6 advies over hoe om borstgrootte VISUEEL verhogen zonder PLASTISCHE CHIRURGIE6 advies over hoe om borstgrootte VISUEEL verhogen zonder PLASTISCHE CHIRURGIE

Veel vrouwen willen de omvang van hun borsten te vergroten, omdat je meestal de neiging om iets wat we niet willen ... Op het gebied van vandaag praten we over 6 eenvoudige tips over hoe om borsten te vergroten zonder plastische chirurgie visueel pijnlijk ...

1) Een goede push-up beha

Laten we beginnen met de voor de hand liggende - je nodig hebt om je bh te vinden "perfect". Een goede push-up beha kan zeker een groot verschil in de manier waarop je look en feel te maken. Als u wilt dat uw borsten te vergroten, gaan winkelen en koos voor een goede beha "Maximizer", dient dit te gebeuren door een goede betrouwbare merk. . De beha moet niet alleen het verhogen van uw borstgrootte, maar ook op hun gemak.


2) Een andere grote en eenvoudige tips over hoe om borsten te vergroten is - kruis je beha-bandjes

Ja, we weten, het klinkt misschien te simpel, maar het werkt! Criss-cross beha-bandjes kan helpen tillen de borsten een beetje ', voegt volume en het geven van een push-up effect. U kunt een beha bandje kruis te kopen in een winkel of als u niet kunt vinden als dit, kunt u ook een mini-accessoire dat de gordels bij elkaar te houden om dit liftend effect te kopen.

3) Zorg 'em up!

Als u wilt borstvergroting zonder plastische chirurgie - gebruiken make-up! Ja, letterlijk, kunt u de truc te gebruiken op uw borsten! Hier is hoe je kunt doen: 'aan de zijde van elk van uw borsten van bronzer te krijgen dat' toepassing sommige bom Latijnse 'en veeg een beetje' van reflexen op de top van elk van uw kinderen of Al midden van elke tit. Dit werkt op dezelfde manier als contouren, zal onmiddellijk dimensie te geven en verhoging van het contrast van de borst vorm, waardoor de borsten kijken ronder en steviger, het toevoegen van een illusie van grotere volumes voor het decolleté aantrekkelijk en mooi. )

4) Het is zomer! Het is prima om wat huid te laten zien!

Verberg je niet je borsten helemaal shirts met hoge kraag en grote bruggen. Omgekeerd, aarzel dan niet om een ​​aantal 'huid te tonen. In de zomer, het is oke op shirts of jurken dragen met mooie halslijn. Nog een tip: Als je kleine borsten, vermijd het dragen van kleding V-hals, omdat het alleen zal accentueren de kleine omvang van de 'kinderen'.

5) Als u wilt weten hoe je borstomvang direct te verhogen - proberen om je houding te verbeteren!

Verbeteren van de houding kan zeker helpen om uw borsten groter lijken, want als je loopt met je hoofd en je schouders naar achteren - het hele beeld verandert. Probeer het!

6) Doe wat oefeningen en de toon van de spier die de borst ondersteunt

Met toon uw delts je krijgt niet alleen meer mooie borst vorm nog steeds, maar de borsten zal zeker kijken groter en dit, zonder plastische chirurgie!

Quick Tip: Sommige mensen zeggen dat er bepaalde voedingsmiddelen die kunnen helpen om grotere borsten - is een mythe! De meeste voedingsdeskundigen en experts zullen het erover eens dat er geen voedsel dat een borstvergroting krijgt. De enige manier om de verhoging van het natuurlijke borst bereiken, geen plastische chirurgie te "verbreden" uzelf of, in andere woorden, de gewichtstoename; maar we willen niet 'groter' krijgen alleen maar om grotere borsten te krijgen, toch? Borstgrootte is een genetische kwestie, bepaald door DNA en hormonen. Als je eet bepaalde voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet, ja, je borsten kan groter zijn, samen met de rest van het lichaam te krijgen, maar dit is niet de gezonde manier ...

Dus ons advies is: hebben we alleen van onszelf accepteren zoals we zijn! Laten we dankbaar zijn voor onze goede gezondheid en lichaam!

We hopen dat u deze tips nuttig borstvergroting. Aarzel dan niet om uw tips en suggesties over hoe om borsten te vergroten zonder plastische chirurgie visueel te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 9
  0   1
Augustus 12, 2015 | 16:03:06 | later 2 uur

Tips geweldig! I love it!

  5   0
Augustus 12, 2015 | 17:20:38 | later 3 uur

Oefeningen zoals push-ups tegen de muur en stomme klok vliegt hulp bij het verstevigen van de spier achter de borst, waardoor de verbetering van de algehele uitstraling van de borsten tijdens het masseren van de borst met een romige kruiden borst het helpt om de bloedstroom te verhogen tot de borst en helpt bij de groei van de borst.

  4   1
Augustus 13, 2015 | 01:33:40 | later 11 uur

Beste, Bedankt voor het delen zo'n leuke en informatieve information.Does elk lichaam proberen dit deel uw mening.

  0   2
Augustus 13, 2015 | 04:22:35 | later 14 uur

Meestal vrouwen beslissing borst wordt altijd gedaan wat goed voor u is, want ze willen een goed gevoel over hun buitenste schil en vertrouwen. Veel vrouwen worstelen met het aanvaarden van hun borsten groot en omvangrijk jaren zo Borstverkleining met de mogelijkheid om hun figuur te verbeteren en het verbeteren van hun imago is een kans dat veel vrouwen geïnteresseerd zijn in.

  1   2
Augustus 13, 2015 | 05:32:02 | later 15 uur

Ik hou echt van mijn maat Brest verhogen

  0   2
Augustus 14, 2015 | 12:40:20 | later 1 dag

Hello! Ik wil gewoon een enorme duimen geven voor de goede informatie die je hier op deze post hebben. Ik zal waarschijnlijk terugkomen naar uw blog voor meer binnenkort.

  0   1
Augustus 14, 2015 | 21:06:22 | later 2 dagen

Hi! Je denkt dat je een post op hoe om te kijken als een Victoria Secret-model van kop tot teen te doen ?? En hoe om te kleden als een en hun dieet? smile) -THEA

  3   0
Augustus 15, 2015 | 01:53:17 | later 2 dagen

Hallo Thea, dank u, echt geweldig idee 😉, maar ik geloof ook dat we allemaal uniek en verschillend, en daarom uniek en mooi! xoxo

  4   0
Augustus 15, 2015 | 04:53:17 | later 2 dagen

Grote post!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha