6 ernstige bijwerkingen van pruimen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 14, 2015 Admin Schoonheid 0 187


Denk pruimen en het eerste wat in je opkomt is constipatie! Pruimensap wordt vaak gebruikt om constipatie bij zuigelingen en jonge kinderen te behandelen, maar kunnen worden gebruikt door volwassenen.

Pruimen behoren tot de familie en pruim worden voornamelijk verkocht als gedroogd fruit. Naast het gebruik als laxeermiddel, worden pruimen ook gebruikt in diverse zoete en hartige gerechten, zoals gekookte pruimen, tzimmes samengesteld, Noord-Afrikaanse tagines, pudding (Nordic pruim Kisel), soepen en zoete pruimen en suiker vulling.


Bijwerkingen van Pruimen:

Pruimen maken stoelgang soepeler en bieden een aantal andere voordelen. Maar zoals alles in de natuur, pruimen teveel kan enkele bijwerkingen veroorzaken. Hier zijn een aantal bijwerkingen van het eten van pruimen:

Acrylamide:

Pruimedanten bevatten een hoge concentratie van acrylamide, dat wordt beschouwd als een carcinogeen en neurotoxine. Acrylamide is niet van nature in de normale voeding gevonden. Maar wanneer het voedsel wordt op een temperatuur van 100 ° C, wordt gevormd in het voedsel. Terwijl drogen apparatuur van snoeien algemeen geen hogere temperaturen dan 100 ° C te creëren, worden de pruimen steeds gezien grote hoeveelheden acrylamide bevatten.

Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie, de hoeveelheid acrylamide die nodig is om neuropathische schade veroorzaken is ongeveer 500 keer de dagelijkse inname. Zodat het eten van pruimen is relatief veilig. Echter, de kankerverwekkendheid is een reden tot bezorgdheid als pruimen worden gevonden zeer kankerverwekkend voor getest in laboratoria dieren te zijn.

Diarree:

Fructosemalabsorptie is te vinden in vele individuen. Deze voorwaarde leidt tot pijnlijke buikkrampen en diarree. Pruimen bevatten grote hoeveelheden suiker, die een dergelijk probleem kan veroorzaken. Zelfs mensen die niet beschikken over fructose malabsorptie kan diarree krijgen van het eten van pruimen. Pruimen zijn natuurlijke laxeermiddelen en bevatten een stof genaamd sorbitol laxeermiddel. Daarom kan een dosis gereguleerde of overeten veel van deze vruchten gemakkelijk leiden tot diarree.

High Calorieën:

Zoals blijkt uit de bovenstaande grafiek voedingswaarde, 100 gram pruimen bevatten 240 kcal energie. Dit is een hoge calorische waarde voor een vrucht. Calorie voedsel dat we eten de hele tijd, maar verwacht minder in de vrucht. Dus nogmaals, het is onwaarschijnlijk dat deze extra calorieën zou worden betaald in een dag werk. Deze calorieën worden omgezet in vet. Als je op je gewicht letten, kunnen kleine porties helpen u om uw dagelijkse calorie-inname onder de doelstelling.

Intestinale gas en een opgeblazen gevoel:

Pruimen bevatten complexe koolhydraten en suikers die niet alle breken via het spijsverteringskanaal. Wanneer dus suikers bereikt de colon, beginnen bacteriën voedt met de verteerbare koolhydraten.

Deze bacteriën zijn verantwoordelijk voor intestinale gas en een opgeblazen gevoel. U kunt de alfa-galactosidase D te nemen voor het eten pruimen als het vermindert winderigheid, het afbreken van complexe koolhydraten voordat ze je darmen bereiken.

Blood Sugar:

Pruimen hebben een hoge concentratie aan natuurlijke suikers en te veel eten kan leiden tot de bloedsuikerspiegel spike. Echter veel minder suiker dan zoet fruit zoals bananen, watermeloenen, appels, etc. bevat

Pruimen bevatten ook veel oplosbare vezels, wat betekent dat het niet een grote impact op het niveau van de bloedsuikerspiegel hebben. Het heeft een lage glycemische index en kan worden gecombineerd met voedingsmiddelen met een hoge glycemische index van een minder dramatische verandering in de niveaus van de bloedsuiker.

Laxerende afhankelijkheid:

Gedroogde pruimen worden meestal gebruikt als laxeermiddelen irriterende stoffen. Echter, degenen die lijden aan frequente obstipatie moet niet volledig vertrouwen pruimen om hun spijsvertering te wissen. Dit kan leiden tot verslaving laxeermiddel en na een bepaalde periode van gebruik, kunnen ontwenningsverschijnselen worden ervaren. Je kan het proberen:

  • Constipatie
  • Gewichtstoename
  • Vochtretentie

Pruimen hebben hun eigen set van bijwerkingen, maar kan nog steeds met mate worden geconsumeerd. Een pruim of twee per dag, zal het niet echt pijn doen en zal je energiek de hele dag te houden!

Ik hoop dat je nu op de hoogte zijn van de bijwerkingen van pruimen! Doe met ons delen als je weet van andere bijwerkingen pruim in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha