6 Beste diëten voor de behandeling van nierbesmetting

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 16


Hij lijdt aan chronische abdominale pijn, met name aan de zijkanten? Je klaagt over vermoeidheid in de afgelopen tijd? Als u last heeft van de bovenstaande symptomen, dan is het tijd voor u om te gaan voor een controle nier met uw arts.

Nierbesmetting kan een klein gezondheidsprobleem, maar het heeft kunnen leiden tot nierfalen. Dus, hoe krijg je een controle op uw nier-infectie te houden? Nou, je kunt beginnen met het controleren van uw eetgewoonten, onder vele andere voorzorgsmaatregelen. Laten we eens kijken naar wat voor soort voedsel dat je moet eten als je een nier-infectie (1).


Dieet voor Nierinfectie:

Er is geen specifiek dieet dat uw arts zal voorstellen bij het afsluiten van een nier-infectie. Je kunt gewoon vragen om een ​​aantal wijzigingen in uw dieet om je immuniteit te verhogen en versnellen het herstel van infectie.

Moet Hebben:

Uw arts kan antibiotica voorschrijven om de infectie te behandelen aan de nieren. Als de infectie is te ernstig is, kan je zelfs een ziekenhuisopname nodig. Het bestrijden van infecties meer vast te houden aan een streng dieet, dat bestaat uit de volgende:

 1. Vitaminerijke vruchten, zoals sinaasappels, watermeloen en papaja.
 2. Bessen zoals bosbessen en cranberry zijn natuurlijke diuretica die helpen te ontgiften. Ze bevatten ook antioxidanten die infecties bestrijden.
 3. Groenten zoals komkommers, selderij en peulvruchten zijn ook goed voor de nieren. Asperges is een andere groente die je kunt hebben gezonde (2).
 4. Zuivelproducten, zoals yoghurt, rauwe kaas en karnemelk bevatten doorgaans gezonde bacteriën die de spijsvertering stimuleren. Hoewel, je moet kijken naar de hoeveelheid eiwit je eet, melkeiwit verhoogt de immuniteit. Daarom is het mogelijk om het glas goedheid (3) vast te zetten.
 5. Vis bevat hoge concentraties omega-3. Omega-3 vetzuren hebben een ontstekingsremmend middel effectief. Daarom consumeren zal u helpen zich te ontdoen van de infectie sneller te krijgen. Nuttigen van een vette vis zoals heilbot, makreel en sardines naar uw normale dosis omega-3 te krijgen (4).
 6. Noten en zaden zoals lijnzaad en walnoten zijn populaire plantaardige bronnen van omega-3 vetzuren die essentieel zijn voor het lichaam om infecties (5) te bestrijden.

Voedingsmiddelen te vermijden:

Veel voedingsmiddelen irriteren de urinewegen en druk uitoefenen op de nieren, verdere verslechtering van de toestand. Hier is een handige lijst van voedingsmiddelen te vermijden als je een nier-infectie.

 • Blik soep
 • Koolzuurhoudende dranken
 • Alcohol
 • Tomaten
 • Voedingsmiddelen die mononatriumglutamaat bevatten (MSG)
 • Chips, kaas soesjes en andere voedingsmiddelen met een hoog natrium
 • Chocolates
 • Black Tea
 • Kunstmatige zoetstoffen
 • Vleeswaren
 • Citrus
 • Koffie
 • Augurk
 • Azijn

Totdat je te ontdoen van de infectie, kan de arts ook aan het volgende:

 • Beperk uw inname van eiwit (6)
 • Verminder je inname van kalium-rijk voedsel
 • Neem zeer weinig of geen natrium (7)

Voorkomen nierinfectie:

U kunt de volgende maatregelen te nemen om een ​​nier-infectie te voorkomen:

 1. Hebben minstens 8-10 glazen water per dag om giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen.
 2. Probeer om onmiddellijk naar de roep van de natuur reageren.
 3. Voeg wat 'van cranberrysap (onverwerkte en ongezoet) aan uw dieet. Als je niet van de smaak van bosbessen, kunt u de tabletten van cranberry kopen.
 4. Houd je geslachtsdelen schoon. Was tweemaal daags, om bacteriën geslachtsdelen elimineren.
 5. Als u verwijderen en zich niet te wassen, zodat je het van voor naar achter. Het zal het risico te verminderen van alle bacteriën in de urinewegen van de anus.
 6. Als u een robuuste seksleven leiden, moet u overwegen het wassen na de seks. Help expunge bacteriën uit je systeem (8).

Als u al eerder last van een nierontsteking, deel uw tips en dieetadvisering met ons hier.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha