5 Verbazingwekkende effecten van Jumping Jack uitoefent op je lichaamBeeld: Getty

Alle Schoenen zweren bij de effectiviteit van Jumping Jack oefening. Het meest waarschijnlijk, je deed deze oefening, omdat je een kind van vier jaar waren. De oefening Jumping Jack is een van de meest elementaire en fundamentele gymnastiek oefeningen die er zijn. Deze oefening is makkelijk te oefenen, maar tegelijkertijd met een concentratie van gezondheidsvoordelen.

Voordelen van Jumping Jack oefening:

Jumping jacks oefening biedt vele voordelen om het lichaam fit en fijn te houden. Laten we eens kijken naar de voordelen:


Verbrandt calorieën:

Jumping jacks zorgen voor een totale body aërobe oefening. Het is een beweging cardio, die een hoge energie vereist en verbrandt veel calorieën. Je lichaam wordt verwarmd met slechts 10-15 aansluiting. Doe 100 jumping jacks en je zult veel calorieën te verbranden.

Opwarmen:

Wat is uw favoriete move en consistenter te warmen het lichaam voor een cardio workout of soortgelijke? Jumping jacks, toch? Jumping jacks verheffen de hartslag en, tegelijkertijd de ontbinding van de kunsten. Als een oefening, kan het 'old school' lijken voor u, maar het is nog steeds een warm-favoriet bij de meeste van de trainers over de hele wereld.

Cardiovasculaire voordelen:

Verkooppunten houd uw hart gezond en dwingen de longen om meer zuurstof te ademen. Dit komt de cardiovasculaire systeem en versterkt het. Jacks is bekend dat het cholesterolgehalte te verbeteren. Deze oefening is ook een effectieve controle hoge bloeddruk. Andere chronische ziekten zoals diabetes kan worden voorkomen door het doen van cardio-oefening, zoals jumping jacks.

Get Stronger:

Jumping Jack is een lichaamsgewicht oefening. Zal niet de spieren te versterken en verhogen van de grootte als kracht beweegt, maar zal je spieren te versterken. De belangrijkste effecten kunnen worden gevoeld in de billen, kuiten, dijen, rug en schouderspieren. Het beïnvloedt het hele gebied grote spier in het lichaam en tegelijkertijd vermindert vet met geïntegreerde totale body cardio beweging.

Uithoudingsvermogen en conditionering:

Jumping Jacks worden gebruikt door pro-atleten en militairen over de hele wereld voor de kracht en conditie training. Verbetert onze weerstand door het versterken van de spieren en de voorwaarden van het cardiovasculaire systeem om de prestaties en efficiëntie te verbeteren.

Hoe doen Jumping Jacks:

We volgen de stappen om jumping jacks oefening te doen:

 1. Sta met je voeten op heupbreedte, rechte rug, schouders teruggedraaid en buikspieren strak. Houd uw handen aan uw zijde.
 2. Nu, buig je knieën licht en blaas.
 3. Als je springt, gooien opent de benen.
 4. Op hetzelfde moment, hef je hoofd handen in een vegende beweging.
 5. Aarde langzaam naar de grond met zijn voeten breed en je armen boven je hoofd.
 6. Nu, spring terug en breng je voeten bij elkaar en laat je handen naar beneden in de beweging omkering.
 7. Land in een lichte squat en het opnieuw doen.

Variaties:

U kunt proberen een aantal variaties van jumping jacks als u op zoek bent naar iets meer uitdaging of een soort van schade die voorkomt dat je van het doen van uw gebruikelijke jumping jacks.

Half-Jacks:

Als u een laesie van de rotator cuff, doet jumping jacks volle kan de situatie verergeren. Maar dat betekent niet dat je je favoriete cardio beweging te gooien, want er zijn half-aansluiting voor uw redding.

 • Half-jacks geschiedt op soortgelijke wijze als jumping jacks. Het enige verschil is dat in het midden-aansluiting die niet aan hun hand op te steken boven zijn hoofd helemaal. De armen worden opgewekt slechts tot op het niveau van de schouder spanning op de rotator manchetten voorkomen.
 • The Movement - Spring en verbreden uw voeten. Op hetzelfde moment, steek uw handen omhoog op schouderhoogte met ellebogen gebogen. Ga en kom terug naar de uitgangspositie.

Jumping Jack met gewichten:

Als u wilt uw jumping jacks intensiveren en verhoging van de uitdaging, dan pak een paar dumbbells in je handen en maak de aansluitingen. U kunt ook binden gewicht pols en enkel gewichten.

Tips te volgen terwijl het Doen Jumping Jacks:

Volg de tips, die hieronder worden vermeld, wanneer u begint met het doen van jumping jacks oefeningen:

 • U kunt de uitdaging groter te nemen een inkeping door te springen in de lucht en ook het verhogen van de snelheid waarmee u uw aansluiting te maken.
 • Land in een kraakpand positie in plaats van direct na het invullen van uw vertegenwoordiger. Dit verwijdert het risico van scheuren van de gewrichten en grijpt ook de spieren van de benen beter.
 • Associate jumping jacks met push-ups en lunges om je lichaam volledig geïntegreerde geven van een training en gewicht te verliezen sneller.

Jumping jacks zal nooit uit de mode, en nu weet ik waarom! Dus, hou springen uw weg naar een goede gezondheid!

Wat vind je van jumping jacks? Heeft u ze graag? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha