6 eenvoudige trucs om Early Morning Blues vechtenBij dageraad, wanneer de buitenlucht is fris en knapperig, het bed bevat een soort magnetische kracht die ons ervan weerhoudt te genieten en het gebruik van dit koele ochtendlucht. Dit ben ik, en de meesten van ons die er zijn. Een training in de ochtend, althans voor mij, vrij van zorgen aan mijn oefening voor de dag te komen. Daarnaast, de ochtend biedt frisse, schone lucht, minder verkeer en een vredige sfeer. Dit is niet mogelijk in de middag of in de avond of 's avonds laat. Dus, is het 's ochtends de beste tijd om uw training gedaan?

Sta vroeg in de ochtend te gaan naar de sportschool of een weg is ontembare taak voor de meeste van ons, maar het is niet onmogelijk als we ons voorbereiden voor deze op voorhand. Laten we eens kijken hoe je deze vroege ochtend blues kunnen voorkomen.


Hoe de blues te vechten in de vroege ochtend

Vroeg naar bed:

Deze eeuwenoude adagium van "Vroeg naar bed en vroeg om aanleiding maakt ... bla bla bla ... .wise" waar is. Raakte de zak vroeg en je krijgt een goede nachtrust ten minste 6 uur zal helpen je wakker fris. Vermoeidheid bij het ontwaken kan worden bijgedragen aan deze factor uitslapen. Dus, plan uw avonden goed en proberen om je werk af te maken vroeg slapen.

Doelstelling:

Wat is je doel voor het uitwerken? E 'afvallen of gezond te blijven of de voorbereiding van een evenement of het stroomlijnen voor de bruiloft? Als het een van deze of enige andere die ik niet heb behandeld, dan heeft u waarschijnlijk zal je motiveren om hard te werken om uw doel te bereiken. Bovendien helpt het altijd om het doel van het maken van uw beslissing om vroeg opstaan ​​sterker te verfijnen. Bijvoorbeeld, als je wilt om gewicht te verliezen, vraag jezelf af en hoe snel daarna. Dit zal u helpen de blues ochtendgymnastiek grotendeels effectief te veroveren.

Oefening Kleding:

Ik deze gewoonte volgen religieus en helpt, geloof me op dit punt. Schik de sportschool kleren de avond tevoren. Het helpt om te zien dat je gaat naar de sportschool en naar uw doel te bereiken. Het helpt ook om tijd te bereiden snijden.

Booze:

Vanuit mijn persoonlijke ervaring, realiseerde ik me dat de nacht drinken, niet wakker fris de volgende dag. Zo, nu probeer ik alcohol in de dagen van de week te vermijden, waardoor overtollige calorieën te vermijden en te wachten voor het weekend om echt te genieten van de drankjes. Alcohol vertraagt ​​eigenlijk de stofwisseling en verhoogt lethargie. Degenen die tijdens de nacht drinken en kan niet opstaan ​​in de ochtend kan proberen te vermijden een nacht. Ik wed dat je vroeg wakker en te vers.

Wekker:

Ah, de gevreesde wekker, op welke ring herhaaldelijk op snooze wordt gezet. De truc om wakker te worden met de wekker is om het te bewaren buiten bereik van het bed. Zeggen hou het in een kast of toilet. Het punt is om het uit te zetten, zullen we moeten het comfort van het bed te verlaten.

Weergave:

De kracht scherm is zeer effectief. Ik probeerde dit en misschien sommigen van u kunnen profiteren van deze. Voordat ik slapen, liggend op het bed, ik zie mezelf opstaan ​​om, zeg, 5 in de ochtend en wakker fris. Ik heb ook het alarm afgaat op 05:00 visualiseren. Vaker wel dan niet, ik werd wakker van een paar seconden voordat het alarm wordt geactiveerd. Het is verbazingwekkend, maar het werkt. Probeer het.

Dus, wakker in de ochtend is geen big deal. Het hebben van een juiste gemoedstoestand en daartoe voorbereidingen te treffen zal ons helpen om ons te trekken uit bed met succes. Geniet van de frisheid en schoonheid van de ochtend, en blijven oefenen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha