6 geheime beauty geheimen BRAZILIAANSE6 geheime beauty geheimen BRAZILIAANSE

Braziliaanse modellen zijn enkele van de helderste sterren op de baan. Er is zeker een cultuur schoonheid alles in Brazilië, die echter, richt zich op de natuurlijke schoonheid, in plaats van strijd voor een enkel beeld ideaal dat iedereen probeert zo dicht mogelijk te krijgen. Braziliaanse vrouwen leren van jongs af hoe de verzorging van hun uiterlijk te nemen en zijn eenvoudig om te zetten in een routine van het leven, dat is de reden waarom we deze prachtige "Miss Oma" foto zag. Hoewel sommigen zeggen dat de traditionele make-up in verband met dames in Brazilië zijn felle kleuren zoals roze en oranje, als aanvulling op hun huidskleur gelijkmatig gebronsde, dat op geen enkele wijze geldt voor alle Brazilianen. Ze zijn zeer verschillend, vooral als het gaat om haar: wist u dat Brazilië is het enige land waar, zoals geclassificeerd door wetenschappers, kunnen alle soorten haar 13 vinden? Laten we eens kijken wat sommige van hun schoonheid geheimen zijn.

1. Massage

Er is een bepaald type massage genoemd lymfatische drainage het lichaam van overtollig water bevrijdt en letterlijk vorm geeft. Lord Brazilianen willen het gedaan om ze op een wekelijkse basis te gloeien, zachte huid en een gezonde lymfatische systeem te handhaven. De massage werd geboren in het begin van de 20e eeuw in Frankrijk en werd voor het eerst gevonden om een ​​gunstig effect op mensen met een immunologische problemen. Het effect op de huid is incidenteel maar niet minder belangrijk. Lymfedrainage omvat de lymfeklieren in het gezicht of het gehele lichaam, die toxinen in het lichaam opgeslagen vrijgeeft en uitmondt hen. Een gezonde huid is een mooie huid.


2. Kokoswater

Adriana Lima zegt het drinken van minstens een per dag. Naast een van de meest verfrissende dranken zijn, die bijzonder geschikt is voor het tropische klimaat Brazilië, bevat verbindingen genaamd cytokines die zijn gevonden om een ​​anti-veroudering. Alsof dat niet genoeg is, coconut water - de vloeistof in groene kokosnoten - het is ook rijk aan essentiële mineralen zoals magnesium, zink en ijzer, in aanvulling op de volledige aanvulling van vitaminen B Al deze zijn van vitaal belang voor een gezonde huid.

3. Sand

Het belang van regelmatige afschilfering, als onderdeel van een wereldwijde schoonheid routine kan niet genoeg worden benadrukt. In Brazilië, de dames willen doen met zand. Het is echter niet aan te raden als je op het strand om slechts een paar handenvol en beginnen schoonmaak. Ten eerste, het droge strand zand meestal moeilijk - bevat niet alleen de fijne kleine deeltjes schelpen, maar ook grote stukken rots, zodat wassen met kan pijnlijk zijn. Ten tweede, het is vies, zo simpel is. Het bevat bacteriën die diarree veroorzaken. Dus als je wilt om het zand afschilfering proberen, zitten in de branding en het gebruik van het natte zand daar. En "meer" schone ", en is ook vol mineralen, met dank aan het zeewater.

4. Wortelen

Wortelen zijn rijk aan beta-caroteen, een vorm van vitamine A. Het is niet nodig te zeggen hoe belangrijk vitamine A op de huid? Het maakt gezonde cellen, zo simpel is het. Maar wortelen zijn ook rijk aan vitamine C, een van de meest krachtige antioxidanten nature. Antioxidanten vertragen het verouderingsproces. Voor de huid in het bijzonder vitamine C bevordert de productie van collageen - de verbinding die de huid zacht en soepel maakt. Dus, eten wortelen of een masker. Als u vlekken of kleine irritaties, zal wortelen voor hen zorgen.

5. Sappen en dermatologen

Lord Brazilianen drinken veel groente en fruit. Ik besef het belang van vitaminen en mineralen voor hun huid, dus zorg ervoor dat ze hun dagelijkse fix te krijgen. Wat meer is, zijn er landspecifieke vruchten, zoals acai en acerola, met een zeer hoog gehalte aan vitaminen en mineralen. Dan zijn er de regelmatige bezoeken aan de dermatoloog. Maskers DIY scrub en zand zijn allemaal erg goed, maar het bezoek van de handelaar is nog beter. Braziliaanse dermatologen zijn eisen voor individuele huidverzorgingsproducten die je dan kunt doen drugs. Alle afgestemd op de eigenaardigheden van je huid en niemand anders.

6. Avocado en vlammen

Lord Brazilianen besteden een enorme hoeveelheid geld over haarverzorging. Herinner die 13 jongens die zijn allemaal te vinden alleen in Brazilië? Praten over ras. Een van hun geheimen voor glanzend, gezond haar, ongeacht het type, is de avocado masker. Avocado hydrateert droog haar en dimt eind Crespi vanwege de olie bevat. Pureer de avocado en van toepassing op de hoofdhuid en het haar, op een hoed bad en laat gedurende 30 minuten voor het spoelen. Maar de Brazilianen de meest extravagant behandelingen, evenals zogenaamde velaterapia. Het is niets minder dan het branden van je haar. In een gecontroleerde manier, natuurlijk, die zich ontdoet van de gespleten uiteinden beschadigd. Beauty-experts zeggen dat het niet een behandeling onzin, het werkt echt. Het moet gewoon met de geur van brandend haar voor drie uur gezet.

Wat is uw favoriete beauty geheimen Brazilianen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha