6 effecten van alcohol op de huid6 effecten van alcohol op de huid

Na een nacht van plezier met de meisjes, vaak onze huid ziet er saai en moe de volgende dag. Hoewel, het handig om een ​​glas rode wijn kan, van tijd tot tijd, de overmatige consumptie van alcohol kan zeker een negatief effect hebben op de manier waarop je huid eruit ziet en voelt.
Vandaag spreken we van zes effecten van alcohol op de huid, omdat alcohol detox nuttig kan zijn,

hoe om te ontgiften van alcohol veilig

en hoe de nieuwe versheid krijgen en gloed om onze huid na een nacht van plezier met de meisjes:

Reden # 1 alcohol ontgifting hebben: doffe huid


Na overmatig alcohol drinken de huid kan beginnen te saai en zelfs grijs in plaats van roze en fris. Ter bestrijding van saaiheid van de huid, zorg ervoor dat je veel vers fruit en groenten, vooral sinaasappels en grapefruits, die rijk zijn aan vitamine C. U kunt ook gebruik maken van de truc om je gezicht te brengen in het leven zijn eten, maar in onze ogen, is het beter om het probleem te bestrijden van de wortel derhalve proberen gezond te leven allen tijde of althans zoveel mogelijk.


Reden # 2 van alcohol ontgifting hebben: droge huid


Overmatig alcoholgebruik kan niet alleen leiden tot een droge huid, maar ook van het hele systeem, dat is de reden waarom we vaak bereiken voor de fles water in de ochtend na een feest. Nou, het eerste voor de hand liggende ding om te doen na een avondje uit is om veel water te drinken; hoe sneller je zal zich te ontdoen van gifstoffen van alcohol te krijgen - de beste. Water helpt hydrateren de huid van binnenuit; maar ook, zorg ervoor dat u uw huid van buitenaf hydrateren; aanbrengen van hydraterende crème favoriet, en als je tijd hebt, doe je favoriete gezichtsmasker. Hier is een geweldige gezichtsmasker die u kunt toepassen die kan helpen inspireren 'leven' terug in uw huid vocht en: Mix een halve komkommer met 1 eetlepel yoghurt in een blender en breng een dikke laag van het masker op het gezicht voor ongeveer 5-10 minuten, daarna afspoelen met warm water. Uw gezicht zal voelen gerevitaliseerd.

Reden # 3 tot detox alcohol: Alcohol kan het ontstaan ​​van rimpels te bevorderen


Excessief alcoholgebruik leidt tot uitdroging van het systeem, wat weer kan leiden tot rimpels. Om te voorkomen dat deze ongewenste gevolgen te verminderen van de consumptie van alcohol, niet roken, zorg ervoor dat je veel water drinken elke dag, eet minder suiker kunstmatige of zelfs helemaal vermeden als de pot, en eet veel gezonde, verse groenten en fruit.

Reden # 4 van alcohol ontgifting hebben: donkere kringen onder de ogen en wallen


Alcohol kan op het gezicht, waardoor donkere kringen onder de ogen, die meestal niet erg aantrekkelijk. Dus, hoe zich te ontdoen van de ogen zakken en donkere kringen? Nou, ten eerste, zorg ervoor dat je niet overdrijven de alcohol, drink met mate; Ook zorg ervoor dat je genoeg van de schoonheid slaap te hebben en, ten slotte, zijn er een heleboel zelfgemaakte gezichtsmaskers die u kunnen helpen zich te ontdoen van donkere kringen en wallen onder de ogen. Laten we bespreken een aantal van hen ... Een van de meest eenvoudige tips over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen zijn plakjes komkommer, die kunnen helpen om snel de huid rond de ogen te verfrissen en te verminderen zwelling. Leg een plakje komkommer op elk oog liggen, met zijn ogen dicht, laat ongeveer 10 minuten, dan spuit je gezicht met koud water. Doe dit elke dag voor een paar dagen en vermoeide ogen kijken meer vernieuwd. Hier is nog een eenvoudige remedie die kan helpen zich te ontdoen van wallen onder de ogen: Breng ijsblokjes gewikkeld in een zachte doek of koele theezakjes op uw ogen. Doe dit in de ochtend: toepassing in de koelkast 's nachts, koele, natte theezakjes over je ogen gesloten voor ongeveer 10 minuten. Uw ogen zullen opgelucht voelen en kijken meer fris. De tannine theezakjes zullen helpen verminderen zwelling en verkleuring.

Reden # 5 van alcohol ontgifting hebben: Het losmaken van elasticiteit van de huid


Zwaar drinken kan leiden tot slappe gelaatstrekken en het verlies van elasticiteit van de huid, dit is waarom, vaak degenen die overdrijven met het drinken van zijn kap, hangende oogleden, grote wallen onder de ogen en slappe huid rond de kin en hals. Dit klinkt allemaal zo verschrikkelijk, dat snijdt geen behoefte om alcohol te drinken.

Reden # 6 van alcohol ontgifting hebben: Acne en roodheid van de huid


Overmatige consumptie van alcohol, het eten van junk food op 04:00, wakker te blijven en de hele nacht dansen, evenals houd je make-up op je gezicht de hele dag en de hele nacht, kan veel moeite veroorzaken op de huid geconfronteerd en leiden tot puistjes en roodheid van de huid. Acne wordt voornamelijk veroorzaakt door bacteriën en het eten van vet voedsel, maar de roodheid kan worden veroorzaakt door gebroken haarvaten ... Om deze negatieve effecten te voorkomen, moet u uw gezicht te wassen voor het uitgaan 's nachts met de meisjes, het drinken van water gedurende nacht, het beperken van alcoholgebruik tot een of twee glazen 's nachts en reinig je gezicht grondig wanneer je terug naar huis, maakt niet uit hoe je moe voelt ...

We hopen dat je nuttig gevonden. Voel je vrij om uw opmerkingen hieronder je gedachten te verlaten en te delen over dit onderwerp. Heeft u vaak alcohol drinkt? Je ziet hoe alcohol invloed op uw huid?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  2   1
Mei 22, 2015 | 17:11:19 | later 2 uur

Bedankt voor je reactie. 'Alles wat we horen is een mening, geen feit. Alles wat we zien is een perspectief, niet de waarheid, '- Marcus Aurelius. KAAS.

  3   2
Mei 22, 2015 | 19:02:02 | later 4 uur

Wow koele artikel, thanks

  2   0
Mei 23, 2015 | 03:06:27 | later 12 uur

I love it! Bedankt!

  1   2
Mei 23, 2015 | 09:41:52 | later 18 uur

Ik ben enthousiast elke keer als je een nieuw artikel te publiceren!

  1   1
Mei 23, 2015 | 16:41:47 | later 1 dag

Hello! Ik volg uw site voor een lange tijd en ik eindelijk de moed om verder te gaan en geven een schreeuw uit New Caney Texas! Wilde alleen maar zeggen blijf het goede werk!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha