6 goede manieren om slapeloosheid te verslaan en beter slapenNa een vermoeiende dag van hard werken en stress, alles wat je wilt doen is naar huis gaan, eet een gezonde maaltijd en slapen. Maar, helaas, de stress om te gaan met de volgende dag zal naar beneden te brengen op je geest. Dus, kun je doorgaan met woelen en draaien, kijkend naar het plafond, maar het niet kunnen uitslapen. Alleen dan kunt u in slaap en zelfs onbewust vallen.

Slapeloosheid, in al zijn avatars, kan grote schade aanrichten aan zowel uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Denk je niet fris voelt en ziet er moe en afgetobd de volgende dag ook. Gebrek aan energie, donkere kringen etc. allemaal kan ontstaan ​​door slechte slaapgewoonten. Dus hier zijn een aantal goede antwoorden op hoe om beter te slapen met slapeloosheid volledige slaapcyclus.


Hoe te Beat Insomnia en Sleep Gemakkelijk

Uitroeiing van de slaap Killers:

Zelfs de kleinste vonk van licht kan de slaap voorkomen dat je omarmen. Dus, is het beter om zich te ontdoen van de producten die licht uitstralen in de slaapkamer. Als je kunt, nog wat eye swabs blackout uit de markt. Zodra uw visie wordt afgedekt, kan u slaperig en snel in slaap vallen. Vermijd wekkers LCD-display; plaats, hebben het geluid geen of geen lawaai-klokken, die Screech alleen wanneer het alarm in te stellen. Degenen die een ingestelde tijd naar bed te gaan hebben een gemakkelijkere tijd elke dag in slaap te vallen als het lichaam van de biologische klok is klaar voor de pauze, op hetzelfde moment. Proberen om een ​​dergelijk programma voor u om uw lichaam te trainen om de slaap te creëren. Het is raadzaam om uw telefoon uit te schakelen om ongewenste trillingen en ping te voorkomen. Ook het naar bed gaan alleen als u slaperig. Vermijd het lezen in bed. Dit train je geest om het bed te zien en associëren met slapen! Dus als je niet bereid bent om te slapen, ga dan naar de bank om uw boek te lezen. Vergeet niet, het bed is om te slapen!

Eten:

Voeding speelt een belangrijke rol bij het invullen van de slaapcyclus. Dus, het eten van de tijd en het eten van gezonde geeft uw lichaam de tijd en materiaal te verteren. Als je spijsvertering is schoon en gezond, de mogelijkheid om automatisch te slapen. Dus zorg ervoor dat u uw diner rond 8 in de avond, zodat je twee uur kunnen slapen later. Hebben een licht diner bestaande uit soepen, salades en sandwiches. Vermijd zware sauzen, rijst, pikante groenten en vlees zoals deze kunnen uw spijsvertering niet geven alle tijd om te verteren en onderbrekingen veroorzaken tijdens de slaap. De mantra is gewoon hoe gezonder je eet, kun je beter slapen.

Te zien hoe het eruit ziet en voelt:

Jonge mensen houden van actie films, horror films of muziek kijken zo zwaar als ze thuis komen na een dag van hard werken. Nou, om het bot te zeggen. En 'de praktijk verkeerd! De stress worden verergerd door deze sterke zintuiglijke prikkels. Houd het licht op 's nachts, zet een aantal' ontspannende muziek, en kijken comedy films en tijdschriften familie-georiënteerde om heerlijk slapen.

Beauty Treats:

Ingrediënten zoals pepermunt, sinaasappel en citroen staan ​​bekend om uw zintuigen te verjongen en til je geest. Dus, is het het beste om deze producten op basis ingrediënten- voorkomen. Maak gebruik van aloë vera gel, crèmes gemaakt van Neem, pasta's komkommer, sandelhout beauty producten en crèmes aromatische orchidee nacht om uw zintuigen een moment van ontspanning te geven. Dit zal zorgen voor een ervaring van slapen zonder problemen.

Cafeïnehoudende dranken:

Het drinken van zwarte koffie of thee is prima wanneer je nodig hebt om de nacht door te blijven om een ​​project te voltooien. Maar verder, deze dranken, met koolzuurhoudende dranken en chocolade, moet worden vermeden voor het tijdstip van slaap. Deze producten vul je lichaam extra energie, die houdt het lichaam in slaap te vallen.

Fysieke activiteit:

Zorg ervoor dat uw dagelijkse schema heeft een lichamelijke activiteit voldoende is om het lichaam te vermoeien. Let op het woord van de band en niet op rubber! Uw lichaam zal de behoefte voelen om te slapen toen moe, maar als het is te moe, vecht ze terug slapen. Dus, een tabblad te houden op uw fysieke activiteiten te zorgen voor een gezonde slaap gewoonten.

Dus, niet alleen klagen slapeloosheid. Maak het leven verandert, dat de eenvoudigste van de antwoorden zijn zo heel gemakkelijk in slaap met slaapproblemen. Laat een reactie achter om uw mening te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha