5 verschillende toepassingen van Vaseline U moet zich bewust zijn vanAls het is om elke dag, universiteiten, een kantoor partij of een bruiloft te dragen, moet u zeker essentieel beauty producten mee te nemen. Een nietje product dat onze ijdelheid zakken heeft geregeerd door de jaren heen is Vaseline. Vandaag hebben we besloten om te breken meer geheimen over dit cult product. Dus nu, zal uw goede oude Vaseline meer dan één doel dienen! Enkele van de manieren van gebruik van een product op verschillende manieren zijn: roodheid, die kan verdubbelen als een bronzer of een oogschaduw; een getinte moisturizer die hydrateert en zorgt voor een goede dekking; en een lippenstift, die niet alleen een goede kleur voor de lippen, maar ook werkt en een wang vlek. We houden van deze multifunctionele producten. Maar een simpel product, zoals Vaseline met vijf verschillende toepassingen, is zeker intrigerend om te proberen; is het niet? Nou, niets werkt als een multifunctioneel product wanneer je vader weigert zeker uitgeven aan uw grillen schoonheid!

5 verschillende voordelen van Vaseline:

Hier is een make-up les die zal u vertellen de voordelen van vaseline, behalve alleen hydrateren de lippen en huid!


Tame Frizz en routes:

Of je gaat voor een pony of een super-dunne fantasie stropdas sandwich routes is heel vervelend. Ontmoedigen ons naar die blikken stijl haar opgestoken te creëren. Nu, alles wat je hoeft te doen is een erwt hoeveelheid vaseline toepassing zijn op uw routes te glad en te temmen hen, om ze op hun plaats te houden. De formule gelei Vaseline houdt alle droge en kroeshaar intact, waardoor je dat mooi, elegant en glanzend haar look. Maar, alles wat je moet onthouden is dat een kleine hoeveelheid vaseline gaat een lange weg! U kunt ook van toepassing op de uiteinden van je haar aan die tips droog en pluizig in een bad hair day te controleren. Neem een ​​kleine hoeveelheid op je vingertoppen en wrijf in de palm om iets te verwarmen. Vervolgens toepassen om je haar te temmen eindigt onmiddellijk uw stukjes ruwe haren.

KIES wenkbrauwen:

Vechten met de rebellen en ruige wenkbrauwen kunnen zo hard zijn als een oorlog, is het niet? Wenkbrauwen omlijsten ons gezicht en verwachten om onze ogen te tillen. Om wenkbrauwen onmiddellijk te temmen, beginnen met het aanbrengen van een zeer dun laagje vaseline met een synthetische borstel oog zeer dunne rechthoek, en dan zachtjes de vacht van de wenkbrauwen. Een spoolie kan ook hetzelfde werk doen. Nu, er is geen noodzaak om geld te besteden aan dure gel voorhoofd te kopen, als je je wenkbrauwen kunt oplossen in een paar minuten voor minder dan een cent!

Maak Uw Lip Gloss:

Je hebt verschillende gebroken oogschaduw en blush die rond zijn als afval in je beauty case? Weet niet echt hoe je zet ze te gebruiken? Knijp een kleine hoeveelheid vaseline rond de kant, neem uw gebroken oogschaduw en meng samen. Zorg dat er geen klomp gevormd in het mengsel. En dat is het! U beschikt over een prachtige lipgloss tinten in slechts enkele minuten! De formule van de lipgloss op maat gemaakt met gebroken oogschaduw en Vaseline, moisturizer en zal ook zorgen voor een geweldige kleur beloning voor je lippen. Dus nu herinneren niet je gebroken oogschaduw weg te gooien.

Under Eye Cream:

Als je uit je favoriete draaien onder oogcrème, of als uw oogcrème je niet de beste hydratatie, alles wat je hoeft te doen is een beetje 'van vaseline van toepassing op het gebied onder de ogen in de avond voor het raken van het bed voor uw schoonheidsslaapje. De volgende dag, zult u uw huid opmerken zacht en gehydrateerd!

Make-up Remover:

Vaseline profiteert liefhebbers truc ook! Hou van make-up, maar ik vind het echt moeilijk te verwijderen? Niet willen uitgeven aan dure make-up removers, of angst, formules huid beschadigen sterk? Nou, probeer om make-up te verwijderen met vaseline. Laad het watje met vaseline, en schuif het onder je ogen, en je zal zelfs de meest hardnekkige make-up smeltende merken! Maak het af door het reinigen van de huid na het verwijderen van de truc om irritatie te voorkomen.

Er, nu heb je vijf verschillende vormen van gebruik van Vaseline. Probeer het en laat het ons weten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha