5 voedingsmiddelen die u kunt voor een Morning Run etenBent u van plan om te gaan voor een ochtend joggen? U moet zich afvragen wat je moet eten (en wat niet) vóór het instappen. Dit is een vraag aan een miljoen dollar, reageerde door miljoenen artsen, trainers en ruiters. De lijst van 'To Dos' lijkt eindeloos en kun je uiteindelijk steeds meer in de war dan zeker over wat voedingsmiddelen zijn veilig om te eten net voor een race. Nou, geen paniek; Hier is de oplossing voor uw probleem.

Waarom je moet eten voordat je lopen?

Waarom zou je eet voordat je gaat hardlopen? Het is omdat het voedsel geeft je lichaam de energie die nodig is voor alles, zelfs geen stromend. Je hebt een veel koolhydraten en vloeistoffen voor de bouw van energie, maar het is geen wedstrijd van ski-paden die je draait. Hoe beter je eet, hoe beter ze zullen presteren, zij het een track of een jogging pad.


Experts adviseren dat er 2 tot 4 uur kloof nodig is tussen een maaltijd en een geweldige race, en twee uur een kloof tussen een kleine snack en een run. Als je niet een gat te geven, dan kun je ervaren buikpijn, misselijkheid en lethargie. Het niet opvolgen van deze handleiding kan leiden tot negatieve gevolgen.

Wat moet u gewoon eten voor een wedstrijd?

Als je eenmaal hebt besloten om vliegende start, kijk niet om. Gezien hoe de volgende suggesties veel tijd en energie kan besparen. Sommige voedingsmiddelen te eten voor een wedstrijd zijn:

Fruit:

Riep maaltijd een arme man, is de banaan heet dat met een reden. Rijk aan koolhydraten en kalium, deze vrucht geeft je de broodnodige energie tijdens een race, en kalium en andere mineralen om de balans van elektrolyten in het bloed te handhaven. Andere vruchten zoals pruimen, sinaasappelen, perziken, enz blijken te zijn een gezonde keuze voor beginners. Verminderen de kans op zwelling en spijsverteringsproblemen tijdens de uitvoering.

Geraffineerde koolhydraten:

Pasta, witte rijst en donuts zijn betere keuzes van volle granen, zoals volkoren granen veroorzaken zwelling, een gevoel van volheid en gastro-intestinale problemen als verbruikt net voor een race. Deze geraffineerde koolhydraten zijn makkelijk te verteren, niet leiden tot zwelling en een licht gevoel op de maag.

Vezelarm groenten:

Deze zijn gemakkelijk te verteren en te weinig vezels. Voorbeelden van deze groep zijn onder andere tomaten, courgette en squash. Deze groenten bieden voldoende mineralen en het voorkomen van 'food coma' waar je het gevoel te vol en lusteloos.

Melk:

Vermijd koemelk, want het bevat zware verbindingen die moeilijk te verteren zijn. Kiezen voor melk en zuivelproducten geen lactose als rijst soja, amandel melk en yoghurt. De mineralen en extra vitaminen zijn van groot voordeel voor een lopende sessie.

Kip:

Ik wed dat je blij dat woord hier te lezen zijn. Kip biedt voldoende eiwitten en mineralen wanneer je eet voor een race. Het bevat ook selenium (beschermt spieratrofie) en niacine (regelt de verbranding van overtollige vetten). Echter, kort voor een wedstrijd, moet je alleen kiezen voor lichte kip gerechten, zoals sandwiches, salades en pasta waarin het goed gaar was.

Wat te vermijden voor een race?

Nu dat je weet wat je voor een run in de ochtend kan eten, laat ons snel halen door wat je moet vermijden, om de voordelen van die paar minuten op de baan te maximaliseren!

Cafeïne:

Hoe verleidelijk het ook mag zijn, vermijd deze grote kop koffie voordat u uw loopschoenen. Een kopje aromatische koffie die voor een training op de baan kan vertalen voor maagklachten en diarree.

Vetrijk voedsel:

Wie houdt er niet van een pasteitje gefrituurd in je hamburger - gewoon hemels? Maar als je knabbelen op een voor een race is het de bedoeling om te zitten midden in de buik en maak je lusteloos voelen en is zwaar!

Vezelrijk:

Nee, we vragen niet om te stoppen met het eten van veel vezels. We weten allemaal dat vezelrijke producten, zoals peulvruchten zijn een gezonde en voedzame maaltijd. Maar chomp op hen na een run, niet eerder, omdat ze indigestie en gastro-intestinale stress kan veroorzaken.

Net voordat je naar buiten en lopen, vergeet niet om je lichaam gehydrateerd en ontspannen. Oneigenlijk warming-up oefeningen om spieren flexibiliteit te garanderen. Eet alleen op het punt van tevredenheid en niet te veel te eten. Vermijd voedingsmiddelen rijk aan vezels en vet als ze de voortgang tijdens de race zal vertragen.

Houd alle producten die cafeïne bevatten op afstand als cafeïne is een diureticum bekend. De straal van de energie zal er zeker zijn na een kopje koffie of een schot, maar in geval van een run, heeft een korte spurt van energie niet van alles betekenen.

Eet gezond en regelmatig sporten, want dit is de sleutel tot een goede gezondheid. Val niet in uw feedback hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha