6 DRUG nagel tips SCHILDEREN je moet proberen6 DRUG nagel tips SCHILDEREN je moet proberen

Nagels zijn er om te worden geschilderd, dit is het motto van menig modieuze dames. Makkelijk om te zeggen, maar vaak moeilijk om te doen. Vermijd vlekken rond de nagel, waardoor het perfect totdat het droogt, het combineren van de kleuren, de toepassing van decoratieve ontwerpen, dit zijn slechts enkele van de problemen die we hebben met de goed gepolijste nagels. Plus natuurlijk het ergste van alles: hoe een afgebroken nagel te dekken? Hier zijn enkele tips en trucs die u kunt gebruiken om te helpen met deze problemen.

1. care nagelriem

Onze eerste van de belangrijke tips nagel schilderij is om te zorgen voor je nagelriemen soepel te nemen - hydrateren ze met speciale oliën of gewoon zorg ervoor dat handcrème regelmatig gebruikt, en vergeet niet om wat in de nagelriemen wrijven. Sommige mensen ook vaseline of andere minerale olie aan de cuticula onderhoud, het werkt, maar wij onze voorkeur voor natuurlijke producten, zoals shea boter, bijvoorbeeld. Maar zorgvuldige u de nagellak routine, als je niet zorgen voor je nagelriemen te beginnen altijd droog, ruw en begint peeling aan de randen, die niet zal maken uw hand algehele look geen goed. Niet aan die nagellak op cuticula vlekken noemen kan gemakkelijker als de nagelriemen zelf goed gehydrateerd worden gereinigd. Laat ze niet snijden.


2. Gebruik basislaag niet vergeten

Sommige deskundigen adviseren dat de nagels altijd, altijd gebruik maken van een primer. Terwijl het maakt het hele proces een beetje nagel schilderij langer ', compenseert voor het maken van het glazuur beter bestand, dus niet echt iets te verliezen. Met een basislaag, zal uw nagellak een paar dagen langer dan zonder duren, en dat zal de belangrijkste verbetering van de kleur, dan zal beter staan. Een reden te meer om primer een deel van uw routine-nagellak maken is dat, als je van lichte kleuren of donker is, wordt de basislaag helpen vlekken uit te voorkomen dat ze op de nagels.

3. Kleur Schemes

In principe zijn ze vrij om twee of meer kleuren die u wilt combineren, zelfs als je een beetje 'van de ervaring nodig om de klus combinatie doen. In het geval u zich afvraagt ​​welke kleuren samen gaan, hier zijn enkele tips. De witte en paarse make-up voor een frisse, heldere kleuren op de nagels. Wilt u koel en winderig kijkt, kunt u associëren wintertaling en zilver of licht roze en blauw mint. Voor een set buff nagels, gebruik helder rood, meer goud, dat is een klassieker van alle tijden, of turkoois en zwart. Wit glazuur gecombineerd met een koperen tint is ook een stijlvolle combo's, en zo is de combinatie van marineblauw en lavendel licht.

4. De regel van de drie keer

Hier is nog een van de grote schilderij nagel tips: deskundigen verklaren dat voor elke laag van glazuur niet meer dan drie schoten nodig. Een aan de linkerzijde van de nagel, een rechts en een in het midden. Dit werkt alleen, natuurlijk, als je genoeg polish op de borstel, dus zorg ervoor dat wanneer je trekken uit de fles, heeft een hiel zichtbare glazuur op. De borstel heeft een kleine rol in het geheel, de hoofdpersoon is het glazuur dat gelijkmatig verspreidt op elk van uw nagels. De borstel gids en net. Als je ooit hebt geprobeerd om uw nagels te lakken met nagellak het is niet genoeg, je precies wat we bedoelen weten.

5. fouten bevestiging

Toch handig ben je, je het risico van vegen een spijker net gepolijst of die verder gaan dan de grenzen van de nagels, vooral als u met minder vaardige handen lopen. Weinigen van ons hebben het geluk ambidexter te zijn, hier zijn enkele tips om u te helpen nagel schilderen van de rest. Gebruik een oude lippenborstel schoonmaken rond de randen van de nagel. Dip gewoon in nagellak remover en voorzichtig draaien langs de nagelriemen. Als voor gebreken, kunt u proberen om een ​​kleine daling van nagellakremover laten vallen op de vlek, wacht een minuut, terwijl het taps toelopend het gebied, en vervolgens opnieuw toe te passen een kolen van dezelfde kleur. Werk af met een top coat om uw manicure langer meegaan. Naast de langere levensduur, eindigt het risico chipping verminderen - een probleem dat zelfs wanneer opgelost, is het best te vermijden.

6. tekeningen DIY

U kunt gemakkelijk een heleboel verschillende ontwerpen in het comfort van uw eigen huis. Wat dacht je van een hombre, bijvoorbeeld? Wat je nodig hebt is twee flessen nagellak en een spons. Na de grondlaag, gelden de lichtste kleur, laat het drogen, meng sommige met de andere kleur op elke vlakke ondergrond, genieten van de spons erin en dep het op het puntje van je nagels. Om een ​​netwerk te ontwerpen, gebruik dan een stuk van de oude loofah. Gewoon het op uw nagel en zet het op zijn plaats met de ene hand, dan verf overheen met de andere. Voor een Franse handen, zet een rubberen band rond je vinger, aan de rand van je nagel tips, dan verf eroverheen. Als je goed bent in tekenen, kunt u ook gebruik maken van een marker om de unieke nagel ontwerpen.

Wat is uw favoriete nagel schilderij tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha