6 ayurvedische geneesmiddelen voor gewichtstoenamepopulariteit van Ayurveda is nieuw leven ingeblazen in de afgelopen tijd dankzij de holistische benadering die een erfenis van 5000 jaar in de geneeskunde heeft. Betekenis van het woord 'Ayurveda' is 'de wetenschap van een lang leven', en schrijft complete oplossingen voor allerlei ziekten en aandoeningen. De meeste Ayurvedische behandelingen op basis voedsel oplossingen die goedkoop en gemakkelijk te volgen. Ayurveda benadrukt ook meditatie en yoga om de energiebalans in het lichaam veroorzaken. Om zijn gezonde aanpak, Ayurveda heeft remedie voor kwalen, zelfs kritische, dat allopathie niet aan te pakken. Op dezelfde manier kan ondergewicht mensen genieten van enkele van de beste effectieve behandelingen van Ayurveda om een ​​normaal lichaamsgewicht te bereiken.

Waarom Ayurvedische geneeskunde om gewicht te winnen?

U kunt vertrouwen op de Ayurveda om verschillende redenen. Ten eerste, de doses Ayurvedische mild. In de tweede plaats, de meerderheid van de Ayurvedische medicijnen hebben geen bijwerkingen. Tenslotte, de ayurvedische geneesmiddelen zijn goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar overal. Ayurveda is volkomen veilig omdat alle geneesmiddelen zijn afgeleid van de natuur en de schadelijke stoffen op te nemen. Hier zijn een aantal bekende ayurvedische medicijnen, die helpen om het lichaamsgewicht te veroorzaken.


Ayurvedische geneeskunde voor gewichtstoename:

Chyavanprash:

Chyavanprash tonic is de meest populaire en bekende voor gewichtstoename. Het is een mooie combinatie van verschillende kruiden voedingsstoffen van de natuur, die helpen botten en spieren van het lichaam te versterken. Deze ingrediënten helpen het immuunsysteem in hoge mate verbeterd kan het gewicht regelmatige inname van Chyavanprash verhogen. Deze tonic is geschikt voor mensen van alle leeftijden en geslachten. Verbruiken twee eetlepels Chyavanprash zorgt voor een betere doorbloeding en helpt om de vitale elementen gedragen in het lichaam te revitaliseren. Chyavanprash maakt het verteringsproces zo snel en maakt hongerig voelen voordat. Verkrijgbaar in alle grote winkels, Chyavanprash lijkt een bepaald geneesmiddel klap voor gewichtstoename.

Vasant Kusumakar Ras:

Vasant Kusumakar Ras is een populaire ayurvedische geneeskunde verkrijgbaar in poeder of tabletten. Dit is een recept geneesmiddel en moet dan ook dezelfde genomen alleen onder medisch toezicht. Vasant Kusumakar Ras wordt beschouwd als een uitstekend rejuvenator de zenuwen en bloedvaten. Het helpt ook de verhoging van het geheugen, teint, immuniteit en het lichaamsgewicht. Een ideale dosering van Vasant Kusumakar Ras is 125-250 mg eenmaal in de ochtend vroeg op, met of zonder voedsel. Traditioneel wordt het medicijn toegediend samen met suiker, ghee, of honing. Enkele van de populaire fabrikanten van Vasant Kusumakar Ras zijn Baidyanath, Dabur en Shree Dhootapapeswar Ltd.

Ashwagandha Churna:

Dit is een bekende plant met wonderbaarlijke effecten op de gewichtstoename. De churna wordt gebruikt in verschillende medische voorbereidingen voor zijn rijke voedingswaarde. Om zijn vele voordelen, is het kruid ook wel bekend als 'de Indiase ginseng'. Wanneer verbruikt een dieet hoog in calorieën, moet ashwagandha churna helpen om het lichaamsgewicht te verhogen. De ideale dosering van dit kruid is 100 mg per dag. Ayurveda Centre is een populaire plek waar er alle populaire Ayurvedische geneesmiddelen waaronder ashwagandha churna.

Saatavari:

In de volksmond bekend om behulpzaam te zijn voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven zijn, saatavari is ook nuttig voor de toename van het lichaamsgewicht. Dit kruid is een uitstekende moisturizer die helpt de vochtbalans in het lichaam te handhaven. Verder saatavari verbeterd gistingsinrichting in belangrijke mate. Himalaya Herbals zijn toonaangevende fabrikanten van saatavari in India.

Annonna Scaly:

Annonna squamosa is de wetenschappelijke naam voor vlaappel, die wordt beschouwd als de beste fruit lichaamsgewicht verhogen. De vrucht bevordert lichaamsgewicht succes tegengaan anorexia en effectief versterken van de spieren van het lichaam. Een custard appel per dag is genoeg om het gewenste doel te bereiken.

Yashtimadhu:

Yashtimadhu is een effectieve remedie voor mensen met een immuunsysteem zeer zwak. Iemand met zwakke immuniteit kan nooit kunnen lichaamsgewicht verhogen. Yashtimadhu biedt mensen met de kracht en uithoudingsvermogen voor het beoogde doel.

Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van dit artikel en de beste Ayurvedische geneeskunde voor gewichtstoename hebben ervaren. Laat uw antwoorden niet met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha