6 eenvoudige stappen om de Vlinder Oefening maken tijdens de zwangerschapVoorbij zijn de dagen dat de zwangerschap was te leggen op het bed en zijn lui. Tegenwoordig is yoga uitgegroeid tot een van de meest fundamentele van een zwangere vrouw doet voor haar en voor het welzijn van haar kind. Zwangerschap niet alleen brengt geluk om een ​​nieuw leven met hem, maar ook ziekte, ademhalingsproblemen, veel stemmingswisselingen, vermoeidheid en vermoeidheid, pijnlijke krampen en een hel veel andere problemen. Dan zijn er nog psychische problemen, zoals het imago problemen met betrekking tot uw lichaam na de zwangerschap, als de baby vet absoluut ruïneren uw figuur, en ga zo maar door. En tussen al deze kwesties en problemen, yoga brengt een sprankje hoop, bijna als de save punt.

Yoga helpt bij het aanpakken van de vele uitdagingen die komen met zwangerschap en bevalling. Het belangrijkste ding dat yoga doet voor je lichaam in een staat van de zwangerschap is om het te versterken. Immers, ga je veel kracht nodig om te bevallen, toch? Vervolgens, het helpt om de circulatie in de grote vraag in je lichaam te verbeteren, en houdt je energiek en positief met de release van de gelukkige hormonen. Het balanceert de chaos van hormonen in het lichaam die de zwangerschap met zich meebrengt, en het helpt ook bij ontspanning. Ook helpt het om uw pre-zwangerschap lichaam sneller en beter te verwerven. Maar zwangere vrouwen moeten niet yoga doen zonder overleg met uw arts.


Elke wijk heeft zijn complicaties en behoeften, en yoga moet dienovereenkomstig worden uitgevoerd. Maar er is een beweging die kan worden gedaan op alle, en dat is de uitoefening van de vlinder. Het is gemakkelijk op het lichaam en heeft veel voordelen.

Laten we eens een kijkje nemen op de voordelen van lichaamsbeweging tijdens de zwangerschap vlinder:

De oefening vlinder is bekend in yoga asana's en Titli Patangasana. Deze oefening wordt meestal gedaan als een warming-up, en kan gedaan worden op elk gewenst moment, als je wakker wordt of ga naar bed, of zelfs als je gewoon tv kijkt, overal en altijd.

Het belangrijkste voordeel van deze oefening voor zwangere vrouwen is het uitrekken van de binnenkant van de dijen, liezen en opent de heupen. Deze oefening versterkt het gehele bekken, wat erg belangrijk is voor het makkelijker. Deze beweging stimuleert de buikorganen, eierstokken en prostaat klieren. Het verbetert de circulatie en de spijsvertering van het lichaam. Het helpt ook om de stoelgang en het vasthouden van vocht te verlichten. Deze stap is ook effectief bij de behandeling van krampen in de benen en buik.

Hoe doen The Butterfly oefening?

Oefening vlinder of Purna Titli Asana goed kan worden gedaan door de onderstaande tips:

  1. Ga op de grond met een rechte rug en je benen recht vóór.
  2. Buig nu je knieën en breng je voeten naar je schaambeen. Combineer de zolen van de voeten bij elkaar en breng ze zo dicht mogelijk bij uw lies als je kunt.
  3. Nu houd je voeten bij elkaar met je knieën wijzen naar weerszijden.
  4. Duw langzaam je knieën naar de grond mogelijk te maken. Heeft plotselinge bewegingen en zachtjes druk niet te maken. Als u de vloer niet kunnen aanraken, dat is prima; en ga zo laag mogelijk.
  5. Druk nu op de knieën en daarna nog een keer doen.
  6. Het maken van deze kleine impulsen voor zo lang als je je comfortabel voelt. Stoppen met trainen als je begint te voelen geen pijn of ongemak.

Variatie - De helft van de vlinder:

Vlinder is de helft van de variatie voor beginners oefenen Vlinder. Het wordt ook wel Ardha-Titli Asana. Als je een beginner bent die geen yoga eerder heeft gedaan, of als je niet flexibel genoeg is, is het het beste om te beginnen met het eerste half gas en dan verhuizen naar de uitoefening van de Vlinder.

  1. Zitten met je benen recht voor je.
  2. Buig een knie en breng je voeten dicht bij je lies.
  3. Nu hef je je knieën naar je borst en laat het vervolgens op de grond.
  4. Neem dit been voor een tijdje ', en doe dan het andere been.

Doe deze oefening wanneer je kunt en wanneer u wilt krampen te verlichten en de zwangerschap en de bevalling zonder complicaties en zonder problemen.

Heb je geprobeerd vlinder oefening tijdens de zwangerschap? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha