6 Effectieve Home Remedies voor ulcus crurisDe zweer optreedt als gevolg van een breuk van de laag van cellen die een oppervlak waarop het een nieuw niveau bouwt vormen. Zweren kan optreden in elk deel van het lichaam en kan leiden tot fatale complicaties. Wanneer de huid is verbroken, de lucht en bacteriën in het onderliggende weefsel en vorm korsten of zweren detectoren. Zweren zijn meestal gepaard met zwelling, roodheid en ontsteking.

Beenulcera worden gevormd wanneer er een onderbreking in de laag van cellen in de huid van de poot. Symptomen van ulcus cruris omvatten been pijn, zwelling van de enkels, waar de enkels zijn gezwollen en gevuld met vocht, verkleuring van het getroffen gebied, verharde huid rondom het getroffen gebied, en glad, witte vlekken in het getroffen gebied. Getroffen personen ook jeuk ervaren als een symptoom van ulcus cruris. De meest voorkomende oorzaken van maagzweren onder meer diabetes, een slechte bloedsomloop, hoge bloeddruk, nierziekte en verslaving.


6 Home Remedies voor ulcus cruris

Gelukkig zijn er veel natuurlijke remedies voor ulcus cruris die helpen bij de controle van de symptomen en genezing. De home remedies voor maagzweer hieronder beschreven kan verlichting van zwelling, pijn en jeuk te bieden:

Ginkgo Biloba En Rozemarijn:

Ginkgo biloba is een kruid dat daadwerkelijk zorgt de goede werking van de bloedsomloop en verbetert de bloedtoevoer naar de ledematen. Dit versnelt het genezingsproces een nieuwe laag van cellen snel vormen. Rozemarijn helpt bloedvaten en bevordert de bloedtoevoer naar de getroffen gebieden. Gingko Bilboa helpt ook bij bloedoxygenatie.

Hawthorn Berries:

Een andere grote remedie voor ulcus cruris is meidoorn bessen, waardoor de bloeddruk daalt, vermindert stress en verbetert de bloedcirculatie te versnellen het proces van herstel en genezing. Deze bessen staan ​​bekend voor hun rol bij de groei en het herstel van weefsels. Zelden beschikbaar, meidoorn bessen zijn ook gunstig voor mensen die lijden aan enige vorm van maagzweer.

Duizendblad:

Duizendblad is even effectief bij de behandeling van beenzweren. Het helpt om stress te verminderen, verlaagt de bloeddruk en verwijdt de bloedvaten naar de bloedtoevoer naar het getroffen gebied te vergroten en versnellen het genezingsproces. De Yarrow antivirale ook een anti-inflammatoire, antibacteriële en krampstillend middel. Herstelt beschadigde aders, slagaders en huidweefsel aan gebroken been zweren genezen. Het helpt ook om de spijsvertering te verbeteren.

Lijnzaad:

Lijnzaad biedt ook een goede remedies voor ulcus cruris. Om het te gebruiken als een huis remedie, moet lijnzaad worden gemalen en in warm water tot een pasta te maken. Dan moet worden aangebracht op de wond. Het getroffen gebied moet worden afgedicht met plastic, en het pakket moet 's nachts worden overgelaten. Regelmatig gebruik van de verpakking helpt om ulcera te behandelen.

Honing:

Bekend om genezing te bevorderen, honing helpt om bacteriën te doden en de huid te voorkomen schuren rondom het getroffen gebied. Honing is een van de beste home remedies voor wonden, brandwonden, huidwonden en ulcus cruris. Regelmatige toepassing van honing op ulcera kan het genezingsproces neerslaan en het voorkomen van bacteriële of virale infectie.

Kamille:

Kamille thee is een goede natuurlijke remedie voor ulcus cruris. Alternatief kan de patiënt een pakket voor de aarding van kamille bloemen in heet water te maken en zet het pakket op de beenzweren. De verpakking moet tijdens de nacht op het getroffen gebied blijven. Het is een zeer effectieve huis remedie voor ulcus cruris. Regelmatig gebruik van kamille pack kan genezen en snel te genezen zweren.

Deze huismiddeltjes controle symptomen van beenzweren en helpt om de aandoening te genezen in een korte tijd. Zie je je arts omdat zweren een symptoom van een onderliggend gezondheidsprobleem kan zijn. Dus behandelen zweren van de benen om vrij te zijn van dit probleem.

Vond je dit artikel nuttig? Deel uw ideeën en ervaringen over home remedies voor ulcus cruris bij ons in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha