6 beste cardio-oefeningen voor gewichtsverliesMoe van wordt genoemd "Chubby"? Ik haat het om je vooruitstekende buik zien elke keer sta je in voor de spiegel? Cardio is de oplossing voor uw problemen!

En 'een van de belangrijkste dingen die je zou kunnen doen om gewicht te verliezen, het verbeteren van gezondheid van het hart en krijg vele andere verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid. Het beste ding over cardio-oefeningen is dat je veel variatie in deze. Er is niets heet goed of fout cardio. Als het past bij uw conditie, en is iets dat je helemaal gek op, dan geef het een schot.


De volgende zes trainingen zijn geweldig voor cardio! Belofte gewichtsverlies vertaalt sneller dan gedacht. Lees verder!

Basketbal:

Basketbal is een geweldige cardio workout die je helpt om gewicht te verliezen binnen een korte tijdspanne. Bouwt uw vaardigheden, kracht en maakt een persoon sterker en fitter. Dus, als je aan het hof, zorg ervoor dat je jezelf te slijten. U kunt plyometrische oefeningen toe te voegen, zoals box springt, touwtje springen en lunge springt naar meer macht toe te voegen aan uw training! Wanneer u uw uithoudingsvermogen te vergroten, ontvangt u automatisch een enorm verschil in je lichaam tijdens games pick-up (1) te zien.

Zwemmen:

Bent u een water baby? Zwemmen is grote cardiovasculaire oefening voor u. Burn 500 calorieën in een uur en helpt om lichaamsvet te verbranden snel vorm. Echter, wees voorzichtig met zwemmen tijdens de dag. Je zou kunnen krijgen ernstig verbrand. Houd zwemmen voor de avond, en je in staat om de vruchten te plukken zal zijn. Geschikt is ook betrokken bij een groot aantal fysische problemen ook gezondheidsrisico. Verbetert de beweeglijkheid van de gewrichten en verhoogt ook het niveau van aërobe fitness (2).

Dans:

De liefde om je lichaam schudden? We hebben goed nieuws voor u! Dansen is een prachtige manier gewicht te verliezen. Het is een grote oefening en cardio voordelen uw lichaam op verschillende manieren. Enkele vormen van dans kon je zeker proberen zijn stijldansen, Zumba, hiphop, buikdansen en, natuurlijk, Masala Bhangra. Volgens de richtlijnen van de lichamelijke activiteit van de USDA, de dans lijkt matige activiteit. In feite is het ook gezegd dat ten minste 30 minuten van matige tot krachtige dans is een must voor alle (3).

Springtouw:

Als je niet genoeg tijd om naar de sportschool of neem danslessen en zwemmen hebben, proberen met behulp van een springtouw thuis. Je kunt branden tot 110 calorieën in slechts tien minuten. Als u meer intensiteit toe te voegen aan uw training kunt u twee keer branden! Springtouwen vergemakkelijken het gebruik van zowel de spieren en gewrichten en kan vaak de meest effectieve manier van executie (4) zijn.

High-Intensity Training Tabata:

Tabata is geweldig voor je lichaam. Verbrandt 15 calorieën per minuut en vergroot uw kansen op het verliezen van gewicht (5). Tabata helpt ook bouwen mager spieren. Verhoog uw uithoudingsvermogen en verhoogt de fysieke kracht. Meer dan het gewichtsverlies, Tabata is meer over vet verlies. Dit moet lijken bemoedigend meeste vrouwen die proberen om buikvet te verbannen.

Traplopen:

Wist u dat traplopen is een zeer slimme en effectieve manier om lichaamsvet te verliezen? Als je dacht dat de oefening wordt urenlang in de sportschool, je moet twee keer nadenken. Gaan omhoog of lopen de trap op tien minuten per dag zal veel calorieën te verbranden. Vergeet echter niet dat dit niet uw laatste training. Je moet afzonderlijk proberen andere oefeningen. Traplopen is slechts een deel ervan. Het helpt je beter te ademen, verhoogt het vertrouwen, verlicht stress en spanning en verbetert de cardiovasculaire gezondheid (6).

Tips voor betere training:

  1. Trainen met een vriend. Tijdens het trainen met iemand die je kent, automatisch te oefenen verbetert. Dit zal ook gemotiveerd en energiek de hele week blijven.
  2. Werken die kont! Aangezien je cardio doet, zorg ervoor dat de bilspieren werken. Doe wat oefeningen kraakpanden en de brug in het oog te houden je kont afgezwakt, stevig en goed gevormd.
  3. Iets eten een uur voor de training. Fruit en crackers zijn een slimme keuze. Eet alleen die dingen die de kracht zal toenemen en helpen betere training. Ook melk drinken na het sporten. Je zult een aantal goede resultaten te zien.
  4. Geef jezelf een pauze. De sleutel is om te voorkomen om aan te werken! Neem een ​​pauze voor een paar minuten indien men zich te gestresst. Het zou zeker helpen je terug in het spel te krijgen.
  5. Draag goede schoenen tijdens het werk! Ook krijgen workout kleren aangenaam. Ze moeten goed passen en helpen u comfortabel tijdens lichamelijke activiteit te voelen.

Je genoten van het lezen van dit bericht? Heb je geprobeerd één van deze geweldige workouts? Deel uw ervaringen en ideeën in de reacties hieronder. We zijn ongeduldig te wachten om te horen van u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha