50ste Game IdeasHet draaien van 50 is een goede reden om te vieren, en het feest zou niet compleet zijn zonder party games leeftijd thema. Enkele leuke ideeën kunnen onder het spelen van populaire party games uit de eregast van de kindertijd. Het kan leuk zijn om een ​​kleine stap terug in de tijd zijn, maar volwassenen zouden genieten van games moeten ook worden opgenomen om vermaak je gasten.

Guess de Prijs

Voor het feest, op zoek naar populaire items die zijn gekocht en gebruikt het jaar de eregast was geboren. Printen foto's van de items en lijm ze aan stukken karton. Wees er zeker van te merken op de achterkant van het karton wat het item kostte dat jaar. Voor grotere partijen, verdeel de gasten in teams. Voor kleinere partijen, laat de gasten beslissen of ze willen een partner of wilt u alleen te spelen. Elke persoon of groep een pen en een stuk papier nodig. Zie de foto's aan de gasten en hen in staat stellen op te schrijven wat zij denken dat de stem was in dat jaar. Zodra iedereen heeft geschreven giswerk, onthullen de werkelijke prijs. De gast die het meest correcte wint krijgt.

Muziek Karaoke door de jaren heen

Het hebben van een karaoke set up voor de gasten met muziek uit het jaar de eregast werd vandaag geboren. Zet lied namen in een hoed en trek een van steekproeven bij het begin van de speler aan de beurt. De speler moet dan zingen het lied. Zij gastheer dat heeft de beste prestaties, is de winnaar. Als gasten zijn verlegen, kunnen deze worden gespeeld met teams. De teamleden zullen samen zingen. Een kom kan ook worden opgezet in de buurt van het podium te bieden gasten de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete prestaties van de avond.


Dit is uw leven

Met behulp van een computer, vult u de diverse evenementen die al dan niet hebben plaatsgevonden in het leven van de eregast. Gebruik bijvoorbeeld de feiten zoals zijn geboortedatum of verjaardag, de dingen die wel of niet gedaan hebben in hun leven of werk wordt verwacht dat door de jaren heen. Vul deze in een waar of onwaar spel. Geef gasten een bepaalde tijd om te reageren. De persoon die het meest juist beantwoordt, is de winnaar.

50ste verjaardag Pictionary

Om dit spel te spelen, heb je een grote pad van papier, een timer en markers nodig. Hang het pad van papier aan de muur of plaats hem op een statief. Op vellen papier, schrijf de dingen die populair waren tijdens het decennium van de eregast was geboren. Vouw de kaarten en leg ze in een kom en zorg ervoor dat er een even aantal kaarten. Populaire voedsel, auto's, speelgoed, of zelfs de namen van de liedjes van het decennium kan worden gebruikt. Verdeel de gasten in twee teams en de timer instellen voor een minuut. Het team dat als eerste gaat kiest een speler aan te trekken. Die speler kiest een stuk papier uit de kom. Zij moeten proberen te tekenen wat de krant zegt, terwijl hun team raadt het antwoord. Als u te raden voordat de tijd op is, krijgen ze een punt. Als u niet het juiste antwoord raden, het andere team heeft een kans om te raden. Als het andere team krijgt het recht, krijgen ze het punt. Blijf spelen, afwisselend teams, totdat de kaarten in de kom verdwenen. Het team met de meeste punten wint.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha