uur

Hou uw schoonheid tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha