5 voedingsmiddelen om de buik en de druk te verliezen5 voedingsmiddelen om de buik te leunen en verminderen de druk

Als u lijdt aan obesitas is bekend dat een hoge bloeddruk is een risicofactor in verband met deze stofwisselingsziekte. Ook kan bemoeilijken overgewicht verhogen vochtretentie en dus de buik verhogen. Te genezen, het eten een steunpilaar voor de behandeling van beide ziekten; en voor dit moet je weten tenminste 5 voedingsmiddelen die het mogelijk maken stroomlijnen van de maag en het verminderen van de druk.

De hoge druk en overgewicht ziekten die, indien gegeven in gemeenschappelijk hebben cardiovasculaire risicofactoren. Zelfs overgewicht aanwezig is, kunt u toevoegen vochtretentie en verhoging van het volume van de buik.


Als je door deze situatie, moet je beginnen met een speciaal dieet, die is voorzien van voedingsmiddelen die u toelaten om de buik en de druk te verliezen.

5 voedingsmiddelen om de buik te leunen en verminderen de druk

  1. Tomaat: Deze plant voldoet aan alle eisen zodat u behandelen hypertensie en verminderen buik. Voor een tomaat is een voedingsmiddel met zeer laag in calorieën, rijk aan vezels en lycopeen (natuurlijke stoffen die werken als anti-oxidanten), en is ook rijk aan kalium drukverlagende vermogen en helpt voorkomen dat het vasthouden van vocht.
  2. Oranje: Met deze vrucht kunt u onderbuik en druk, want het is rijk aan kalium en vitamine C die diurese te bevorderen. Daarom is de onderbuik en druk. Het moet ook worden beschouwd als een alkalische voeding, de balans van de werking van cellen, verbetering van de vetverbranding.
  3. Sla: Deze groente heeft een urineafdrijvend en bevat ook vezels die helpt het lichaam te reinigen, het vergemakkelijken van de het verminderen van de buik. Aan de andere kant, is een plant met negatieve calorieën, die veel helpt te nemen in gewichtsverlies diëten.
  4. Spinazie: Spinazie met afslankende eigenschappen, die u toelaten om gewicht te verliezen; maar ook kalium bevatten, dat de nieren van het stimuleren van Verwijder overtollig vocht, gifstoffen en natrium die het lichaam niet nodig heeft.
  5. Sojamelk: Deze drank soja, zijn rijk aan kalium, dat de faciliteert drukverlaging en bevat vezels en antioxidanten, die u kan helpen verliezen buik.

Als u een hoge bloeddruk en u te zwaar bent, deze 5 voedingsmiddelen mag niet ontbreken in uw dagelijkse voeding. Vergeet niet, de fysieke activiteit is essentieel voor beide ziekten te beheersen.

Vergeet niet om een ​​ geworden Periodieke controle van de bloeddruk en gewicht, het verminderen van zowel de risicofactoren zal u helpen om een ​​betere kwaliteit van leven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha