6 De beste waterproof make-up producten te gebruiken tijdens het zwemmenDus, heb je een water kindje bent? Je duikt in de blauwe wateren vers is een onderdeel van uw levensstijl? Maar ik wil ook goed uitzien, toch? Nu, dit is een dilemma! Water en make-up gaan niet samen, toch? De meesten van ons uiteindelijk uitzien als een puinhoop in het water. Maar met waterproof make-up, kunt u nu uw best uit te zien, zelfs in het zwembad!

Of je gaat voor een pool party of gewoon voor een luie dag bij het zwembad - u zult zeker vinden dit artikel! Dit artikel heeft een aantal nieuwe ideeën en trucs ontwikkeld om geen rommel zwembad kijken.


Ben je klaar? Let's go for it!

Make-up die je moet dragen en hoe je zou moeten dragen?

Oke, mooie kont! Het belangrijkste punt dat u moet onthouden op een fris en helder in een zwembad is om waterproof make-up dragen. Er zijn verschillende waterdicht cosmetica beschikbaar deze dagen, die zal voorkomen dat de make-up van vlekken en vervagen.

Hier zijn een paar van de waterdichte producten die u kunt gebruiken voor het raken van het zwembad:

Foundation en concealer:

Iets niet te kopen alleen omdat het goedkoop! Als je draagt ​​economische foundation of concealer over de zomer, zal je gezicht worden beschadigd door het einde ervan. En wie wil dat? En 'beter als je investeert in iets dat een beetje kost' meer, maar biedt goede resultaten. In die zin gaan we door een aantal stichtingen merk en concealer.

Bonjour Paris Pomp Foundation:

Dit product is populair en winstgevend. Het is waterdicht en gemakkelijk mengt. Duurt tot 16 uur. Beschermt de huid tegen schadelijke ultraviolette stralen van de zon.

Prijs: Rs. 250

Miss Rose 3D Foundation Concealer Stick It -Waterproof:

Geïmporteerd uit Maleisië, dit product fungeert als foundation en concealer zo. Het geeft je de beste look waterproof make-up. Het is beter om dit product online te kopen, omdat je kunt kiezen uit de verschillende beschikbare opties. U kunt ook een korting krijgen.

Prijs: Rs. 325

Zodra uw gezicht wordt gedaan, is het tijd voor een beetje 'oog make-up!

Kajal:

Zodra u klaar bent met winkelen voor de concealer en foundation, ik weet zeker dat je moet op zoek naar een goede kohl. Hier zijn de beste te vinden in India!

Maybelline Colossal Kajal:

Maybelline The Colossal Kajal is veegvast en duurt langer dan 6 uur. Als u wilt gebruiken op je ooglid of de klassieke manier, kunt u vertrouwen op dit product te allen tijde waterdicht.

Prijs: Rs. 200

Lakme Kajal Eyeconic:

De Lakme Kajal Eyeconic blijft populair zelfs jaren na de lancering. Als je een goed merk en kohl voor het zwembad volgende feest, gebruik deze kajal om de beste look voor je ogen te krijgen.

Prijs: Rs 150

Nu komt de beurt om je lippen te verfraaien!

Rossetti:

Tot slot, u surfen op het beste lipsticks waterbestendig!

Max Factor Lipfinity:

Deze lipstick duurt de hele dag. Maar zorg ervoor dat goed toe te passen. Nadat de eerste laag, te volgen met een hydraterende top coat. Dit zal uw mond zacht, glad en glanzend te verlaten.

Prijs: Rs. 660

Geïmporteerde MAC Matte Lipstick:

Dit product is glanzend, niet kleverig en kan gedurende ongeveer 12 uur per dag blijven. Zelfs als het wordt blootgesteld aan water, kun je verwachten dat het blijft intact, zonder vlekken.

Prijs: Rs. 800

Je ziet al die meisjes in bikini op het grote scherm? Nou, je kunt ook kijken als ze! Zorg er wel voor dat de escort heeft al deze producten! En je bent klaar om te gaan!

Hebben speciale make-up producten voor uw behoeften te zwemmen? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha