6 eenvoudige stappen om 300 Spartan workout zorgen voor een perfecte lichaamBent u een grote fan van de film 300? Nou, de actie film kreeg een cultstatus en heeft een legioen van fans. Maar heeft uw liefde voor de film komen voort uit de wens om de spieren te leunen? Als dit het geval is, dan moet je de 300 Spartan Workout proberen!

Secrets Of The 300 Spartan Workout:

De film 300 is niet alleen botsen, rivaliteit, romantiek, oorlog en comedy! E 'op de personages super fit! Wie kan vergeten de prachtige Frank Miller en Lynn Varley (hoofdrolspelers van deze actie film van 2007) Verbrand het scherm met hun uiterlijk dodelijke? Dus, ze willen meer weten over de opleiding die deze actoren gaven hun ongelooflijke fysieke weten? Lees verder!


Een drie-daags programma:

Deze intensieve training en uitdagende, moet niet elke dag worden gedaan. Zijn uiterst energieke programma vereist voldoende rust voor spierherstel. De workout Spartan 300 is een opleiding van drie dagen, dat oorspronkelijk is ontworpen onder leiding van Marco Twight- De trainer voor de stellaire cast van 300 films.

Belang van continuïteit:

In tegenstelling tot veel andere programma's van de sportschool regelmatig, je kunt niet een breuk in een trainingssessie Spartan 300. neemt U moet de opleiding voor de dag te voltooien in een keer. Het vergt grote ijver en kracht om door te gaan met dit programma.

Vereisten:

Deze training programma vereist rigoureuze basisuitrusting zoals stretch dozen, banken en touwen. De noodzaak van de basisuitrusting is gericht op de uitlijning van het lichaam om gewicht te verliezen. De beweging van de benen en handen weg van het lichaam eerst aan zijn linkerzijde en vervolgens naar rechts.

Hoe doen

Dit programma van gewichtsbeheersing gaat ook gewichtheffen.

  1. Begin met een gewicht van meer dan 100 kilo. Houden op een stuk kant en lijn evenwijdig aan de basis. Houd de baan, en til je benen ene na de andere. Doorgaan met hetzelfde model - til je benen en beweeg ze links en rechts, van links.
  1. Een mengsel van push-ups, pull-ups, dead-lift/gewicht lift, doos springt, veegt de vloer en een waterkoker klokken voltooien de training Spartan 300. Bekijk de video online om een ​​beter beeld te krijgen.
  1. Begin met lichte gewichten. Geleidelijk verhogen van het gewicht van £ 135/50 keer. Gebruik hetzelfde bedrag voor gewichtheffen en veegt de vloer. Als u wilt om letsel te voorkomen, moet u de frequentie en het gewicht geleidelijk te verhogen.
  1. Varieer de pull-up en push-up tussen de 10 en 12 vroeg. Toenemende gewicht en frequentie, verhoging van de pull-up en push-up 2
  1. Focus op bovenbeenspieren door sprongen dag Box moet worden voortgezet voor dit doel. Begin met een teken van 20 tot 50 sprongen en ritme geleidelijk.
  1. 25 serie ketel klokken met een gewicht van £ 36 is een ideale situatie dat je in staat bent te bereiken in de latere stadia van deze training zal zijn. Begin met tien serie met een lichter gewicht.

Interval en pauzes:

Deze uitdagende workout heeft rust nodig. Dit is een trainingsdag alternatief dat werkt op het beginsel dat de rest aan de spieren voor reparatie en groei. Freaks van de training kan ook uitkijken naar het doen van cardio tijdens rustdagen.

Dieet Grafiek:

Het is geen rocket science, dat de 300 Spartaanse training richt zich op het opbouwen van spieren. E 'cijfer voor je te houden aan een dieet met veel eiwitten. Deze training richt zich op het verminderen van het gewicht door middel van de vetstofwisseling. Zo wordt het van essentieel belang om te zoeken naar een gids als het gaat om een ​​dieet grafiek. Vergeet niet - een dieet grafiek die specifiek zijn voor geslacht, leeftijd, en beroep.

Voorzorgsmaatregelen:

Haast je niet om de hoogste niveaus van 300 Spartan workout! Dit programma van het gewicht management moet kracht, ijver, kracht, en de gewoonte van strenge opleiding. Een persoon die wordt niet gebruikt voor training en als het tillen van zware gewichten moet zijn/haar lichaam en spieren voor te bereiden voor dat jaar. Zonder de juiste training, kunt u gemakkelijk zijn/haar spieren beschadigen.

Volg het advies van je coach om letsel te voorkomen. Dit geweldige gewichtsvermindering programma kunt u zegenen met slankere spieren en sexy buikspieren.

Ja, de training kan worden belasten. Maar vergeet niet de taal - no pain, no gain!

Al een fan van de 300 Spartan workout? Hoe ben je behulpzaam bij gewichtsvermindering vinden? Het niet eens met uw opmerkingen in het vak opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha