6 eenvoudige manieren om op natuurlijke wijze te slapen zonder het nemen van slaappillenU slaapt altijd een moeilijke taak voor u? Je voortdurend afgeluisterd door gedachten direct na het krijgen op het bed, en niet dat je blijft wakker voor een lange tijd? Omringd door vele activiteiten en mensen elke dag, soms kunnen we zelfs niet goed slapen 's nachts.

Wat kan worden gedaan om dit probleem te behandelen? We hebben een aantal eenvoudige technieken die u kunnen helpen beter te slapen? En hoe goed slapen in deze zin? Als dit zijn enkele van de vragen die draaien in het hoofd, zodat u de juiste antwoorden in dit bericht te vinden! Ga je gang en geef het een grondige lezen!


Effecten van slaappillen:

Hoewel slaappillen zijn waarschijnlijk de best verkochte medicijn in de Verenigde Staten, zijn geen effectieve behandelingen voor de echte reden achter je slapeloosheid, en als patches die je stok op een wond, die de werkelijke situatie. In feite zijn er een aantal bijwerkingen geassocieerd met slaapmiddelen, inclusief:

Slaperigheid:

Slaappillen kunnen leiden tot verwarring, desoriëntatie en zelfs vergeten de volgende dag (1).

Terugtrekking:

Zodra u stopt met het innemen van deze pillen om te slapen, u last van ontwenningsverschijnselen, zoals misselijkheid, zweten en koude rillingen (2).

Tolerantie:

Eerder als verdovende middelen, het lichaam begint met een tolerantie van slaappillen te ontwikkelen, en per ongeluk de dosering verhogen om hen aan het werk, dat alleen maar meer bijwerkingen zal brengen.

Afhankelijkheid:

Net als een alcoholist moet zijn alcohol te lopen, zal je uiteindelijk met de slaappil.

Rebound slapeloosheid:

Als u stopt met slaapmiddelen, kan slapeloosheid verergeren en komen terug met een wraak (3).

Zonder slaappillen:

Gebruik van slaappillen is een slechte manier om te slapen. Echter, er zijn enkele ingrediënten en gezonde gewoonten die u kunnen helpen met uw probleem! Hier is het!

Meditatie:

Meditatie is een van de beste manieren om slapeloosheid te genezen en te krijgen om op natuurlijke wijze te slapen. Een studie uit 2009 concludeerde dat mensen die mediteren hebben de neiging om beter en langer dan anderen slapen. Als ik niet kan mediteren, probeer een aantal diepe ademhaling. Het doel is om duidelijk uw geest van gedachten, dus je kunt beter slapen (4).

Neem een ​​warm bad:

Hebben een warm bad helpt je beter slapen. Zoals u ontspannen in warm water, de lichaamstemperatuur stijgt en als je een stap buiten, koeling activeert de natuurlijke daling van de temperatuur in verband met de slaap. U kunt de kaarsen overslaan en rozenblaadjes, maar een ontspannen genieten echt kan u helpen om te slapen. Een studie uitgevoerd in 1985 bleek dat mensen die een warm bad nam voordat je naar bed snel in slaap en had zelfs een betere kwaliteit van de slaap (5).

Yoga:

Yoga is een briljante manier om de geest te kalmeren en voor te bereiden voor de slaap. Het onderzoek naar hoe Yoga helpt mensen vechten slapeloosheid is nog niet afgerond, maar het is onomstotelijk aangetoond dat het helpt je te ontspannen. Beschouw het uitvoeren van asana's (houdingen), ontworpen om de geest (6) te kalmeren.

Aromatherapie:

Aromatherapie kan worden beoefend op vele manieren. U kunt ervoor kiezen om een ​​aantal essentiële oliën betalen in een bad of zelfs gebruik maken van een geurende bad scrub of zelfs de geur van de olie, is aromatherapie ontworpen om u te helpen slapen. In een studie van close-deur uitgevoerd in 2005, werd geconcludeerd dat een vleugje lavendel essentiële olie heeft bijgedragen tot een diepere slaap hebben (7).

Groene thee:

Kruidenthee is samengesteld uit stoffen zoals kamille of valeriaan, die meestal helpen om een ​​gezonde slaap routine te bevorderen. Ook het hebben van iets mooi en warm voor het slapen gaan niet al te slecht klinken, doet het (8)?

Verminder Cafeïne:

Cafeïne blijft het systeem lang; heeft een halfwaardetijd van vijf uur, dwz halve cafeïne je verbruikt is nog gedurende vijf uur. Afhankelijk van hoeveel koffie je in het systeem, en hoe sterk je brouwen, zou je onderuitzakken over het bureau in de middag en zijn klaarwakker bij het slapengaan (9).
We hopen dat deze informatie zal u helpen beter te slapen. Vertellen ons niet over andere huis remedie die je kunt hebben voor slapeloosheid. Deel uw mening met ons opnemen door het verlaten van een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha