50 mooiste bloemen in de wereld



"Er is een taal, weinig bekend,

Lovers claimen als hun eigen,

Zijn symbolen glimlach op aarde,

Handgemaakte gewrocht prachtige natuur;


En in hun schoonheid spreken in stilte,

Van het leven en vreugde aan hen die proberen

For Love Divine en zonuren

In de taal van bloemen. "

-De Taal van bloemen, Londen, 1875

Bloemen zijn een deel van de belangrijkste momenten van het leven en hebben een eigen taal. Er zijn ook bloemen die past bij specifieke gelegenheden zoals verjaardagen, begrafenissen, bruiloften, afstuderen partijen en ga zo maar door. Sommige bloemen hebben een religieuze betekenis ook.

Betekenissen en symbolisering Bloemen "waren een belangrijk element vele jaren geleden. Tijdens het Victoriaanse tijdperk, een speciale betekenis zijn toegewezen aan verschillende bloemen om gecodeerde berichten en individuen toegestaan ​​om gevoelens die niet kon worden gezegd uiten sturen. Deze praktijk, genaamd floriography, is nog in leven en bloeiende vandaag. Elk gevoel kan worden uitgedrukt in één of andere vorm van deze delicate bloemen. Lees verder om meer over de verschillende betekenissen van bloemen en hun symboliek leren.

Hieronder zijn enkele van de mooiste bloemen die stelen en zal uw hart smelten op hetzelfde moment!

Rosa:

Rose is een van de meest populaire en geliefde van de prachtige bloemen van alle tijden en haar mooie betekenis is bekend door bijna iedereen op een bepaald niveau. Rozen, met hun unieke combinatie van doornige stengels en geurige bloemen, worden vaak geprezen als een symbool van vervulling, voltooiing en perfectie. Rose is een vaste plant die meer dan 100 soorten heeft. Sommigen van hen hebben bloemblaadjes dicht opeengepakte, terwijl sommige hebben losse bladen. Een traditionele roze is meestal donker rood met een lange steel met doornen. Verschillende rozen symboliseren verschillende dingen; gele roos staat symbool voor vriendschap, volwassen liefde en vreugde, terwijl de witte rozen betekenen heiligheid, zuiverheid, vrede en geheime aanbidder. Rode roos staat symbool voor liefde en eeuwige passie en roze staan ​​voor genezing, onschuld en eerste liefde.

Via Pinterest

Tulpen:

Hun eeuwige lamp als een vorm van hen een symbool van de opstanding en vastberadenheid geleden. Deze mooie bloem is de tulp geslacht en beschikt over 109 soorten. De bloem heeft zes bloemblaadjes en duidelijk van elkaar gescheiden. Tulpen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood, roze, geel, oranje en paars. Tulip bloem is een bloem van de 11e huwelijksverjaardag en is de elegantie en gratie. Gele tulpen staan ​​symbool voor vreugde en witte tulpen vertegenwoordigen vergeving. Paarse tulp staat voor royalty-vrije en rode tulpen symboliseren diepe liefde. Er wordt aangenomen dat het centrum fluweelachtige zwarte tulp is het hart van een minnaar.

Via Pinterest

Orchideeën:

Wanneer we spreken over de mooiste bloemen, hoe kunnen we vertrekken uit de orchideeën. Orchideeën zijn mooie en delicate bloemen met ongeveer 880 geslachten en 250 000 verschillende soorten. Verschijning wijs, ze zien er bijna als een anti-bloemblaadjes met hun geometrische vorm, waardoor ze nog meer wenselijk en exotische maakt. Deze sierplanten begeerde vertegenwoordigen liefde, luxe, schoonheid en kracht en zijn de 14e huwelijksverjaardag bloem. Roze orchideeën brengen pure genegenheid terwijl cattily orchideeën betekenen volwassen charme. Roze en witte orchidee bloemen kunnen ook worden verzonden als een gebaar van sympathie.

Via Pinterest

Zonnebloem:

Zonnebloemen worden geteeld in Midden- en Zuid-Amerika en is een unieke combinatie van schoonheid en nut. Ze worden gebruikt voor de decoratie en de olie en het voedsel. De blije gezichten van zonnebloemen symboliseren de zon, de warmte, geluk, aanbidding en een lange levensduur. Zij zijn de derde verjaardag van bloemen en is zeker het meest populair onder alle mooie bloemen in de wereld.

Via Pinterest

Gigli:

Lelies zijn de bloemen het meest gebruikt voor begrafenissen, omdat ze symboliseren de onschuld dat is gerestaureerd om de ziel van de overledene. Stargazer lelie symboliseert sympathie en wordt geassocieerd met majesteit en zuiverheid en is het symbool van zuiverheid en kuisheid Moeder Maria geweest. Terwijl de bladeren symboliseren zijn bescheidenheid, de witte bloemblaadjes is haar onschuld en zuiverheid. Peruaanse lelies vertegenwoordigen vriendschap en toewijding, terwijl roze lelies vertegenwoordigen rijkdom en welvaart. Deze mooie bloemen brengen altijd vrede in de geest ontvangers.

Via Pinterest

Narcissen:

Narcissen zijn nu afgeleid mooie goudgele bloemen, die synoniem met de lente zijn. De botanische naam van Narcissus is Narcissus en is ook bekend als narcissen in Engeland. Narcissen zijn een symbool van vernieuwing en een nieuw begin. Breng aanmoediging en hopen op een rouwende en ongelukkig. Narcissen hebben verschillende betekenissen die eraan verbonden zijn. Het staat voor eerlijkheid, vergeving en eerlijkheid. Chinezen zien het vaak als een symbool van geluk en vieren elke keer dat de narcissen bloeien. Een boeket narcis met een persoon garanderen geluk, maar een enkele bloem niet geven omdat het een schande kunnen voorzien.

Via Pinterest

Goudsbloem:

Goudsbloem is een van de meest populaire en wijdverspreide. De bloemen bloeien in verschillende kleuren, zoals goud, oranje, geel en wit natuurlijk. Goudsbloem bloem met bruine lijnen zodat ze er nog mooier. Goudsbloem bloemen worden geassocieerd met zonlicht moeten positieve betekenis dragen. Er werd ook waargenomen geassocieerd met de kwaliteit donkerder. Kan symboliseren jaloezie, wreedheid, pijn en verdriet. Wat cultuur ook in verband gebracht met deze bloem dood.

Via Pinterest

Lotus:

De lotus plant behoort tot het geslacht Nillumbik en draagt ​​een symbolische betekenis in de belangrijkste culturen over de hele wereld. Betekenis bloemen Lotus plant is de wedergeboorte en goddelijkheid. In het boeddhisme wordt het gezien als een teken van zuiverheid van spraak en geest, en wordt geassocieerd met spirituele ontwaking en verlichting. In het hindoeïsme wordt het geassocieerd met schoonheid en het uitzicht van een persoon kan worden gewekt voor de geestelijke werkelijkheid. Egypte lotus staan ​​voor de zon. Het meest opvallende kenmerk van lotus is dat, zelfs wanneer het groeit in de modder en retourneert binnen bloei reinigen volgende dag.

Via Pinterest

Dahlia:

Bloem Dahlia is een nationale bloem van Mexico en is vernoemd botanische 18e eeuw, Anders Dahl. Het behoort tot een geslacht Asteraceae met meer dan 30 soorten in de familie. Dahlia heeft een breed scala aan tinten van brons in rood en wit tot paars en groeide gedurende het hele jaar.

Dalia brengt een aantal betekenissen. Het kan een waarschuwing teken van verandering of een symbool van verraad zijn, terwijl in de Victoriaanse taal, dahlia bloem gaat om te overleven. Geeft uiting aan gevoelens van waardigheid en elegantie. Het is een symbool van toewijding en een sterke band die voor altijd zal duren. Dus Dahlia wordt vaak gebruikt voor bloemendecoraties naar liefde en huwelijk te vieren.

Via Pinterest

Gladiolen:

Gladiolen bloemen zijn groot en bestaan ​​uit meer bloemen. Ze staan ​​tot 4 meter hoog. Het wordt voornamelijk geteeld in Zuid-Afrika, Europa en de mediterrane regio's van Europa. Deze bloem is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren zoals wit, roze, purper, geel, oranje, groen en zalm.

Via Pinterest

1 Anjers:

Anjer is een populaire keuze voor de bepalingen van sympathie. Anjer naam komt van het woord 'kronen' of kroning omdat het werd gebruikt in de Griekse kroning ceremonies.

Anjer is in een verscheidenheid van kleuren, de standaard zijn roze paars en elke kleur draagt ​​betekent met zichzelf. Rode anjer roept bewondering en liefde, tijdens een verblijf roze anjer voor het geheugen. Witte anjer is de zuivere liefde en onschuld en geluk.

Via Pinterest

1 Chrysanten:

De betekenis van deze bloemen is loyaliteit en vriendschap. Er zijn ongeveer 30 verschillende soorten van deze bloem en in diverse kleuren zoals wit, geel, roze en rood. Gele chrysanten bedoel voorzichtig dalende amoureuze ontwikkelingen. Rode Chrysanten betekent een uitnodiging om een ​​nieuwe relatie te vormen. Witte chrysant symboliseert eerlijkheid en Violet chrysant betekent vrolijk verlangen naar rijkdom.

Via Pinterest

1 Appelbloesem:

Appel bloemen zijn sterk geurende bloemen die zijn gehonoreerd door de oude Kelten als een symbool van liefde en vaak versieren hun huizen met het. Volgens een bijbelverhaal, appelbloesem symboliseert het gevoel van belofte. Droom van bloemen appel bloemen symboliseren een lange levensduur en een groot succes op het gebied van handel en commercie.

Via Pinterest

1 Camelia:

Camellia behoort tot de familie van de vitrines en is afkomstig uit de Himalaya en Zuid- en Oost-Azië. Ze bloemblaadjes zacht en delicaat zoete bochten dat het een mooie bloem te maken. Deze bloemen kunnen komen in roze, rode of witte kleuren. Camellia wordt beschouwd als een symbool van het verlangen, passie en raffinement. Het betekent ook dat de perfectie en verfijning. De roze bloem betekent nostalgie, rode bloem staat symbool voor 'je bent de liefde van mijn leven' en de witte bloem betekent aanbidding.

Via Pinterest

1 Iris:

Iris bloem wordt geassocieerd met geloof, wijsheid, vriendschap, hoop en moed. Het blad-vormige gebladerte duidt pijn die zijn hart doorboorde. De fleur-de-Portuguese is een van de meest bekende symbolen van de iris bloem. De symbolische betekenis van bloemen van de iris is afhankelijk van de kleur. Witte Iris bloemen symboliseren zuiverheid en goedheid, gele bloemen van de iris symboliseren passie, blauwe iris bloemen symboliseren de hoop en het geloof en paarse bloemen van de iris symboliseren wijsheid en complimenten. Iris is het februari geboorte bloem en 25ste huwelijksverjaardag bloem.

Via Pinterest

1 Lille:

Lilac is een 8ste huwelijksverjaardag bloem en de botanische term is de naam van een nimf genaamd spuit. Het is een bloem die de staat New Hampshire staat symbool voor de gedurfde karakter van een onderdaan van de Granite State. Lila betekent de eerste emoties van liefde en witte seringen symboliseren de onschuld van de jeugd. Seringen ook onderscheiden door het vertrouwen en trots.

Via Pinterest

1 Pioen:

Pioen is vernoemd Paeon, een arts aan de goden die bloemen ontvangen op de berg Olympus. Het is het traditionele bloem van China. Het is een bloem 12e verjaardag en is algemeen bekend als de bloem van rijkdom en eer. Deze bloemen zijn zeer geurig en ruiken geweldig. Ze komen in verschillende kleuren, zoals wit, rood, geel en paars. Het is ook beschouwd als de bloem staat symbool voor geluk en gelukkig huwelijk. Het is dus een ideale bloem voor de bruiloft en feesten.

Via Pinterest

1 zoete erwt:

Sweet Pea is een klein en delicaat zoek bloem met een zeer zoete geur. Het is ook gebruikt in de cosmetische industrie voor haar geur hemels. Zoete erwt werd ontdekt en gepromoot door Henry Eckford. Deze bloem staat symbool voor het bijzonder veel dank en biedt zalige genot.

Via Pinterest

1 Magnolia:

Magnolia bloemen zijn iets 'anders dan anderen, zoals bloemen hebben geen bloemblaadjes. In plaats tepalen ze in plaats van bloemblaadjes die worden gedragen achtige structuren. Magnolia bloemen zijn er in verschillende kleuren en elke kleur betekent iets of de andere. De witte betekent zuiverheid en perfectie, roze magnolia betekent jeugd en fortuin en dat paars middelen beste wensen voor gezondheid en geluk. Magnolias worden ook geassocieerd met de levenskracht en worden vaak verzonden naar aanleiding van de nieuwe geboorte.

Via Pinterest

Lavendel:

Lavande piek zijn als bloemen samengesteld uit meerdere ornamenten en elegante stengels. Ze komen in verschillende kleuren zoals licht paars, blauw en paars. Ze zijn heel beroemd voor hun grootte, de geur en schoonheid. Lavendel vertegenwoordigt zuiverheid, stilte en geluk. Ze symboliseren ook devotie. Deze bloemen zijn meestal met mensen gelukkig, rijkdom en wijsheid. Lavendel paarse kleur zijn synoniem met royalty, elegantie en verfijning. Ook beloven nieuw avontuur.

Via Pinterest

2 Ranunculus:

Ranunculus is een fel gekleurde bloem voornamelijk gebruikt voor medicinale doeleinden. Het is verkrijgbaar in de kleuren zoals geel, roze en wit en rood. Deze bloem is ook bekend als buttercup. Het is een mooie bloem die iedereen voor haar innerlijke en uiterlijke schoonheid kan imponeren. De betekenis van deze bloemen mooie bloem is 'Ik ben verbaasd door de charme'. Deze exotische bloem symboliseert de stralende charme en pracht. Ze kunnen ook worden gebruikt als alternatief voor rozen.

Via Pinterest

2 Stock:

Bloemen stock zijn zeer vergelijkbaar met lavendel en zijn afkomstig uit Griekenland en de Middellandse Zee. Ze hebben een delicate en prachtige bloem die het onderscheidt van andere bloemen. Deze bloem staat symbool voor eeuwige liefde en genegenheid. Ze zijn te vinden in de kleuren zoals wit, roze, rood of paars.

Via Pinterest

2 Statice:

Statice is een rijke kleurrijke bloem en is algemeen bekend als lamsoor vanwege de sterke gelijkenis met lavendel. Statice wordt vaak gebruikt voor gedroogde bloemstukken en boeketten. Het symboliseert het geheugen.

Via Pinterest

2 Proteas:

Deze unieke bloemen zijn op zoek naar een van de oudste bloemen in de menselijke geschiedenis, die teruggaat tot minstens 300 miljoen jaar geleden. De unieke uitstraling en schoonheid van deze bloem zijn afgeleid van de stam dik en sterk stralende bloemen. Deze bloem staat symbool voor kracht, diversiteit, transformatie en moed.

Via Pinterest

2 Queen Anne's Lace:

Deze mooie en delicate bloem ontleent zijn naam aan Queen Anne, de koningin van Engeland. Queen Anne werd uitgedaagd door zijn vrienden naar een kant zo mooi als een bloem te maken. Tijdens het maken van de kant: ze stak haar hand. Dus de bloem werd naar haar vernoemd. Het centrum paarse en rode bloem vertegenwoordigt de druppel van zijn bloed. Flower Lace Queen Anne symboliseert de genade en comfort.

Via Pinterest

2 Poinsettia:

Kerststerren zijn prachtige bloemen in de vorm van een ster. Het is niet echt een bloem; het is een blad dat de kleur verandert in een mooie plant geworden. Deze kleuren zijn afhankelijk van de soort en de periode van bloei. De kleuren variëren van groen, crème, wit en oranje.

Via Pinterest

2 leeuwebekjes:

Leeuwebekjes zijn wilde bloemen afkomstig uit Spanje en Italië. De naam komt van het geluid het maakt bij het fotograferen Snapdragon zijden van de bek van de draak voorzichtig zijn gesloten. Verbergen van een leeuwenbek een persoon lijken charmant en vriendelijk. Het vertegenwoordigt zowel de misleiding en charme. Aangenomen wordt dat wanneer geperst, deze bloem zijn mond opent een geheim aan de toekomst te onthullen.

Via Pinterest

2 Lisianthus:

Lisianthus is inheems in Texas en Mexico en symboliseert de natuur output. Deze bloemen zijn verkrijgbaar met brede bloemblaadjes, ruches en delicate ovale bladeren. Heeft een gelijkenis met tulpen en klaprozen. Ze lijken ook als rozen en pioenen in hun dubbele vorm. Deze bloemen spelen een belangrijke rol in de communicatie een romantisch verlangen, charisma en sympathie. Ze komen in de kleuren zoals wit, roze en lavendel en paars.

Via Pinterest

2 Freesia:

Freesia is helder en kleurrijke bloem vernoemd naar Friedrich Heinrich Freese. Dit zijn klokvormige bloemen met een zoete geur en citrus. Freesia is een bloem verjaardag 7e in de taal van bloemen. Het belichaamt de onschuld, vriendschap en genade onder druk.

Via Pinterest

Delphinium:

Ridderspoor, is ridderspoor ook bekend als een cluster van pastel bloemen die de hemelse transcendentie. Deze bloem heeft een paar betekenissen naar het als een onregelmatige of inconsistente staat loyaliteit. Ze symboliseren ook een open hart en een vurige gehechtheid. Het is een perfecte bloem om de prestaties van iemand te vieren of om het succes van iemand herkennen. De kleuren zijn verschillend en de meeste van hen zijn verkrijgbaar in geel, blauw, wit en paars.

Via Pinterest

3 Bourvardia:

Deze mooie bloem is vernoemd naar Charles Bouvard, een arts van Lodewijk XIII, en is afkomstig uit Mexico. Deze ster zoals bloemen groeien in clusters op de stengel dun en verkrijgbaar in de kleuren zoals roze, wit en rode zalm. Bourvardia symboliseert enthousiasme en een gevoel van waardering.

Via Pinterest

3 Daisies:

Madeliefjes worden verondersteld om ongeveer 4000 jaar oud en Egyptische aardewerk gedecoreerd met madeliefjes werden opgegraven. De specialiteit van deze bloem is dat het negatieve betekenissen die eraan verbonden zijn. Madeliefjes zijn volledig positief van aard en worden geassocieerd met zuiverheid, onschuld, liefde, loyaliteit, schoonheid en geduld.

Via Pinterest

3 Hydrangea:

Deze 4e verjaardag bloem combineert verschillende stervormige bloemen stevig verpakt om een ​​pompon te vormen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, blauw, roze en paars. Deze bloem staat symbool voor stralende ernst en is ideaal voor het communiceren van een oprecht verlangen. Terwijl sommigen geloven, ook, dat staat voor ijdelheid en hoogmoed.

Via Pinterest

3 Aster:

Naast het feit dat mooie, hebben een bloem Aster heel bijzondere betekenis. Ze worden liefdevol bekend als het symbool van geduld en de talisman van de liefde. Ze zijn te vinden in de kleuren zoals wit, rood, roze, paars, lavendel, blauw met het centrum meestal geel. Er wordt aangenomen dat zelfs om geluk, bescherming te brengen tegen het kwaad en anticipatie.

Via Pinterest

3 Paradijsvogel:

Deze exotische bloem lijkt op een fel gekleurde vogel in de lucht. Ze zijn ook bekend als de bloemen van kranen voor het specifieke vorm die doet denken aan een vogel-achtige snavel en veren. Het is een bloem 9de huwelijksverjaardag. Ze zijn verkrijgbaar in geel, roze, paars, oranje, wit en blauw. Het symboliseert vrijheid, glorie, goed perspectief en een geheugen van een vreugdevolle waardering onsterfelijk.

Via Pinterest

3 Heather:

Heather is een bloem van gemeenschappelijke gazon dat is inheems in Ierland, Schotland, Rusland en Noord-Amerika. Ze komen in de kleuren zoals roze, paars, rood en wit. Heather symboliseert bewondering, veel geluk en wordt ook verondersteld om beschermende bevoegdheden te hebben. Het is ook geassocieerd met eenzaamheid en bescherming. Erica paars wordt gebruikt om de bewondering, de schoonheid en eenzaamheid te vertegenwoordigen en heide roze wordt geassocieerd met veel geluk.

Via Pinterest

3 Anthurium:

Anthurium is afkomstig uit Hawaï en is één van de lange termijn tropische bloemen. Deze bloemen in de vorm van hart symboliseren gastvrijheid, warmte en vreugde.

Via Pinterest

Anemone 3:

Deze bloem is vernoemd naar een Griekse woord 'Windflower'. Er wordt aangenomen dat de anemoon sprong van Aphrodite tranen toen ze rouwt om de dood van Adonis. Gifting iemand een boeket van anemonen zal geluk te brengen en bieden bescherming tegen het kwaad. Is ook een rustige en ontspannen manier om tegenspoed en angst te overwinnen.

Via Pinterest

3 Crocus:

Deze mooie bloem op zoek lijkt een beker en een enkele bloem komt uit elke stam. Deze mooie bloem wordt ook gebruikt om saffraan op smaak te creëren. Deze bloem is synoniem met geluk.

Via Pinterest

40. Amaryllis:

Deze mooie rode bloem is ook bekend onder de namen van Belladonna en Naked Ladies. De betekenis van deze bloemen is trots. Deze bloemen zijn er in de kleuren zoals rood, wit, roze en paars. Deze mooie bloem is de stralende schoonheid en vastberadenheid. Deze bloem staat ook symbool voor het succes bereikt na een strijd.

Via Pinterest

4 Alstroemeria:

Alstroemeria is ook bekend als de Peruaanse Lily vanwege zijn gelijkenis met lelies in het klein. Deze schoonheid is vernoemd naar Baron Claus von Alstromer die deze bloem ontdekt, terwijl het verzamelen van zijn sperma over zijn bezoek aan Spanje. Deze bloem is gevonden in kleuren zoals wit, geel, oranje, abrikoos, lavendel roze en paars. Deze bloem staat symbool voor vriendschap, langdurige schoonheid, toewijding, betrokkenheid en zorg. Het is ook een symbool van rijkdom, geluk en voorspoed.

Via Pinterest

4 Viooltje:

Deze bloem is vernoemd naar een Frans woord (pensée) dat betekent dat het denken. Deze bloem wordt geleverd in een diepe kleur en intens met een cirkelvormige rok en pony met een enkele centrale oog helder. Er wordt aangenomen dat deze bloem bezit telepathische krachten vanwege de mensenrechten als een uiting van een persoon in een diepe gedachte. In Europa wordt deze bloem beschouwd als een symbool van trouw, terwijl de betekenis ervan is florale gedachten van liefhebbers. Het heeft ook de bevoegdheid om het geheugen te versterken.

Via Pinterest

4 Cherry Blossom:

Kersenbloesems zijn bloem Cherry Blossom boom die bekend staat als "Sakura" in Japan. Kersenbloesem in de Aziatische cultuur betekent ijverig, moedig en wilde en is ook een cultureel symbool in vele delen van Azië. Het is ook beschouwd als een symbool van liefde, hoop en geluk. Deze bloem is ook een symbool van macht en vertegenwoordigt de vrouwelijke schoonheid en domein.

Via Pinterest

4 Cypress:

Cypress behoort tot de familie van de Cupressaceae en wordt vooral geassocieerd met de dood, rouw en melancholie. Ze symboliseren ook de liefde en nostalgie voor een persoon en toon waardigheid en respect voor de doden. Deze bloemen zijn de beste voor de begrafenis.

Via Pinterest

4 Hibiscus:

Hibiscus bloem is inheems in Azië en de Pacific Islands, en is beschikbaar in meer dan 200 soorten. Deze mooie bloem is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, zoals rood, roze, oranje, geel en wit. Deze bloem is synoniem met moed en eenheid in Maleisië. De vijf bloemblaadjes van deze bloem vertegenwoordigt vijf traditionele vormen van plicht, vijf soorten van geluk, vijf soorten eenheden en andere kwaliteiten die optellen tot de betekenis van vrede en geluk. Zijn betekenis bloem is 'de kans grijpen'.

Via Pinterest

4 Jasmine:

Jasmine is een zeer geurige bloem en is wereldwijd bekend om haar hemelse geur en schoonheid. Deze bloem is meestal wit van kleur, maar er zijn ook enkele soorten van gele kleur. Jasmijn bloem staat symbool voor liefde, geluk, leven en hoop. In Thailand, deze bloem symboliseert ook de moeder die voedt en geeft leven aan zijn kinderen, terwijl in India, de bloem symbool van goddelijke hoop.

Via Pinterest

4 Morning Glory:

Morning Glory is een stervormige bloem die bloeit en sterft in een enkele dag. Deze bloem staat symbool voor liefde, genegenheid en mortaliteit. In de Chinese folklore, is een dag voor de liefhebbers te ontmoeten. Morning glory is een 11e huwelijksverjaardag bloem.

Via Pinterest

4 Violet:

Paarse bloem is de bloem van de Verenigde Staten en Griekenland, en is vernoemd naar de bloem violet blauw. Deze bloem is een belofte van trouw en is een symbool van nederigheid en standvastigheid in de liefde. Zijn kleine en delicate looks worden vaak geassocieerd met liefde en romantiek. De paarse kleur van deze bloem staat symbool voor royalty en macht. Viooltjes zijn blauw spiritualiteit en paars wordt geassocieerd met kuisheid.

Via Pinterest

4 Gerbera's:

Gerbera bloemen zijn Transvaal Daisy en komen in felle kleuren zoals roze, rood, groen en geel zon. Scripties bloemen symboliseren zuiverheid, onschuld en vreugde. Een boeket van gerbera bloemen kunnen fleuren en til sommige van een stemming.

Via Pinterest

50. Laurel:

Laurier bloem behoort tot de soort kalmia geslacht en zijn inheems in Europa, de Middellandse Zee en zijn er kleine bloemen met witte bloemblaadjes en rood. Deze kleine bloemen hebben een bereik van symbolische betekenis die teruggaat tot de Griekse mythologie gaat. Deze bloemen worden geassocieerd met de ambitie en doorzettingsvermogen. De Grieken zouden deze bloem voor afgestudeerden, dichters, atleten en helden in de waardering te geven. Allori kan ook een teken van verraad en valse vleierij zijn.

Via Pinterest

De hoop dit artikel was informatief. Geef feedback.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha