6 eenvoudige maar effectieve manieren om uw kuitspieren rekkenHeeft u vaak last van enkel pijn? Of je voet vaak pijnlijk? Je hebt geprobeerd om verschillende pasta medicijnen toe te passen; u de tabletten om jezelf te verlichten van pijn hebben genomen, maar niets lijkt te werken, doet het?

Nou, maak je geen zorgen; want er is een specifieke oefening die enkel pijn elimineert eens en voor altijd. Je oefent kalf. In deze post zullen we verschillende soorten kuitspier oefeningen die je kan verlichting geven van de pijn in de enkel te zien.


Ik kan niet wachten om te lezen op voorhand, kunt u?

Waarom Kalf Stretch?

De voeten en enkels zijn twee gebieden die pijn. Dit is omdat deze twee delen het eerste contact van het lichaam. Rekken van de kuitspieren helpt om het been te ontspannen. Het beschermt ook het been van blessures, zoals Achilles tendinitis en fasciitis plantaris. Bovendien kuitspieren is één van de meest gebruikte van je lichaam. Het is daarom belangrijk om te ontspannen.

Hier zijn enkele van de kuitspier oefeningen, die kan helpen om je enkel pijn op de baai.

Gastrocnemius (Outer Kalf):

In deze oefening moet je gaan zitten en houd beide benen recht. Neem een ​​touw en strop om de tenen. Houd de beide uiteinden van de kabel met zijn handen. Zorg ervoor dat het een strakke koord lus. Het koord te trekken zodat de voet duwt naar de enkel en de punt gelegen tegenover de knie.

Soleus (Inner Kalf) (1):

In deze vorm van de kuitspier uitrekken, waardoor het rechterbeen gestrekt. Nu, waarbij het linkerbeen gebogen. Steun de onderkant van de voet van het gebogen been met je handen. Til de hiel van het gebogen been. Met je hiel op de grond, trek de linkervoet naar je lichaam. Voor dit, je enige kracht nodig hebt. Maar niet een pijnlijk proces te maken. Herhaal dit proces; Dit tijdwaarneming het linkerbeen en rechts gebogen.

Toe Stand:

In deze oefening, stand up een trap. Blijf je voeten op de rand van een trede. Voor ondersteuning, houdt iets met je hand. Nu, langzaam en de hiel om op te hangen. In dit scenario, de helft van de voet op de trede. De andere helft opknoping het. Blijf gedurende 15 tot 30 seconden. Herhaal de oefening 5 keer per dag. Dit houdt de achillespees gezonde, op zijn beurt van invloed op de kuit.

Muur Stretch:

Je moet dit stuk uit te voeren nadat u naar huis terug te keren van een race. Steun een paar centimeter afstand van een muur. Nu evenwicht jezelf met je linkerarm op de muur, buig je rechterbeen terug naar de hak van de rechter been raakt de rechtsachter. U kunt de hulp van de rechter hand te nemen voor dit. Herhaal hetzelfde met het andere been.

Naar beneden toegekeerde Hond Stretch:

Dit stretching oefening is ook een yoga pose. Om te beginnen, neem een ​​plank en verspreid op de vloer. Nu, gebogen in de richting van de tafel om te vormen van een V-vorm je steunpunten zijn de palmen van de handen. Houd ze breed en uitgestrekt op de vloer.

Breng de hielen op de grond. In dit te doen, zorg ervoor om strek je lichaam breed. Het is noodzakelijk om uw kalf stretch verdiepen. Voor deze, naar beneden drukken met je rechtervoet, het houden van het andere been gebogen.

Blijf in positie voor een tweede. Nu, herhaal het proces met het andere been. De totale tijd is 30 seconden.

Kalf En Schouder Stretch:

In deze vorm van spier stretching, zowel kuitspieren en schouderspieren zijn betrokken. Het helpt het openstellen van de schouders en kuiten.

Selecteer een muur die u wilt gebruiken als uw steun. Nu, aan de voorkant van die muur. Laat je voeten niet splitsen. Bij elkaar te houden. Duw je lichaam aan de muur en houd uw handen op. De palmen moet de muur.

Je moet nu slingeren de hiel, zodat de tenen van de vloer. Duw je billen van de muur. Stop je kin naar de hals te rekken. Houd gedurende 30 seconden.

De bovenstaande oefeningen zijn eenvoudig, maar zeer effectief. Elimineer je enkel pijn en helpen u weer terug naar uw normale routine! Niet delen met ons in de comments sectie, welke van deze eigenschappen het beste werkt voor jou.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha