6 Bijwerkingen van Gebruik zonnebrandmiddel U moet zich bewust zijn vanWe worden vaak geadviseerd om een ​​zonnescherm te dragen wanneer u uit te gaan in de zon. Zonnebrandcrème is van essentieel belang, vooral voor huidkanker, zonnebrand en vroegtijdige veroudering te voorkomen. Maar, kan chemische zonnefilters bijwerkingen hebben en risico's als gevolg van sommige medicijnen die worden gebruikt in hen, zoals tetracycline, sulfa drugs, fenothiazines enz betrekken

Hoe te gebruiken zonnebrandcrème:

 1. Breng de zonnebrandcrème op blootgestelde huid.
 2. Zij moet dit gedurende 30 minuten doen alvorens uit te gaan in de zon.
 3. Het wordt aanbevolen om zonnebrandcrème na het zwemmen, zweten, enz reapply
 4. Zelfs als u binnen bent, houd opnieuw zonnebrandcrème na elke 4 uur.

Hier zijn enkele van de bijwerkingen van zonnebrandcrème:


Allergische reacties:

Zonnefilters omvatten bepaalde chemische stoffen die huidirritaties zoals roodheid, zwelling, irritatie en jeuk kan veroorzaken. Sommige mensen ontwikkelen ernstige allergische reacties met huiduitslag en hevige jeuk. Deze allergische reactie kan het resultaat van deze in zonnebrandmiddelen zoals geurstoffen en conserveringsmiddelen chemicaliën. PABA ideaal gebruikt in vele commerciële zonnefilters die een hoge mate van allergische reacties veroorzaken. Dus, dit is altijd verwijderd van vele populaire zonnebrandmiddelen gereputeerde merken.

U kunt ook zonnebrandmiddelen label 'hypoallergeen' aan te schaffen. Zonnefilters die geen PABA bevatten vaak aangeduid, maar een andere chemische stof kan leiden tot een allergische probleem. Als u niet zeker bent van de allergische reactie die kan worden veroorzaakt door een zonnebrandmiddel, krijgt een patch-test uitgevoerd door een dermatoloog. U kunt zonnefilters die zinkoxide, aangezien deze minder allergisch.

Zonnebrandmiddelen kan acne verergeren:

Als je acne-gevoelige huid, kunnen bepaalde chemische stoffen in de zonnebrandmiddel het probleem alleen maar erger maken. Om zich te ontdoen van deze bijwerking van zonnebrandmiddelen, kunt u niet-comedogeen zonnebrandcrème en niet vettig kiezen. Wij raden het gebruik van een zonnebrandcrème meest geschikt is voor uw huidtype. Vermijd het gebruik van zonnebrandmiddelen lichaam op het gezicht, omdat deze zijn te zwaar.

Oogirritatie:

Krijg zonnebrandcrème in een oog kunnen pijn en irritatie veroorzaken. Dit kan ook leiden tot het branden en gevoeligheid voor licht tijdelijk. Sommigen beweren dat de chemische zonnefilters blindheid kan veroorzaken. Als het zonnescherm in uw ogen, grondig afspoelen met koud water en een arts raadplegen.

Verhoogt het risico Borstkanker:

Zonnebrandcrème bevat ingrediënten die oestrogene effecten op borstkankercellen kan hebben. Sommige zonnebrandmiddelen kan effecten hebben op de niveaus van oestrogeen in het bloed. Vermijd het gebruik van chemische zonnebrandmiddelen op kinderen, omdat hun huid neigt de chemische onmiddellijk absorberen.

Pijn in Hairy gebieden:

Er zijn varianten van zonnefilters die verwarrend kiezen zijn. Ze zijn verkrijgbaar in vele vormen, zoals gels, lotions, sprays, zalven, crèmes en stokken van was ook. Het is uw persoonlijke keuze van het soort zonnebrandcrème te kiezen. Gels zijn het beste voor harige gebieden zoals de hoofdhuid of een mannelijke borst. Sommige zonnebrandmiddelen kan leiden tot beklemming of droogte van de huid en kan pijn in de behaarde gebieden veroorzaken.

Pus in de haarzakjes:

Zonnebrandmiddelen kunnen jeukende vlekken op de huid die de neiging hebben zich te ontwikkelen in het rood hobbelige huiduitslag veroorzaken. Soms zijn deze veranderen in blaasjes gevuld met pus rond de haarzakjes.

Tips voor het vermijden van bijwerkingen veroorzaakt door bescherming tegen de zon:

 • Wassen en te stoppen met het gebruik van zonnebrandcrème, als het veroorzaakt roodheid of irritatie.
 • Praat met uw arts of apotheker om advies over het gebruik van een nieuwe zonnebrandcrème.
 • Opnieuw toe te passen zonnebrandcrème elke twee uur, als u buiten voor lange periodes.
 • Als u het formulier lippenbalsem zonnebrandcrème te gebruiken, zijn alleen van toepassing op de lippen.
 • Kies zonnecrème voor uw kinderen heel verstandig.
 • Vermijd het gebruik van zonnebrandcrème op kinderen onder de leeftijd van 6 maanden.
 • Kies olie-vrije en niet-comedogeen zonnebrandcrème, als je een vette huid.

Zoals eerder vermeld, zijn er talrijke bijwerkingen zonnecrème. De beste manier om zich te ontdoen van deze problemen natuurlijke producten die vrij van chemicaliën te gebruiken. U kunt kiezen tussen titanium of zinkoxide zonnebrandmiddelen om allergische reacties of oestrogene effecten op afstand te houden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha