6 geweldige voordelen en toepassingen van banaan sap voor huid, haar en GezondheidOoit afgevraagd hoe goed zijn bananen voor u en hoeveel verschillende toepassingen en ongewoon dat kan hebben? Om te dienen als een grote snack voor hongergevoel voorbarig om droge huid en dof haar te genezen, banaan doet alles. Het is één van de meest veelzijdige vruchten, die rijk is aan voedingsstoffen die essentieel zijn voor ons lichaam. In aanvulling op deze, het toevoegen van bananen op uw dagelijkse voeding kan je een aantal voordelen voor je lichaam.

Vooruit zijn 10 voordelen bananen gezondheid van sap voor een betere gezondheid en aan de manier waarop je look en feel te verbeteren. Ik kan zeker zeggen dat je nooit zult kijken naar een banaan op dezelfde manier opnieuw na het ontdekken van de vele voordelen voor de gezondheid en de redenen om ze toe te voegen aan uw dieet.


  • Vitaminen:

Bananen zijn rijk aan vitaminen zoals B3, B5, B6 en vitamine C. Door de aanwezigheid van deze vitaminen, drank bananensap verhogingen immuniteit in het lichaam. Deze vitamines helpen ook verschillende voordelen aan het zenuwstelsel.

  • Rijk aan vezels:

Bananen zijn rijk aan vezels die de vertering van voedsel deeltjes in het spijsverteringskanaal van het lichaam verhoogt. Een enkele banaan wordt gezegd dat 10% van voedingsvezels bevatten daarin.

  • Rijk aan magnesium en kalium:

Bananen zijn ook rijk aan mineralen zoals magnesium en kalium. Magnesium verhoogt het absorptieproces van calcium in het lichaam en verhoogt ook de productie van insuline. De huidige kalium banaan vermindert ziekte hypertensie.

Voordelen banaan sap:

Betere spijsvertering:

Bananen bevatten vezelrijk die helpen bij de beweging van voedsel in het spijsverteringskanaal, hetgeen bijdraagt ​​aan een betere spijsvertering. De vezels hebben ook de mogelijkheid om water dit verzacht de ontlasting en voorkomt verstopping absorberen .

Beste Dieet Supplement:

Banaan sap wordt beschouwd als een voedingssupplement uitstekend omdat het rijk is aan vezels, kalium, mangaan en diverse vitaminen. Bananensap een belangrijke rol in een dieet speelt, kan worden gebruikt voor zowel gewichtsverlies en gewichtstoename door de bereidingswijzen. Het kan ook worden gedefinieerd als een "vezel supplement perfect" voor zijn rijke vezelgehalte .

Regulator Stress:

Bananensap is rijk aan tryptofaan die de productie van serotonine in het lichaam dat op zijn beurt verantwoordelijk voor het kalmeren stemming van een persoon stimuleert. Drinken banaan sap regelmatig kan het zenuwstelsel van een persoon te kalmeren onder stress .

Energizer:

Banaan bevat drie natuurlijke suikers zoals glucose, fructose en glucose. Deze suikers kunnen een onmiddellijke boost in energie-niveau te bieden. Verbruiken twee bananen Volledige staat om voldoende energie te leveren voor 90 minuten werk dit is de reden waarom atleten liever bananen hebben voor hun sport praktijken of voor een race.

Brain Power:

Onderzoekers hebben aangetoond dat de consumptie van bananen voor ontbijt die jonge kunnen hun macht geheugen uitbreiden. De reden hiervoor is kalium alerts bananen pupil die is gerelateerd aan de kracht grijpen van de hersenen .

Rijk aan antioxidanten:

Banaan sap is een rijke bron van antioxidanten die helpen bij het voorkomen van chronische ziekte door het produceren van meer vrije radicalen in het lichaam. Ook rijk aan kalium helpt gezondheid van het hart.

Andere voordelen van Banana Juice

De consumptie van bananen sap regelmatig kunnen verschillende gezondheid van het hart te helpen als een remedie voor maagzweren en het verminderen van de bijwerkingen van het roken zoals bananen heeft een helende kracht groter. Onderzoekers hebben ook aangetoond dat het drinken bananensap kunnen voorkomen en behandelen nierkanker.

Om al deze redenen kan de banaan sap worden gedefinieerd als een ideale drank met een aantal natuurlijke remedies om ziekten te genezen.

Hier zijn eenvoudige stappen over hoe je een heerlijke banaan sap te bereiden:

Ingrediënten: 2 bananen, fijngesneden 120 ml melk, 2 theelepels honing

  • Voeg 120 ml melk, 2 bananen en gehakt 2 theelepels honing in een blender
  • Meng deze ingrediënten gedurende 45 tot 60 seconden.
  • Voeg een druppel vanille-essence of kardemom aan dit mengsel tijdens het mengen voor een betere smaak.

Dit sap banaan kan worden geserveerd als ontbijt of een energiedrank voor de training.

Nu weet je waarom de apen zijn zo blij. Hoe wilt u uw bananen eten? Alleen of gemengd in een smoothie? Het zal interessant zijn om het even welke ideeën of suggesties u misschien voordeliger manieren om bananen te genieten hoor. Dus waar wacht je nog op? Pak een banaan!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha