6 Advies over hoe de eerste stap op uw CRUSH, als je verlegen bent6 Advies over hoe de eerste stap op uw CRUSH, als je verlegen bent

Als een meisje de eerste stap? Het maken van de eerste stap kan net zo moeilijk zijn voor mannen en vrouwen. In feite is het nog moeilijker voor de jongens, omdat in het algemeen, historisch en cultureel, zij zijn het die de eerste stap zou moeten maken, maar nu zijn we in een wereld die veel grotere gendergelijkheid leven dan ooit tevoren. Aan de andere kant, het feit dat vrouwen niet nodig zijn om de eerste stap te zetten maakt het nog moeilijker voor meisjes, vooral als je van nature verlegen, maar je hebt een enorme verliefd op een jongen. Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen eindelijk de moed om je geliefde en niet zo eng als je zou denken benaderen.

1. Word een expert op lichaamstaal

OK, dat was een grapje, natuurlijk, omdat het een heel lange tijd om een ​​expert te worden zou nemen. Echter, het is niet zo moeilijk om meer bewust over de non-verbale signalen dat een man is het geven van je wordt. Immers, de grootste angst dat we allemaal als het gaat om dicht om iemand, is de angst voor afwijzing. Dus wees voorzichtig. Je geliefde lacht je elke keer als hij je ziet? Ik doe een beetje 'zenuwachtig? Hij begint om je haar te raken als je uit bent? Zo ja, dan is het zeer waarschijnlijk dat hij is meer geïnteresseerd in je zoals je bent in hem, maar hij is gewoon te verlegen om de eerste stap te zetten. Dus tijd doorbrengen kijken alvorens te beslissen als je wilt maken van de eerste bewegen uzelf of niet.


2. Vertrouw op je intuïtie

Aangezien we praten over verlegen mensen, is het waarschijnlijk dat je jezelf bewust vertellen dat u zal worden geweigerd. Maar proberen om je innerlijke stem te luisteren. Het kan zijn dat je innerlijke stem vertelt je anders? Soms we onbewust zien we de dingen, en kunnen we de houding van anderen tegenover ons voelen. Toch, veel te vaak negeren we wat onze intuïtie ons vertelt, dan zal je lijden onder de gevolgen, zoals het gebrek aan goede kansen die mogelijk zou kunnen uitmonden in iets moois. Luister naar je innerlijke stem, en als je zegt, "Go for it!" Ga dan vragen hem uit.

3. Een klein geheim

Dit is het geheim dat je misschien wel eens gehoord, maar waarschijnlijk niet geloven: de jongens bang voor afwijzing zoveel meisjes doen, en zelfs zij vinden het heel moeilijk om een ​​meisje mee uit te vragen. Dit wetende, zou je de eerste bewegen zelf, wanneer je wilt, het zou een goed idee zijn? Eigenlijk, verlegen jongens vaak doen alsof ze overmoedig te zijn, en dat gedrag kan duwen de meisjes weg. En als je allebei verlegen maar beiden deden alsof ze vol vertrouwen te kijken naar elkaar ... Maar als ze dat willen een en hetzelfde ding, maar tegenhouden vanwege de illusie van vertrouwen? Mis uw kans niet te missen! Als je ziet een kans, neem het. De meest angstaanjagende ding dat kan gebeuren is dat je geliefde zou wel eens 'nee' zeggen.

4. Denk na over mogelijke 'wat als'

Te ontdoen van je irrationele angst voor afwijzing, maar voor te bereiden op alle mogelijke uitkomsten van de situatie. Wat is het beste ding dat kan gebeuren? Nou, je zou zo veel te leren in je, als je in hem. Wat is het ergste? Hij kan afwijzen. Zelfs als dat gebeurt, is het niet de laatste man op de planeet en de wereld om ons heen niet stopt draaien, alleen maar omdat hij zei: "Nee". Je bent een sterke meid en je overleeft, is het een zeer bevrijdende gedachte?

5. Enkele regels worden gemaakt

breuk

Misschien wel een van de belangrijkste redenen waarom meisjes te voorkomen dat het maken van de eerste stap is dat ze bang zijn van het kijken wanhopig. Maar in werkelijkheid is er niets wanhopig om de controle over je leven te nemen in je handen, en dit omvat het maken van relatie keuzes. Het probleem is dat het zeer moeilijk is om bepaalde denkpatronen vastgesteld breken. Dus, jezelf te motiveren door te kijken naar een aantal verhalen van liefde zelfbewuste vrouwen die de controle eerste stap nam, dat en leefden nog lang en gelukkig. Denk na over hoe moedig het is om deze grenzen, illusoir en leeg sociale conventies te doorbreken, vooral die oud en verroest. Wees dapper, dan voel je je trots op jezelf!

6. Wees jezelf, wees willekeurig

Als je eindelijk het idee dat je daadwerkelijk kunt maken dat de eerste stap hebben aanvaard, proberen een evenwicht te vinden tussen de gebruikelijke verlegenheid te vinden en gevonden vertrouwen, casual te zijn en jezelf te zijn, zal je zeker zet je geliefde op hun gemak. 'Het is beter om uw liefde uit te nodigen voor een bepaalde groep evenement, een feest of een film. Allereerst, het is veilig, want zelfs als hij zegt 'nee', dat misschien niet eens denk dat de echte reden achter de uitnodiging, en als je verlegen bent, dan zou je waarschijnlijk liever sterven dan moeten begrijpen dat je hem wilt . Als je liefde zegt 'ja', hoewel, dus je kunt hem te ontmoeten in een ongedwongen, ontspannen sfeer, dat zou niet hetzelfde zijn als uitgenodigd voor een romantisch diner voor twee, bijvoorbeeld, tenzij je echt zeker van zijn gevoelens .

Hij koos het juiste moment en maken dat moedige stap!

Als een meisje de eerste stap? Wat zijn uw gedachten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha