6 effectieve manieren om White gezichtshaar te verwijderenMet het ouder worden, is het heel gebruikelijk om gezichtshaar witte merken. Verouderingsproces van ons lichaam vermindert de mate van melanine, dat een generator van het pigment op de huid en haren. Gezichtshaar wit of grijs groeit als gevolg van het. De structuur van wit haar neiging helder zijn en een aansteker op de huid van het gezicht opzichte van de haren zwarten. Maar, uiteraard, krijgt niet minder opvallen! Witte gezichtshaar gebeurt meestal nadat een vrouw raakt de menopauze en wordt meestal gevonden in de wangen en kin. Het is heel moeilijk om stray wit haar van de huid van het gezicht te verwijderen. Maar je kunt doen!

Hoe naar White gezichtshaar te verwijderen?

Maak je geen zorgen! U bent niet vervloekt te leven met wit haar puntjes op je huid! Er zijn manieren waarop je kunt ontdoen van die vervelende draden te krijgen!


Haarverwijdering:

Ontharing is een zeer populaire vorm van ontharing overbodig wit. Een heleboel mensen niet denken dat het een goede keuze, als het haar sneller terug kan groeien. Maar, het blijkt te zijn een goede optie voor sommigen als haargroei vertraagt ​​met de leeftijd te zijn, dus het zou moeten ontharing doen kan vaak een keer in vier of vijf dagen. Vandaag, gezichtshaar removal tools zijn direct beschikbaar voor vrouwen. Het voordeel van deze werkwijze voor het verwijderen van wit haar is dat het volledig pijnloos. Start verzachten de huid van het gezicht met warm water en breng daarna een heel dun laagje moisturizer naar het gebied waar u wilt witte haren te verwijderen. Gebruik vervolgens een tool ontharingscrème en verwijder het haar uit haar gezicht wit. Spoel en droog je gezicht.

Pincet:

Als je een paar witte haren op het gezicht dan een pincet zou zeker fungeren als een goede optie voor je. Investeren in fijne stalen pincet voor het verwijderen van haar van onnodige witte huid. Plaats de pincet direct op elke wit haar en scheur het uit door te beginnen een voor een. Deze methode van ontharing blanken is echt zo effectief als je wordt het uittrekken van de witte haar van de wortels. Dus, het meestal duurt langer om terug te groeien. De varieert met het individu, maar gewoonlijk ongeveer 4-8 weken voor het haar weer verschijnen. Wij raden u aan een pincet goed gesteriliseerd om de overdracht van alle bacteriën op de huid die puistjes of huidinfecties kunnen veroorzaken te voorkomen gebruiken. U kunt gewoon ontsmetten dat wrijven de pincet met isopropylalcohol of steriliseren in heet water.

Voorjaar gezicht:

via: bron

Facial veren zijn de nieuwste innovatie om ongewenste witte haren uit de wortels te elimineren. Het is makkelijk te gebruiken en het is te pijnloos! Wat kun je nog meer van een instrument van ontharen verwachten? Deze tool heeft twee handvatten rubber met een metalen veer wond in het midden. De veer gezicht verwijdert haar van de wortels van een deel van uw gezicht. Verwijdert effectief de kleinste witte haar van de kin, bovenlip, voorhoofd of wangen. Het gebruik is eenvoudig, start het handvat van het instrument en zacht vouwen een omgekeerde U-vormig. Rollen over uw gebied van wit haar in een lichte beweging naar buiten langs de huid. Er is slechts een tintelend effect op de huid tijdens het verwijderen van ongewenste haargroei.

Elektrolyse Behandeling:

Als u problemen met een heleboel groei van witte haren geconfronteerd, is het het beste om een ​​permanente oplossing te kiezen. U kunt een bezoek aan uw dermatoloog of schoonheidsspecialist opgeleid voor een elektrolyse behandeling, die uiteindelijk zou verwijderen gezichtshaar witte overbodig. Een dunne naald wijst rechtstreeks in de haarschacht individu en de huidige toegangskaarten voor schieten door deze naald, zodat doodt de haarwortel. Dit proces van het verwijderen van wit haar is permanent, maar als je wat haargroei opmerken weer zou u aanvullende behandeling nodig. Aangezien deze witte ontharing behandeling is permanent, neigt kostbaar en tijdrovend. Als u een zeer gevoelige huid, kan je een aantal bijwerkingen, zoals veranderingen in de huidskleur en de resultaten zelden litteken merken.

Threading:

Threading ongewenst gezichtshaar is de meest gebruikte methode. Een draad is gedraaid en verplaatst tegen het oppervlak van ongewenst gezichtshaar te verwijderen. Het nadeel van deze werkwijze voor het verwijderen van wit haar is dat de resultaten tijdelijk als pincet. Maar, als je een trage groei van witte haren, zou deze optie voor u werken echt goed. Je moet rijgen op puistjes, acne of geïrriteerde huid te voorkomen. Als u een zeer gevoelige huid, dan kunt u merken roodheid of een lichte irritatie van de huid.

Laser:

Deze methode van het verwijderen van gezichtshaar wit is een definitieve methode. Machine produceert laserlichtbundel, welke wordt geabsorbeerd door de haarfollikels, dus geen haren produceren. Vervolgens worden de koelapparatuur gebruikt om schade huid.

We hebben verschillende manieren om zich te ontdoen van gezichtshaar wit. Kies de methode van voorkeur, als je wilt iets simpels of permanent! Laat ons weten welke is jouw favoriet in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha