6 eenvoudige behandelingen voor roos op LASHES & Eye BrowsWist u dat u ook roos zou kunnen hebben op je wimpers? Ja, weliswaar dergelijke aandoening bekend is dat zeer ernstig en indien niet snel behandeld, doet dalen wimpers.

Wat is deze aandoening?

Wist u dat u ook roos zou kunnen hebben op je wimpers? Nu, dit is een grote uit te schakelen, is het niet? Er kunnen jeukende vlokken op de wimpers die kunnen optreden als gevolg van verschillende redenen. Als u lijdt aan deze aandoening, is het tijd om afscheid te nemen van deze bedreiging voor altijd.


Oorzaken van roos op de wimpers:

Het uiterlijk van vlokken op de wimpers kan worden veroorzaakt:

 • Blefaritis: In deze toestand als roos schalen verschijnen op de wimpers. Het is niet besmettelijk.
 • Seborrhea dermatitis : roos schalen verschijnen op wimpers en wenkbrauwen. Het is moeilijk de precieze oorzaak van roos bepalen. Het zou kunnen worden toegeschreven aan junk food en kabels routine minder giftig water inname .Deze problemen huid en verstopte poriën op de wimperlijn.

Het is een veel voorkomende pijn en er is niets aan de hand. We moeten de juiste behandeling te verzekeren en de aandoening verdwijnt heel snel. In de meeste gevallen, home remedies helpen om zich te ontdoen van jeukende vlokken. We moeten, zoals altijd, in gedachten houden dat:

 • De huid rond de ogen is zeer kwetsbaar.
 • Vermijd agressieve chemicaliën in het oog.
 • Gebruik geen anti roos shampoo op je wimpers.

6 eenvoudige en effectieve behandelingen voor roos op de wimpers:

Er zijn vele huis behandelingen voor de behandeling van roos op de wimpers. Hier zijn een paar voorzorgsmaatregelen die u moet nemen:

 • Doe een patch test voordat je iets dicht bij de ogen doen.
 • Raadpleeg uw arts onmiddellijk als u het gevoel enige vorm van irritatie.

Bron: Shutterstock

Apotheek Soaps:

U kunt proberen om zich te ontdoen van dit probleem door het wassen van je gezicht met een zeep drogist, die zowel de tea tree olie of zinkpyrithion bevat. Deze zeep helpen bestrijden kiemen van gist die een oorzaak en bijdrage aan de vorming van roos zijn. Zorg ervoor dat je niet de zeep te krijgen in de ogen. U kunt een verdunde oplossing te bereiden en snel te spoelen. In het geval dat de zeep in het oog, en spoel het oog onvoldoende verlichting te verkrijgen

Baby Shampoo:

Gebruik babyshampoo verdund met wattenstaafjes om de bovenste en onderste wimperlijn lijnen schoon te maken. Doe dit minstens 4-5 keer voor elke lijn van de wimpers om sneller resultaten te krijgen. Nogmaals, houd je ogen dicht en spoel onmiddellijk.

Amandel Olie Massage:

Voor de extreme droogte van de oogleden, massage met warme amandelolie voordat je naar bed 's nachts. Dit zal ook helpen om te herstellen, te doen herleven en opnieuw te groeien wimpers die kunnen worden afneemt als gevolg van de vorming van roos. Eigenlijk, mijn moeder gebruikt om de ogen te masseren met amandelolie, toen ik een kind was en het echt geholpen mijn wimpers groeien.

Houd ooglid en Lashes Hygiëne:

Controleer of er geen accumulatie van oog make-up. Zorg voor een gezonde routine reiniging om make-up en vuil ophoping op de ogen te vermijden. Dit vuil stimuleert de klieren die leiden tot meer roos. Investeren in Oogarts getest om oogmake-up verwijderen verwijderen

Het hebben van een gezond dieet:

Eten van verse groenten en vruchtensappen. Vermijd cafeïne, alcohol en junk food intake vettig. In plaats daarvan, gekookt ze plantaardig dieet voor betere resultaten en ervoor zorgen dat u verbruikt ten minste 8-10 glazen water.

Deze huismiddeltjes zullen helpen de aanval van de roos. Echter, als je geen resultaten te zien, dan moet u een dermatoloog te raadplegen. Dit is om ervoor te zorgen dat u de juiste zorg te krijgen.

Raadpleeg de Oogarts:

Raadpleeg uw arts voor druppels en antibiotische zalven.

Enkele tips om te volgen:

 1. Gebruik nooit citroensap op de wimperlijn, omdat het de ogen kunnen irriteren.
 2. Pyrithionzink .Let bijt dat je niet in je ogen hoeft te krijgen.
 3. Breng een doek gedrenkt in heet water om je oogleden. Dit helpt om de ophoping van olie en vuil. Een ooglid schoner accumuleert minder roos.
 4. Bezoek een oogarts voor oogdruppels en oogzalf als al het andere faalt. Doe niet zelf dokteren.

Ik hoop dat dit artikel helpt u voorkomen dat ongewenste roos op de wimpers. Zorg goed voor je ogen als ze zijn het venster naar de prachtige wereld om je heen ziet.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha