5 types van aërobe Conditietraining ProgramHeeft u vaak het gevoel dat je niet genoeg tijd om te trainen hebben? Heeft u uw leven hectisch werk te voelen, niet te laten krijg je het soort gebeiteld lichaam dat je altijd al wilde? Dan is er een geweldige oplossing voor u! En 'het trainingsprogramma van aërobe uithoudingsvermogen!

Aerobics is een populaire trainingsprogramma. Het helpt je gewicht en overtollig vet te verliezen uit het lichaam in een korte periode van tijd. Niet alleen dat, maar ook voorkomt hart-en vaatziekten en stress. Wilt u de voordelen van aerobics en toning elke spier te genieten, kies dan een methode van resistentie opleiding die bij uw levensstijl past. Belooft niet meer dan 30 minuten van uw tijd in beslag nemen!


Zondig verleidelijk, is het niet? Dan ga je gang en maak kennis met de verschillende soorten oefeningen in het programma weten! De tijd voor je lichaam en leven een super gezond!

Interval Training:

Interval training is super leuk en een transformator van leven voor al diegenen die streven naar fit en actief te worden. De regels zijn eenvoudig, maar de taak is even uitdagend. Het vereist dat u te lopen gedurende 3 minuten gevolgd door die je moet lopen voor een minuut.

Blijf dit herhalen voor een minuut. Dit maakt je harder dan je zou denken werken. Veel energie zal gaan in deze, dus zorg ervoor dat je het vroeg in de ochtend te doen. En vergeet niet om veel water te drinken om gehydrateerd te blijven. Als je moe bent van het gebruik van de dezelfde weg voor interval training bent, voel je vrij om het pad te veranderen.

Voortgezet onderwijs:

Een ander leuk aërobe oefening programma wordt voortgezet onderwijs. Dit gaat op een langzame track of een wandeling van ongeveer 30 minuten. Het is niet nodig om helemaal rusten. Er is echter geen noodzaak om het gedurende 30 minuten hele tijd. Wanneer uw conditie toeneemt, kunt u oplopen tot 60 minuten. Hoe meer u zich richten op deze, hoe sneller je zal je lichaam zien veranderen. En wie niet?

Cross training:

We komen nu tot cross training. Dit aërobe training bestaat uit verschillende soorten oefeningen en methoden waar u alle spieren kan gebruiken op een andere manier. Dit zal de training leuk en effectief te maken. Als je je verveelt op dezelfde manier oefenen de hele tijd zijn, gebruik wat goede muziek en Peppy om dingen voor te bereiden. Je kon je training plannen vandaag. Ga voor een run op maandag en dan zwemmen op dinsdag. Volg het met die op woensdag en herhaal.

Groepslessen:

Groepslessen zijn zeker een nieuw begin voor iedereen die op zoek zijn naar een verandering. Het werken met een groep mensen die willen zijn in de vorm zal een bron van inspiratie zijn voor u! U kunt kiezen tussen step aerobics, kickboksen of zelfs Zumba. Het zal uw bereik van de beweging te verhogen, verbrandt veel calorieën, toon je lichaam en helpen gewicht te verliezen. Dus waar wacht je nog op?

Super Circuit Training:

Tot slot komen we bij de uitstekende training circuit. Dit is een perfecte combinatie van krachttraining en gewichtheffen. Elk circuit wordt gevormd door tien verschillende oefeningen. Het zal elke spier in het lichaam aan en tonen het lichaam sneller. Elke oefening moet worden uitgevoerd gedurende 30 seconden. Je zal rusten voor de volgende 10 seconden en doe dan de volgende oefening. Er kan een betere manier van trainen voor zijn.

Het is gemakkelijk om te klagen over het gebrek aan tijd en plaats af te werken. Maar dat betekent niet geven u een gezond en gelukkig leven! Time management is wat je nodig hebt om tijd te maken voor de oefening.

Je workout? Je gaf het een schot aerobics? Laat uw ideeën en opmerkingen in het vak hieronder! We kijken ernaar uit van u te horen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha