5 verschillende stijlen eyeliner voor beginners - tutorials met gedetailleerde stappen en foto'sWilt u nieuwe make-up stijlen te proberen in dit seizoen? Verlangen om te pronken met een ander uiterlijk, maar weet niet hoe te beginnen of te eindigen? Geen probleem; Wij brengen u een tutorial over de basics van make-up. Vandaag leren we vijf verschillende stijlen van de ooglijn. De stap voor stap zal u helpen de knie deze looks te krijgen in een mum van tijd! Haal je liner en doe deze looks samen!

Natuurlijke stijl Eyeliner Uiterlijk:

Het is ontworpen om een ​​natuurlijke look aan de ogen te geven. We leren de stappen:


Stap 1:

Dat is het mooie, kijk eyeliner meest fundamentele en natuurlijke. Het werkt goed voor make-up elke dag. Het is eenvoudig te implementeren en slechts in een paar minuten. De sleutel tot deze stijl is om gewoon volgen de natuurlijke vorm van je ogen. Begin met het tekenen van lijnen korter en kleinere langs de bovenste wimperlijn. Niet zoeken op een enkele lijn die loopt van de binnenkant naar de buitenkant van het oog als het moeilijk zal zijn om verbinding te maken en maak zelfs lijn. In plaats daarvan, begint tekenen slagen kleiner en sluit dan weer aan de hand is. Plaats de pink op zijn wangen om ondersteuning te bieden aan de hand, terwijl het tekenen van de lijn.

Stap 2:

Til de aansluiting rond de ogen en je ogen met een kohl potlood of kohl lijn strak. Dit zal de illusie van dikke wimpers te creëren.

Stap 3:

Vul uw waterlijn met een kohl om de natuurlijke stijl kijken eyeliner te voltooien.

Zware lagere Stijl Eyeliner Uiterlijk:

Leer de stappen, als je wilt om een ​​bolder blik van uw ogen te bieden:

Stap 1:

Iedereen houdt van grotere ogen brutaler te hebben. Deze stijl zal helpen om accentueren en markeer je ogen de beste manier. Breng een romige kohl aan de waterlijn. Start vervolgens vlekken de lijn zachtjes schrobben met een borstel of borstel het potlood, en neem het iets naar beneden op de bodem van de onderste wimperlijn zo dicht. Deze stap kan ook worden uitgevoerd door een bijpassende oogschaduw om de levensduur van Kohl verhogen.

Stap 2:

Gebruik een concealer om een ​​schone afwerking en gepolijste look aan de bottom line aanbieden.

Styled Cat Eye Eyeliner Uiterlijk:

Willen wow toeschouwers met een eyeliner kijken trendy. Leer de stappen om het te doen:

Stap 1:

De nieuwste, heetste trend te zien in de piste is om een ​​beetje film te dragen op de hoek van het oog. Begin met het maken van een kleine hoekige kleine rij bij de buitenste hoek van het oog, door het aansluiten van een lijn van de onderste wimperlijn. Deze stap kan worden gedaan met behulp van een cello tape als een gids.

Stap 2:

Trek de binnenkant lijn in het midden van de ogen en stoppen halverwege, en vul het formulier driehoek.

Stap 3:

Trek dan een lijn van de binnenste hoek van het oog om de stijl te voltooien.

Dramatische Eyeliner Uiterlijk:

Wilt u een stijlvolle look in de partijen sport om iemand te hypnotiseren. Leer de stappen om het te krijgen:

De look is vergelijkbaar met de voering dramatische cat eye look, maar dit is intens en meer geschikt voor feesten. Trek een lijn op de buitenste hoek van het oog, door het aansluiten van een lijn van de onderste wimperlijn, bijna het bereiken van het einde wenkbrauw. Trek dan aan de binnenkant lijn naar het midden van het deksel en vul de vorm gevormd om de look compleet. Het is beter om het licht lagere wimperlijn voor deze truc te hebben; en te voorkomen dat het opvullen helemaal voor deze stijl. Proberen om het simpel te houden met een naakt potlood kohl of Kajal een lichtere kleur voor deze stijl.

Dubbele Winged Liner Uiterlijk:

Herhaal dezelfde procedure in dramatische look eyeliner. Vervolgens trekken een andere lijn parallel aan het blad eerder geschapen, maar dit keer maakt de lijn die de onderste wimperlijn.

Dus, hoe was de make-up les van vandaag op 5 verschillende stijlen Eyeliner? Vond je het leuk? Probeer het en laat het ons weten uw antwoorden in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha