6 beste manieren om gewicht te verliezen zonder hongergevoelWas je ooit vast te zitten tussen de besturen zelf te eten en gewicht te verliezen? Je zou een harde tijd hebben gehad, toch? Natuurlijk, als je kunt afvallen zonder hongergevoel? Het is gewoon onmogelijk, is het niet?

Nee dat is het niet.


Nu kunt u gewicht zonder hongergevoel, en deze geweldige plek te verliezen als hij zegt! Verleiding om meer te leren? Dan ga je gang!

Er is een klein ding genaamd controle over de porties. Controle over de porties is de meest effectieve techniek om calorieën te verminderen, maar zorg ervoor dat je niet voelt wanneer dieet moe, hongerig en prikkelbaar. Laten we eens kijken naar een aantal manieren om gewicht te verminderen en goed eten op hetzelfde moment.

Drink water voor het eten:

Een van de meest effectieve manieren om de calorie-inname te verminderen is de hoeveelheid voedsel verminderen. De beste manier om dat te doen is om een ​​groot glas water te slikken voor het eten. Vul met water maakt het minder waarschijnlijk binge op eten en, in sommige gevallen, is uitdroging bekend te veroorzaken maag gerommel verschrikkelijk. Drink veel water om te helpen reguleren van de hoeveelheid calorieën die je verbruikt. (1)

Groenten toe te voegen aan voedsel:

Een populaire manier om calorieën te snijden en eet nog steeds goed is opgenomen groenten in uw dieet. Verminder de hoeveelheid kaas, boter en bewerkte voedselinname, waardoor het aantal groenten. Carnivoren maar kunt bedenken, waaronder groenten in de geneugten van het vlees. U kunt spinazie toevoegen aan pasta en roer frietjes. Het zal u vullen en een aanzienlijke vermindering van de calorie-inname. Groenten voeg veel vezels in het dieet. Het eten van meer vezels vertraagt ​​de spijsvertering, en je voelt je voller langer. Ontdek wat groenten die helpen gewicht te verminderen.

Eet langzamer:

In dit tijdperk van 25 minuten lunchpauze, het eten langzaam is gewoon niet mogelijk. Het vermindert de hoeveelheid voedsel die u eet. Echter, zorg ervoor dat geen honger hoe te vertragen, terwijl het eten is aangetoond dat de voedselinname te verlagen blijven, zodat ze niet gaan honger. Voor sommigen van ons is dit een uitdaging, want je moet je geest te trainen om meer te kauwen. Slokje water tussen beten te helpen verminderen inname. (2)

Voor eten:

Ga Neanderthaler, zoals onze voorouders. Eet voedingsmiddelen die beschietingen, peeling, of villen vereisen. Vruchten en groenten zoals wortelen uitstekende mogelijkheden. Dit is een effectieve manier om de hoeveelheid voedsel die u eet te verminderen. U kunt overwegen een dieet van sinaasappels, pistachenoten, wortelen, radijs, bieten om te werken voor voedsel. Hoewel dit kan niet praktisch zijn als de punten 1 en 2, blijft een effectieve manier om gewicht te verminderen. (3)

Vermijd binging op junk food:

Hoewel we beseffen dat dit klinkt misschien als een cliché, maar meer dan 30% van de Verenigde Staten is obesitas vanwege eten uit papieren zakken. Overwegen over te schakelen naar zwart brood sandwich met sla tomaat om terugvallen snack tijd op die chips te voorkomen. Recente studies hebben aangetoond dat mensen die een dieet van junkfood volgen lui. (4)

Soep:

Soep is een van de beste manieren om de hoeveelheid voedsel te verminderen. Net gemaakt groentesoep is het beste. Wij adviseren tegen het hebben van romige soepen. Studies hebben aangetoond dat mensen die de soep als voorgerecht verminderden hun calorie-inname met 20%. Met soep voor het eten kan helpen de hoeveelheid voedsel die u eet te verminderen en zorg ervoor dat je geen honger te blijven. (5)

Afvallen is niet een dieet programma of om te kiezen wat te vervangen voor gewone voeding. Sommige vetten zoals omega-3 zijn zeer essentieel voor lichamelijke functies. Vermijd mythen zoals alle vetten zijn slecht. Dit zijn concrete initiatieven en oplossingen samengesteld uit verschillende bronnen om te helpen het gewicht te verminderen zonder in te gaan op een hoofdpijn-inducerende diëten sap. Het enige wat je hoeft te doen is kijken wat je eet. Vertel ons wat u denkt! Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha