50 beste ontwerpen pookalam voor Onam FestivalBloem, bloemen overal en mooie kleuren van het haar! Als kinderen we allemaal zongen dit soort rijmpjes leuk, maar als we groeien zien we deze prachtige bloemen overal gebruikt worden in ons dagelijks leven in verschillende vormen. We versieren onze huizen met prachtige bloemen tijdens de vakantie.
Onam is een van de grootste festivals gevierd in ons land, vooral in Kerala. Dit festival viert de thuiskomst van keizer Mahabali die wordt beschouwd als de Vamun Avatar of avatar van Vishnu. De viering vindt plaats in de maand Chingam (augustus-september) en duurt 10 dagen. Dit thuiskomst wordt gevierd door verschillende feestdagen zoals grote gemeenschap lunches banketten, Onam pookalam (bloem rangoli), evenals races en vele andere activiteiten.

50 beste ontwerpen Pookolam

In dit artikel, vandaag zullen we de dorst van alle ontwerpen voor deze Onam pookalam lessen. Hier presenteren we de eerste 50 tekeningen die we graag:


Meestal tijdens Onam, Kerala mensen gebruiken bloemen naar rangoli maken. Hier zien we een soortgelijk feit bloemen rangoli of pookalam die is gemaakt met bloemen van verschillende kleuren zoals geel, roze, paars, wit en rood. De basisvorm is een cirkel en is een stervormig ontwerp in het midden van het model.

Dit is een mooie bloem ontwerp rangoli gemaakt met eenvoudige bloemen zoals goudsbloem, roos en lotus bloemen met een paar anderen. Er is een herhaling van de gele en oranje in het ontwerp en is een groot model voor beginners.

Dit model is een geweldige manier om je voorbereiding vaardigheden rangoli tonen. Het ontwerp vereist grote precisie en design is een symmetrisch ontwerp en beide kanten zijn vergelijkbaar. De gebruikte kleuren zijn zo divers als de wit, paars, rood, oranje, geel en nog veel meer.

In dit model, het beeld van Lord Ganesha siert het midden van het patroon rangoli. Rode achtergrond met tekening Ganesha gemaakt in het geel is een perfect contrast.

Dit ontwerp is één van de mooiste en goed geeft een driedimensionaal effect. Je zal zeer zeker tijd en vaste hand en geoefend om dit model te maken. De kleuren zijn perfect gecombineerd om de illusie van een driedimensionaal effect. De kleuren zijn levendig zoals paars, blauw, geel en groen.

Het is een mooi geometrisch ontwerp. In deze rangoli, er een die een cirkelvormig gevormde patroon van bloemen meer motieven binnen bloot en ontwerpen binnen. Het uitgebreide detail in dit project verdient lof en beter voor veteranen zal zijn.

Deze prachtige rangoli patroon heeft een spiraal ontwerp met voorkomende kleuren sieren. Het ontwerp is eenvoudig in een korte tijd, omdat het vereist minder aantal gekleurde bloemen. Geel, oranje en witte bloemblaadjes van calendula bloem met groene bladeren worden gebruikt in dit model om een ​​verfijnde look te geven. Vergeet niet de bloemblaadjes van rode bloemen gebruikt, die een goede definitie voor het model te geven.

Dit ontwerp is heel anders dan de gebruikelijke. De belangrijkste vorm is er een cirkel, maar binnen is een rechthoekige vorm. Het gebruik van kleurrijke bloemblaadjes verbetert het model met goudsbloem bloemblaadjes en geel overheersen.

Een mooie rangoli ronde vorm met een centrale ster-vormig. De kleuren die hier gebruikt zijn meestal geel en saffraan met details en variaties die naar diep rood. Het is een zeer complex project, en dit betekent dat een groot vermogen om een ​​dergelijk model te creëren.

Dit model heeft een ronde vorm en een achthoekige vorm binnen het. Het centrum is een ster-vormig ontwerp met de meest ingewikkelde details. De gebruikte bloemen zijn gemeenschappelijk en gemakkelijk beschikbaar zijn het hele jaar door.

1 Een geruit patroon ingebed in een rangoli. De belangrijkste vorm is cirkelvormig met een achthoek ingeschreven in het. De vorm van de centrale ster met geblokte ontwerp ziet er erg mooi, als het moet een goede ervaring om dit feit goed te realiseren.

1 Dit rangoli ontwerp is geïnspireerd patriottisme voor het land. Indiase vlaggen zijn rond het ontwerp geweest. Het centrum heeft een pauw motief gemaakt met groen en geel. Pauw zijn de nationale vogel van ons land.

1 Dit ontwerp biedt een waar kunstwerk en combineert bloemen en kleur-gebaseerde technieken voor het maken van rangoli. De centrale model is een kleur ontwerp rangoli die wordt omgeven door bloemmotieven.

1 Dit model is vrij gemakkelijk te doen voor iedereen. Dit ontwerp vereist slechts vijf bloemblaadjes van bloemen gekleurd in geel, saffraan, wit, rood en paars. Hier is er geen complex ontwerp en alleen de blaadjes worden gebruikt om omgevingen die zijn vrij gemakkelijk voor iedereen te creëren. Maak dit ontwerp zal groot zijn voor beginners en leuk zijn.

1 Wij zijn van mening dat dit project een grote manier om uw gasten te mogen verwelkomen op Onam zal zijn. Het ontwerp benadrukt diya staan ​​in het middelpunt van het hele patroon. Saffraan bloemblaadjes en paars maken een geweldige combinatie contrasterende in dit ontwerp. Witte en gele bloemblaadjes ook toevoegen aan haar schoonheid.

1 Dit ontwerp Ganesha voor Onam zal zeker een winnaar. De contrasterende kleuren van saffraan en geel en de centrale ontwerp Ganesha maakt dit model uniek. Dit ontwerp zal zeker welvaart brengen aan uw huis.

1 Dit ontwerp zorgt voor de vertegenwoordiging van mythologische verhalen. Het centrum van de tekeningen toont een scène uit de hindoeïstische mythologie. Hier zijn de kleuren zeer levendig het effect verrassend maken.

1 Hier zien we een ronde bloemmotief met een witte bloem in het interieur. Voorkomende kleuren die hier gebruikt maken het gemakkelijk om te tekenen en kleine diyas geplaatst langs de zijkanten doen ook dit rangoli kijken nog meer feestelijke en levendige.

1 Een Diya in het centrum van dit ontwerp is zeker geschikt voor de viering van Diwali, maar we dit ook graag als een rangoli onam ook. Dit model ziet er erg gekleurd met saffraan, paars, rood, geel en zwart kleuren. De centrale ontwerp van een Diya is zeker de USP hier.

Groen, paars, geel saffraan en mix in deze Onam rangoli op een ongewone draai aan het patroon vaak gevonden te geven. De contrasterende kleuren van geel en paars hier zijn heel interessante keuze.

2 De geometrisch ontwerp wordt beschreven in dit rangoli ziet er mooi voor elke gelegenheid. De kleuren zijn vaak voor, maar het ontwerp zorgvuldig gecreëerd is zeker een veel waardering krijgen in dit festival.

2 witte kleur hier werkt als een achtergrond van de tekening rangoli. Het contrast paarse saffraan en toe te voegen aan de schoonheid van dit model. Geel grenzend medium en zwarten ook dit rangoli definiëren.

2 Deze tekening toont een achthoek in een cirkel, met daarin een ster-schema. Dit complex ontwerp is zeker voor degenen die het maken van rangoli voor een tijdje '. De gebruikte kleuren zijn eenvoudig en vaak voor, maar het creëren van een mooie harmonie.

2 Dit is een rangoli abstracte vorm die absoluut fantastisch met heldere kleuren en scherpe ontwerp lijkt. Het geometrisch ontwerp centrum maakt het een ideale keuze voor diegenen die zijn professionals in de creatie van rangoli.

2 Deze rangoli enige aspect levendig en ongewone ook. De kleuren zijn helder genoeg om het ontwerp aan te passen. De zwarte achtergrond in het model hoogtepunten en aantrekkelijker.

2 Dit ontwerp is zeker niet voor de beginner of incidentele schepper rangoli. Het heeft een complexe geometrische ontwerp dat een vaste hand nodig heeft en veel oefenen. De kleuren zijn sober maar het ontwerp lijkt vrij uniek.

2 Deze rangoli is levendig, met contrasterend gekleurde bloemblaadjes geel, groen en saffraan. De cirkelpatroon met een ster patroon binnen, die wordt gedaan met de groene en gele blaadjes.

2 Een rangoli bloemen vorm met een centrum stervorm maakt dit model uniek rangoli. Het ontwerp kenmerkt ook gelijkaardige kleuren van rood, saffraan, geel en paars en groen in gebruik.

2 Deze heldere en kleurrijke rangoli ziet er prachtig uit met roze, paars, geel en saffraan gekleurde bloemblaadjes. Vormt Rangoli met een vergelijkbaar model van het centrum en de grens is gemaakt met felle kleuren zoals paars, roze en geel.

Omzoomd zwart design met kleurrijke tinten van saffraan, geel, paars en wit. Dit rangoli vereist getrainde handen en tijd.

3 Dit eenvoudige rangoli ontwerp is geschikt voor iedereen, zelfs voor de eerste timers. Het model is eenvoudig met de kleuren die gemakkelijk beschikbaar zijn.

3 Dit ontwerp is voor producenten rangoli experts die willen iets bijzonders voor dit festival seizoen te doen. Dit ontwerp vereist een goede hoeveelheid ruimte evenals ervaring. Dit model heeft veel kleine details en redenen, neemt dan toch zeker oefenen om perfecte resultaten als deze te krijgen. Er is een brede waaier van kleuren die hier gebruikt, zodat je een veel voorbereiding nodig voor dit ontwerp.

3 Dit ontwerp is een abstract ontwerp met heldere contrasterende tinten van wit saffraan geel en zwart. Het heeft een wervelend patroon naar binnen. Dit ontwerp vereist ook een goede hoeveelheid ervaring in het maken rangoli.

3 Een ander uniek ontwerp voor iedereen wordt hier gepresenteerd. We zien gelijkaardige kleuren van saffraan geel en rood hier worden gebruikt. Het is een geometrisch ontwerp in een rangoli achtergrond ronde.

3 Deze kleurrijke rangoli maakt gebruik van kleuren zoals roze, geel, saffraan, paars en wit. De contour wordt gemaakt van gekleurde bloemblaadjes saffraan.

3 Een eenvoudig ontwerp maar levendige betekenis voor iedereen. De kleuren die hier gebruikt zijn vrij eenvoudig en het maken van het ontwerp eenvoudig. De rand van dit model is gemaakt met witte bloemblaadjes en contrasterende tinten van saffraan, geel, wit en paars.

3 India is een land waar zoveel religies en culturen in harmonie leven. Niets beters te waarom dit rangoli dat de essentie van de gemeentelijke harmonie in India vangt beschrijven. De verschillende tekens zijn symbolen van verschillende religies in India en de saffraan, witte en groene bord op het vertegenwoordigt de kleuren van de nationale vlag.

3 Het ontwerp is hier eenvoudig en levendig geel, saffraan en rode bloemblaadjes. Wij willen hoe de centrale bloemenmotief wordt benadrukt met een witte rand. De rode achtergrond verhoogt ook de intensiteit van de centrale ontwerp.

3 Dit rangoli is kleurrijk en uniek, met een levendige mix van tinten zoals saffraan, geel, zwart, geel en rood. Wij willen het ontwerp in de vorm van een ster en model binnenkant ingeschreven.

40. Deze bloem is mooi rangoli met het interieur van de achthoekige vorm gemaakt met bloemblaadjes van gele bloemen op een roze achtergrond. Het centrale thema is de combinatie van saffraan en wit, met de rand van rangoli gemaakt in witte bloemblaadjes.

4 Een model-vormige bloem met roze, gele en groene kleuren. Geel en roze zorgen voor een groot contrast, terwijl het ontwerp en de ongebruikelijke vorm maakt het een unieke keuze voor een festival.

4 rangoli Dit lijkt allemaal nogal ongebruikelijk gevormde design met vier bloemblaadjes en het bloemmotief in het centrum.

Een 4-sterren design in het centrum maakt het een ideale keuze voor iedereen. Het ontwerp van de zon en de binnenkant een ster geeft een voorproefje van religieuze overtuigingen. De gebruikte kleuren zijn vaak voor, maar dit project vereist een beetje 'van ervaring om perfect te laten verlopen.

4 Dit is een mooie roze en paars gekleurde rangoli met een contrasterende rode en gele centraal model. Het ontwerp van het bloemmotief is gemaakt met witte letters op zwarte achtergrond waardoor het lijkt meer aangenaam en elegant.

4 Deze rangoli bloemvorm ziet er prachtig tinten met contrasterende witte, gele en saffraan. De centrale zwarte model ziet er prachtig uit met gele en saffraan kleuren.

4 Een rangoli perfect voor elk feest. Dit model is echt een complex ontwerp met saffraan, gele, rode en paarse tinten. De bloem in het midden maakt het er nog mooier en uniek.

4 Deze rangoli heeft een centrum in de vorm van een bloem gemaakt met saffraan, wit, rood en geel. De bodem is in een cirkelvorm met bloemblaadjes gele kleur.

4 Een rangoli veelkleurige met willekeurige kleuren. Deze kleuren worden gebruikt in kleine hoeveelheden op alle delen van het ontwerp.

4 wit, geel, saffraan, groen en paars verbeteren van de vitaliteit van deze rangoli. Het ontwerp ziet er een beetje 'ingewikkeld, dus het beter voor degenen die een beetje zou zijn' praktijk.

50. Een rangoli ronde vorm met meer kleuren gebruikt in een belpatroon. Saffraan, geel, roze, groen en rood maakt een groot ontwerp te kiezen voor uw Onam.

We hopen dat je wilde en hield deze 50 prachtige ontwerpen Onam pookalam. We zullen terug met meer van het festival geïnspireerde ontwerpen zijn, niet blijven om te bezoeken. Laat uw opmerkingen om ons te vertellen uw favorieten in deze lijst.

Afbeeldingen: Google

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha