6 eenvoudige stappen om het haar te reinigen van de juiste manierSchoon haar behoorlijk vitaal belang is voor zijn gezondheid. Goed haar is niet alleen het resultaat van een evenwichtige voeding en een goede oefening regime, maar hangt ook af van hoe je het in stand houden. Het verlaten van het haar gewassen meerdere dagen tegelijk leidt tot roos, vet en olie accumulatie daarin, waardoor de haaruitval en andere problemen van de hoofdhuid. Het is belangrijk om je haar regelmatig schoon te maken en op de juiste manier, met heldere, goed gevoed, gezond sloten!

Hieronder volgt een overzicht van een aantal eenvoudige stappen om je haar en hoofdhuid effectief te reinigen. Het best te houden aan natuurlijke producten zoveel mogelijk te drogen en verzwakking van de haarwortels en bomen voorkomen.


Hoe je haar schoon te maken op de juiste manier?

Reinigen van de hoofdhuid:

Meer belangrijk om je haar te wassen is om ervoor te zorgen uw hoofdhuid schoon is. Reinig de hoofdhuid van geaccumuleerde talg, roos, vet en vuil door een kleine mate van shampoo om de palmen van de handen, mengen met een paar druppels water om een ​​oplossing te maken en aangebracht op de hoofdhuid. Het is een goed idee om een ​​shampoo of een shampoo op basis van fysische chemie milde gebruiken om schade aan het haar te voorkomen. Verdeel de shampoo gelijkmatig op het haar en de hoofdhuid om te controleren of er olie accumulatie.

Massage shampoo op je haarzakjes:

Om het haar grondig te reinigen, masseer de oplossing grondig shampoo op je hoofdhuid en door het vlechten met lichte cirkelvormige bewegingen van de hand. Werken de shampoo op de hoofdhuid, in het bijzonder het advies of de perimeter haarlijn. Als je haar is erg lang, mager, zodat je haar is boven je hoofd, die haar gezicht, naar de vloer. Zachtjes masseren van de shampoo door de sluizen en op de achterkant van het hoofd om helemaal schoon de hoofdhuid. Vermijd het wassen of wrijven omdat dit kan je haar beschadigen.

Spoel:

Na verspreid de shampoo door het haar en de hoofdhuid, laat het gedurende 5-10 minuten. Voorzichtig afspoelen met warm water. Niet wassen met warm water; Dit beschadigt de haarfollikels. Zachtjes draait je vingers door je haar tijdens het spoelen om alle shampoo uitstappen. Zorg ervoor dat je haar goed spoelen om eventuele vetresten en vuil kleven aan de haren te voorkomen.

Een tweede wasbeurt:

Als je haar is erg vettig of kort geleden geopend, bent u waarschijnlijk meer vuil en olie opbouw van normaal hebben. Het is een goed idee om de toepassing, massage herhalen en spoel proces, zodat je haar en hoofdhuid worden ontdoen van al het vuil en olie. Dit is vooral geschikt voor mensen met een type vet haar.

Was je haar vaak:

Mensen met een vette haren om hun haar vaker te wassen dan mensen met een normaal of droog haar types, omdat ze een snelle olie-build, het vuil en zweet. Dit leidt tot een jeukende hoofdhuid en roos. Een milde shampoo is geschikt voor dagelijks wassen als het droogt sloten en beschadiging van het haar als gevolg van veelvuldig wassen. Degenen met droog en normaal haar types kan je haar twee keer per week te wassen of zoals aanbevolen door een specialist.

Haar Behandelingen:

Probeer massage plannen het hoofd en was haar met uw schoonheidsspecialiste, minstens een keer in de twee maanden om je hoofdhuid van vuil, vet en andere micro-deeltjes ontdoen. Een hoofd massage ontspant, maar niet alleen voedt het haar en de hoofdhuid, en verbetert de bloedcirculatie om meer gezond, glanzend, sterk haar. Zorg ervoor dat u een afspraak te maken bij een goede salon met deskundige schoonheidsspecialisten. Een wassen van het haar door een professional is een goed idee, omdat ze zijn opgeleid om de hoofdhuid en sloten schoonmaken van wortel tot punt voor grote, opblaasbare, staartjes schoon.

Hair Care Tips:

In aanvulling op het bovenstaande zes stappen over hoe je haar schoon te houden, moet u een aantal effectieve tips die prachtige resultaten voor je haar kan geven volgen. Enkele tips voor haarverzorging te volgen voor gezond, glanzend, stralend sloten:

  • Was altijd je haar met lauw water. Beschadigen warm water nagelriemen terwijl koud water beperkt de bloedtoevoer naar de hoofdhuid. Warm water zal de nagelriemen te sluiten en verzegelen het vocht in elke draad.
  • Niet borstel je haar als het nat is. Gebruik een grove kam om voorzichtig ontwarren de draden.
  • Uw haar niet te wrijven met een handdoek tijdens het drogen. Knijp voorzichtig het overtollige vocht en laat je haar aan de lucht drogen om schade te voorkomen.
  • Gebruik de droger, strijkijzers, gels, potions, lotions en andere haar apparatuur en chemicaliën spaarzaam. Chemicaliën veroorzaken gespleten haarpunten en schade aan de as, terwijl hete strijkijzers en haardrogers verzwakking van de haarwortels.

Ik hoop dat dit artikel over hoe je je haar schoon te maken natuurlijk geholpen om meer over het onderhoud van haar leren. U kunt ook uw mening in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha