5 verschillende soorten van rokken elk meisje zou moeten bezitten



5 verschillende soorten van rokken elk meisje zou moeten bezitten

Geen broek kan je een chique rok kan. En toch is het soms moeilijk om te beslissen welke stijl is het beste voor je lichaam het type. Het goede nieuws is dat er geen unieke stijl die past bij een bepaald type lichaam, kan je draagt ​​zo veel verschillende als je wilt. Dan is er het weefsel ontwerp te overwegen, patronen of het ontbreken daarvan. Verschillende stijlen voor verschillende gelegenheden om te gaan met de meerderheid, maar de regels zijn flexibel, dus je kunt een mini dragen voor een speciale gelegenheid en voor een lunch date elke dag met evenveel succes. Zolang het de juiste soort mini-cursus. Laten we nu eens kijken naar de verschillende soorten rokken elk meisje zou moeten bezitten.

1. Mini

Als je benen, zou het verkeerd gewoon om zich te onthouden van het dragen van minirokken zijn. Mini is in feite een heel brede categorie, waaronder alles van strakke, riem-achtige stukjes stof die nauwelijks dekt de billen, voor een soepele bubble rokken, die lokken, en tutu. Afhankelijk van de gelegenheid, kan het weefsel van de rok het verschil te maken, zodat u een mini dragen om een ​​formeel diner. Satijn bijvoorbeeld, eenvoudig en zonder vingerafdrukken, het is perfect voor een formele gelegenheid, en onderhouden van de halverwege de dij lengte, in plaats van alleen die-het-paard. Een ander ding over de Mini is dat ze een flatterend effect op de cijfers squat, zolang het middelste gedeelte is niet te vettig.


2. De maxi

De tegenpool van de mini, die evenwel niet minder onthullend met een paar sleuven zijn. Maxi rokken over het algemeen betrekking op alle poten de vloer raken, maar sommige fashionista's noemen sommige kalf-length maxi rokken ook. Het belangrijkste voor de maxi is om ervoor te zorgen dat het is lang genoeg. Dit betekent dat je moet over de enkel. Een rok enkele centimeters boven de enkel is een no-no. De maxi ontwerp leent zich gemakkelijk aan allerlei stoffen en patronen. Het ziet er net zo goed in een maxi kant en, laten we zeggen, een zebra-print maxi. By the way, het spreken van zebra prints en andere vormen van strips, vergeten dat de oude regel dat vrouwen in de korte en / of mollige niet horizontale strepen moeten dragen. Plaats alle strips je wilt.

3. De midi

Natuurlijk, waar sprake is van een mini en maxi, moet er zeker een midi goed worden. Midi rokken zijn die over het algemeen betrekking hebben op de knieën, maar laat de blootgestelde enkels. Lengtes variëren van enkele centimeters onder de knie tot halverwege de kuit, niet minder. Midis zijn vleiend voor elke figuur, toegekend worden in combinatie met de juiste schoenen. Bijvoorbeeld, als je kuiten op de gedrongen kant, deelnemen aan een midi rok met gestreepte sandalen voor een langere werking. Gewoon om midi misleidend zijn. Het is allemaal in combinatie. Midis kunnen recht of groter dan de bodem, of ze kunnen vissestaart zijn - opgeheven en verbranding aan de onderkant. Hoewel het waar is dat ze beter op vrouwen in het algemeen hoger kijkt, is er geen reden waarom Petites niet om ze te dragen op alle. Immers, het is de droom van elke minuut om groter te zijn dan ze werkelijk is kijken.

4. De A-lijn rok

Zoals de naam al doet vermoeden, deze rokken hebben de vorm van de letter A. De lengte kan variëren van een mini tot maxi maar de soort is misschien wel het meest geassocieerd met knie of iets 'onder de knieën, de lengte van de klas. De A-lijn rok is een must als je in een kantoor werken met een bepaalde dress code. Tegelijkertijd zijn deze rokken zijn volledig geschikt om meisjesnacht of een datum, afhankelijk, natuurlijk, op de stof gemaakt zijn, en de tekeningen. Voor het kantoor, een effen of gestreepte en geruite discrete is de beste keuze. Voor vrije tijd, kunt u kiezen voor bloemmotieven, vlechten, of iets anders dat ziet er goed uit voor jou. Een lijn van rokken zijn niet vaak gezien als geschikt voor een formele gebeurtenis, maar nogmaals, dat is niet een strikte regel. Gezien de juiste stof en het ontwerp, kunt u alles voor een formele gebeurtenis te dragen.

5. De kokerrok

Zelfs als u ervan overtuigd dat u nooit een mini of maxi rok zult dragen bent, een kokerrok is een must voor je garderobe. Deze rokken zijn relatief dichtbij, maar het cijfer-knuffelen en meestal alleen betrekking hebben op de knieën. Dat maakt de kokerrok een even goede keuze voor de baan en voor een formele gelegenheid - deze vorm lijkt gewoon formeel, onafhankelijk van kleur en design. Doet wonderen met hoge hakken, maar voor een aantal cijfers, het is net zo aantrekkelijk en stijlvol met elegante appartementen. Wat meer is, kunt u mengen stijlen met deze rokken. Ze hoeven niet per se te worden gecombineerd met dress shirts en jacks. Een T-shirt of kanten werk net zo goed met de kokerrok. Dit is echt een veelzijdige toevoeging aan de garderobe van iedere vrouw.

Wat is je favoriete soort rok?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha