6 BEAUTY TIPS RANDOM je TRY6 BEAUTY TIPS RANDOM je TRY

1) Maak je nagellak kleur.

Je hebt nodig: duidelijke nagellak en oogschaduw om het even welke kleur je wilt; meng ze bij elkaar en je hebt je originele kleur aan de nagels te dekken!

2) Hoe de vorm perfecte nagels voor u krijgen en zal altijd harmonieus?

Het antwoord is simpel: de vorm van je nagel moet de vorm van je nagelriemen weerspiegelen. Het is een eenvoudige en gemakkelijke manier om het model van uw nagels, zodat compliment uw handen.


3) Hier is een eenvoudige suggestie om droge shampoo te gebruiken:

om te voorkomen dat witte vlekken van een droge shampoo in het haar - spuiten op de borstel en dan vegen de borstel al het haar in de frisse jonge komen kijken met geen tekenen van gebruik droge shampoo.

4) Gebruik citroen nagel vlek en geurvrij.

Wrijven citroen op je nagels voor een paar minuten. Niet alleen zal uw nagels gezond en wit op zoek, maar deze tip is geweldig als je wilt om zich te ontdoen van sigaretten geuren of andere geuren kunnen nagels.

5) Dit is de schoonheid advies van de fashion week in New York:

toepassing bronzer op uw ogen. Het kan ongewoon en vreemd, maar het toepassen van bronzer lijken in de plooi van je oog of over de hele ooglid kan er heel natuurlijk en u direct warm het gezicht. Ik wil graag deze tip gebruiken als ik in een haast en willen koel en moeiteloos kijken.

6) Een andere eenvoudige tip ook uit fashion week:

als je wilt om je look te vernieuwen proberen direct om voorzichtig schar lippenbalsem licht op je oogleden en eindig met mascara. Deze trend zal uw ogen kijken erg fris en glanzend.

Ik hoop dat u vond een aantal van deze beauty tips nuttig. Wat is uw favoriete beauty tips? Neem dan deel je gedachten met mij in de commentaar sectie.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  5   2
April 8, 2015 | 00:17:54 | later 4 uur

Massive duim omhoog voor deze blog zetten!

  0   2
April 8, 2015 | 02:17:11 | later 6 uur

Post.Thanks prachtige actie ..

  3   0
April 8, 2015 | 06:21:59 | later 10 uur

Na het bestuderen van een aantal van de blogberichten op uw website nu, en ik hou echt van uw manier van bloggen. Ik bookmarked mijn favoriete website lijst en zal waarschijnlijk binnenkort weer controleren. Pls check mijn site zo goed en laat me weten wat je denkt.

  2   2
April 8, 2015 | 07:15:29 | later 11 uur

Bedankt voor al het werk dat op deze webpagina. Mijn moeder verheugt zich in het maken van tijd voor onderzoek en het is duidelijk waarom. Mijn man en ik weet alles over de dynamische vorm die u maken praktische technieken op de site en zo goed als het verhogen van de participatie van anderen over deze kwestie en mijn eenvoudige prinses is ongetwijfeld ontdekken zo veel. Profiteer van de rest van het jaar. Je hebt gedaan een geweldige job.

  5   2
April 8, 2015 | 13:14:42 | later 17 uur

Post.Thanks PRACHTIGE

  2   0
April 8, 2015 | 19:50:20 | later 1 dag

Ik wil alleen maar zeggen dat ik ben beginner blogs en serieus genoten van deze blog. Meer dan waarschijnlijk ga ik naar uw site bookmarken. Zeker komen met goede teksten. Hartelijk dank voor het delen van uw website.

  1   1
April 9, 2015 | 00:31:45 | later 1 dag

Ik ben ervan overtuigd dat ik deze zelfde vorm van bevestiging ergens anders, te winnen belang van het publiek.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha