6 Diet Tips om jicht te houden in het ControlVan oudsher bekend als de "ziekte rijk" of "ziekte van koningen", jicht is een pijnlijke en traumatische ernstige medische aandoening die de gewrichten van het lichaam beïnvloedt. Het wordt gekenmerkt door de herhaling van pijnlijke roodheid, zwelling, verwarming en verzachting van de gewrichten of acute inflammatoire artritis. Dit probleem treft meestal de voeten, in de eerste plaats de basis van de grote teen. Jicht wordt veroorzaakt door verhoogde niveaus van urinezuur opgebouwd in het bloed of hyperurikemie. Wanneer het niveau van urinezuur in het bloed stijgt, het zuur kristalliseert en afwikkeling op de pezen, gewrichten en omliggende weefsels.

De symptomen van pijn geassocieerd met jicht verheffen verhoogde niveaus van urinezuur in het lichaam. Deze ziekte wordt behandeld door het gebruik van niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, pijnstillers, steroiden en colchicine. Echter, kan het volgen van een gezonde levensstijl en een goede voeding en gezond natuurlijk en effectief te verlichten en te voorkomen dat dit pijnlijke probleem. Bepaalde voedingsmiddelen en dranken is bekend dat triggeren en verergeren dit gezondheidsprobleem en daarom moeten zich bewust zijn van, terwijl de keuze van wat te eten en wat niet, om jicht op afstand te houden. Enkele beperkingen in het dieet controle jicht te worden hieronder getoond.


Dieet voor jicht controle

Zeg nee tegen alcohol:

Vermijd het gebruik van alcohol is in wezen belangrijk in een dieet om effectief controle jicht. Alcohol beperkt juiste ontgifting en belemmert de verwijdering van overtollige urinezuur uit het lichaam. Hoewel alle alcoholische dranken verhoogd opleiding purines in het lichaam, het bier is de slechtste van de partij. Gist, zijnde hoog purine gehalte verhoogt snel bier urinezuur in het lichaam, en dus verergert de intensiteit van jichtaanvallen.

Ga Sugarless:

De enige koolhydraat bekend bij de urinezuur in het lichaam te verhogen is fructose. Het is raadzaam om voedingsmiddelen en dranken, zoals frisdranken, sappen, smoothies die zijn gezoet met glucosestroop die fructose voorkomen. Suiker kan weinig purines, maar een dieet dat grote hoeveelheden geraffineerde suiker bevat, kan leiden tot ziekten zoals obesitas en diabetes, die verder vergroot het probleem van jicht. Verse vruchten bevatten suiker, maar nog steeds kan worden geconsumeerd in jicht zoals ze zijn rijk aan essentiële voedingsstoffen die van vitaal belang zijn voor het bereiken van een gezond lichaam.

Gezond Eten:

Eet veel groenten, fruit en volkoren granen moet het immuunsysteem te stimuleren en verbeteren van de algehele gezondheid van het lichaam. Dit helpt verder voor een effectieve bestrijding van jicht. Sommige groenten zoals asperges, spinazie, bloemkool, erwten, linzen, bonen zijn rijk aan purines en derhalve worden vermeden tijdens de behandeling van jicht aangezien zij kunnen verergeren de symptomen van deze ziekte.

Beteugelen vetinname:

Vermogen van het lichaam om urinezuur te elimineren wordt negatief beïnvloed door een toegenomen consumptie van verzadigde vetten. Rekening meer van zuivelproducten met weinig of geen vet en plantaardig eiwit helpt de hoeveelheid verzadigd vet in de voeding te verminderen; Dit is nuttig bij de behandeling van jicht. Een dieet met weinig vet vermindert ook de kans op het ontwikkelen van ziekten zoals obesitas, die verband houden met het optreden van jicht.

Fluid Therapy:

Drink veel, vooral water, helpt om gifstoffen en overtollig urinezuur uit het lichaam te verwijderen, waardoor voor jicht. Het verbruik van ongeveer 8 tot 10 glazen elke dag steun het ontgiften van het lichaam, gewichtscontrole vloeistof en helpt gezond lichaam te behouden in het algemeen.

Beperking van het vlees:

Vermijd dierlijke eiwitten rijk aan purines is een van de eerste dieetmaatregelen dat een jicht patiënt moet nemen om zijn/haar gezondheid aandoening te behandelen. Orgaanvlees, vis en schaaldieren bevatten grote hoeveelheden purines die de vorming en instandhouding van urinezuur in het lichaam veroorzaken. Deze zijn zeer ongezond voor jicht patiënten om verder te intensiveren gerelateerde symptomen. Ansjovis, sardines, coquilles, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees, soep etc. advisably mag niet worden verbruikt door jicht patiënten.

Hoop dat u dit artikel informatief. Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha