6 geweldige voordelen en toepassingen van Calamine lotionEen combinatie van zinkoxide met 0,5% ijzeroxide of een zink-verbinding is wat er nodig is om te doen wat in de volksmond wereldwijd bekend als Calamine (1). Calamine is al sinds het begin van de negentiende eeuw en is een vaste waarde gemeenschappelijke medicijnkastje en EHBO-dozen in huizen over de hele wereld geweest. Calamine lotion is het best bekend en gebruikt voor zijn ant-jeuk (anti-jeuk middel) en milde antiseptische kwaliteiten.

Ironisch er geen bewijs dat de gunstige eigenschappen van calamine ondersteunen, echter dat is gebruikt en vertrouwd voor huidziekten gemeenschappelijke decennia spreekt nu zelf. In 1992 heeft de Food and Drug Administration (2) een persbericht waarin staat dat er geen bewijs was dat Calamine zien was veilig te gebruiken en effectief als een actueel zalf gemaakt; Echter, een paar jaar later, in september 2008, de Food and Drug Administration een document goedkeuring Calamine zo actueel huidbeschermende teller uitgegeven, is effectief en veilig voor gebruik.


Je huid is net zo belangrijk als de kleding te worden gebruikt ter dekking, door het lezen zou een belangrijk inzicht voor de voordelen en toepassingen van Calamine op de huid waarin we leven te geven.

Voordelen en toepassingen van Calamine lotion

Rustgevende remedie voor poison ivy en andere planten giftig:

Een actueel huidbeschermende dat is al eeuwen, is Calamine bekend om de jeuk veroorzaakt door Poison Ivy en andere giftige planten (3) te verlichten. Het heeft kalmerende eigenschappen die inwerken op de huid wanneer topisch toegepast op een gevoel van frisheid die afleidt van de jeuk veroorzaakt door afscheiding van olie van giftige planten ze in contact komen met de huid geven.

Als de huid in contact komt met Poison Ivy, gif eik of sumak, bloedvaten groeien in de gaten ontsnappen vloeistoffen door de huid veroorzaakt blaren en jeuk, maar als je de huid te koelen naar beneden, waarbij Calamine deze lacunes contract te verminderen lekt vloeistof vervolgens Calamine werken effectief om de jeuk te beheersen en druipende blaren veroorzaakt door giftige planten zoals poison ivy.

Calamine voor zwangere vrouwen:

Negen maanden van de zwangerschap met zich mee brengt zijn aandeel in de beproevingen. Misselijkheid, ochtendmisselijkheid, rugpijn, verlies van eetlust en slapeloosheid prevaleren zelfs als het ongeboren kind veilig in je buik ligt, en om het af je kan ook te maken hebben met slechte huidproblemen zoals jeuk op de maag en buik, vlekken en vlekkerige huid op het gezicht en andere delen van het lichaam en in sommige gevallen zelfs eczeem, calamine is bekend om zijn zoetheid vaak huidproblemen veroorzaakt door zwangerschap behandelen. Het helpt ook om glad te strijken striae op een verloop van tijd na de zwangerschap (4).

Calamine voor acne en droge huid:

Gewaardeerd en een bestseller over de toonbank topische crème is calamine lotion op de huid gekocht en wereldwijd gebruikt voor de behandeling van acne, droge huid (5). In combinatie met andere essentiële oliën zoals roos en gebotteld lichtgeel lotion, Calamine effectief hydrateert de huid en de eigenschappen van zink hebben een uitdrogend effect op acne en puistjes.

Calamine voor insectenbeten:

Symptomen van insectenbeten meestal sprake jeuk en een branderig gevoel in de beet gebied. Dit branderig gevoel of jeuk veroorzaakt door vergiftiging of andere stoffen geïnjecteerd in de huid om het insect betrokken. Calamine eenmaal toegepast op het besmette gebied verdampt en veroorzaakt een verkoelende sensatie nog broodnodige tijdelijke dan Calamine wordt vaak gebruikt als een eerste hulp in geval van insectenbeten (6). Echter, zoals Calamine lotion is slechts een milde, als de ontsteking of pijn en jeuk blijft zijn best om terug naar een geregistreerde arts brengen.

Calamine voor baby's en kinderen:

Calamine is een populaire huis remedie heel integraal kind zorg. De meeste moeders winkelen Calamine en vertrouwen voor hun kinderen. Effectief op luieruitslag en andere kleine huidproblemen bij baby's, Calamine is een must have voor de ouders tijdens de ontwikkeling van hun kinderen. Naarmate kinderen ouder worden en de uitdagingen van tiener acne, de eerste huidproblemen komen vaak in contact komen met mazelen of waterpokken en gebruik Calamine lotion is een constante bron van opluchting voor deze problemen naarmate het ouder (7).

Calamine voor luizen:

Luizen zijn vaak een terugkerend probleem voor schoolgaande kinderen of kan ook worden aangegaan met het openbaar vervoer of in openbare zwembaden en theaters. Calamine te gering is effectief luizen (8), maar wordt gebruikt in shampoo die luizen roeien als middel voor het verlichten jeuk doden zijn.

Hoop dat je een duidelijk idee van deze toepassingen Calamine lotion. Volg gewoon deze hoe zich te ontdoen van verschillende kwalen genoemd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha