6 Bijwerkingen van bittere pompoenWe weten allemaal waarom we haten bittere kalebassen. Geboren in een tijd waarvan smaken worden alleen gebruikt junk en fast food, dat is niet veel van een verrassing dat deze groenten grof proeverij kon niet onze favorieten geworden.

Je moeder, net als mijn moeder, ik zou hebben gewaarschuwd voor een duizend keer de grootte van bittere kalebassen. En jij, net als ik, zou je niet hebben geen aandacht besteed.


Misschien waren we onwetend.

Of misschien waren we niet.

Nu ga ik naar het huidige punt. Bittere pompoen, ook wel bekend als karela of bittere meloen, is net als elk ander voedsel door de natuur aan ons gegeven en heeft zijn eigen set van bijwerkingen.

Wilt u weten wat zijn de bijwerkingen van bittere pompoen? Ik wed dat je dat doet.

Kan stimuleren Miskraam:

Bittere kalebassen, wanneer het in grote hoeveelheden kan een nachtmerrie voor zwangere vrouwen. Bittere kalebassen is bekend dat emmenagogue (verhoogde menstruatie) en abortieve effecten veroorzaken. (1)

Bittere kalebassen kan ook leiden tot contracties. En voor vrouwen die borstvoeding geven, is het het beste om bittere pompoen te voorkomen. Dit is omdat, hoewel er geen wetenschappelijke ondersteuning die zegt bittere kalebassen zijn slecht voor vrouwen die borstvoeding geven, zijn negatieve effecten op zwangere vrouwen kunnen een vergelijkbaar effect op vrouwen die borstvoeding geven hebben.

Drug interacties:

In werkelijkheid is het schokkend om groenten zoals bittere pompoen, die bekend staan ​​om hun helende eigenschappen, te weten kunnen komen ook op het gebied van drugs. Maar dit is het feit. De combinatie van bittere kalebassen met standaard geneesmiddelen kunnen verminderen bloedsuikerspiegel spike. Dit kan uiteindelijk leiden tot een gevaarlijk laag niveau van de bloedsuikerspiegel. (2)

Daarom diabetespatiënten die onder medicatie moeten hun arts raadplegen voordat consumeren bittere kalebassen.

Het kan leiden tot een onregelmatig hartritme:

In 2010 heeft een studie gepubliceerd in "The Annals of Saudi Medicine 'iets nieuws onthuld. Een 22-jarige man, zonder onregelmatig hartritme ontwikkeld gerelateerde symptomen toen hij dronk een half kopje bittere pompoen sap vóór ziekenhuisopname. (3)

Als het hartritme onregelmatig, uiteindelijk uitwisselen van bloed in een kant van het hart. Dit kan de bloedplaatjes vorm stolsels veroorzaken in het zwembad, het veroorzaken van een beroerte of een hartaanval.

Bittere kalebassen voor uw kinderen? Think Again:

Dit zou kunnen komen als goed nieuws voor uw kinderen. Maar dit is niet een verklaring in het geproduceerd uit niets geval. Vermeld is dat rode zaadjes (laklaag op de zaden) toxisch kunnen zijn voor kinderen. Kan braken en diarree veroorzaken. (4)

Dus als uw kind allergisch is voor bittere kalebassen, is het het beste om te voorkomen dat ze de plant.

Hypoglycemie Coma:

Hypoglycemische coma is een toestand van coma, die wordt veroorzaakt door overmatige doses geïnjecteerde insuline. Dit kan leiden tot een sterke afname van de bloedsuikerspiegel. Er zijn meldingen dat het optreden van hypoglycemische coma en het begin van atriale fibrillatie (abnormaal hartritme) met de inname van bittere kalebassen suggereren. (5)

Invloed kunnen zijn op de lever:

Men kan zich afvragen wat is het verband tussen de lever en bittere pompoen. Hoewel dit lijkt misschien een beetje 'onlogisch, geen bewijs. De aanname van bittere kalebassen voor langere tijd om diabetes onder controle kan eigenlijk een ontsteking van de lever uitgebreid induceren.

Bittere kalebassen niet direct schade aan de lever. Het gebruik van bittere kalebassen langdurig kan leverenzymen verheffen en resulteren in een toestand genaamd atherosclerose (aderverkalking). (6)

Enkele van de punten, of misschien al deze bijwerkingen van bittere pompoen nieuwe sound en ongelooflijke voor u. En 'natuurlijk. Hoewel het uiterst voordelig in veel opzichten zijn de boven kan leiden tot complicaties.

Dus de volgende keer dat je moeder je vraagt ​​om bittere kalebassen eten, niet op de show dit bericht en uw haat voor groenten rechtvaardigen. Eet in plaats daarvan. Vanwege de matige consumptie van alles wat niet gaat schadelijk te zijn!

Ik hoop dat je dit artikel aandacht voor de effecten bittere pompoen/laterale karela leuk vond! Vergeet niet om uw ervaringen te delen in de commentaren hieronder:

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha