6 effectieve manieren om stress te Asma Al Bay blijven beherenJe gestresst voelt het merendeel van de tijd? Het is bureauwerk eindeloos naar een tol op je mentale gezondheid te nemen? Dan moet je onmiddellijk iets te doen, want als je meer vertraging veroorzaken, kan astma verergeren (als je al astma). Ja, stress kan verergeren van astma. Benieuwd hoe? Lees dit artikel om het antwoord te krijgen!

Hoe werkt stress te verergeren van astma?

Iets dat brengt de symptomen van astma is een trigger van astma. Angst, kortademigheid en zelfs paniekaanvallen zijn voorkomende symptomen die aantonen dat stress veroorzaakt astma. Sommige van de stressvolle gebeurtenissen is bekend dat gevaarlijk zijn - examens, financiële tekorten, spreken in het openbaar, het overlijden van huisdieren, en de dood in cirkels familie en vrienden.


Als je gestresst bent, de snelheid van de hormonen, de ademhaling en het hart gaan uit balans. Stress betrekking tot bepaalde termijnen, financiële kwesties, en de emotionele achtbaan ook verergeren de symptomen.

Ook tranen leidt tot de vorming van slijm in de neus die normale ademhaling belemmert. Dit leidt tot nieuwe astma in de foto.

Volgens studies, zal spanning niet leiden tot een nieuw geval van astma, maar het zal zeker verergeren wat er al is.

De cyclus is wreed. Kortademigheid, piepende ademhaling, enz., Leiden tot lichamelijke stress, zoals de longen staan ​​onder enorme druk. Daardoor is er meer stress. Deze cyclus kan zeer riskant zijn als spanning wordt het een normaal verschijnsel.

De reden voor deze is het vrijkomen van chemische stoffen zoals histamine en leukotrines de luchtwegen vernauwen, waardoor ademhalingsmoeilijkheden. Bovendien mensen soms vergeten de medicatie voor astma als ze onder voortdurende stress. Dit leidt tot negatieve gevolgen.

Hoe om stress te beheren om astma op afstand te houden?

Mediteer:

Meditatie is aangetoond dat een effectieve manier om stress te voorkomen. Een populair gezegde gaat als - ". Je moet mediteren voor minstens twintig minuten per dag Als u het te druk voor, moet je mediteert voor een uur." Het belang hiervan is meditatie. Niet alleen in stress management, maar meditatie helpt ook om de ademhaling en derhalve de behandeling van astma.

Delegeren van verantwoordelijkheden:

U kunt vragen om hulp en delegeren werk toen er een hoop te doen. Delegatie kan u helpen uw werk te voltooien sneller.

Het eten van bewust:

Voeding onvolledig productiviteit impliceert onvolmaakt. Altijd aandacht besteden aan uw dieet en zorg ervoor dat uw dieet behoeften wordt voldaan.

Sleep:

Voldoende slaap kan wonderen doen voor uw gezondheid en helpen om uw stress te beheren. Wanneer de hersenen genoeg slaap heeft gehad, ben je geneigd om beter te werken. Slapen in een rustige en afscheid te nemen van stress.

Oefening:

Welke betere manier om zich te ontdoen van de opgebouwde frustratie die de sportschool of ga voor een run? U kunt zich ook aanmelden voor een klasse van Zumba en dans de stress weg. Aërobe activiteit helpt ademhalingsproblemen verminderen ook.

Vermijd cafeïne:

Hoewel geprezen om zijn natuur om de productiviteit te verhogen, kan cafeïne spanning abrupte stijging van de bloedsuikerspiegel verergeren. Bovendien, cafeïne is de boosdoener achter slapeloosheid. Sloot de koffie en kiezen voor groene thee of andere natuurlijke sappen.

Hopelijk dit artikel heeft u genoeg informatie gegeven om stress te beheren, om niet toe te voegen aan uw must astma. Bedenk dat stress de neiging om de gezondheid van een langdurige devalueren en moet worden vermeden. Uw gezondheid moet altijd uw prioriteit en verantwoordelijkheid zijn, toch?

Kent u andere manieren om stress kan astma verergeren? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha