5 trucs slimme truc om uw dubbele kin te verbergenHet hebben van een dubbele kin kan een grote verlegenheid zijn, toch? Als je voelt dat het niveau van het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen kelderende vanwege uw dubbele kin, dan is het hoog tijd dat je er iets aan deed. Want hoe meer we de neiging om het probleem te negeren, hoe meer ze boos en beschaamd.

Zodat je je afvraagt ​​wat je kunt doen om zich te ontdoen van die dubbele kin te krijgen zonder te hoeven zo veel geld uitgeven aan dure behandelingen? Dan moet je dit bericht lezen! Hier hebben we komen met vijf ongelooflijk eenvoudige en creatieve manieren om een ​​dubbele kin verbergen en bespaar jezelf van het zijn een schande!


Kleed je smart:

Je kunt je afvragen hoe je jurk kan beslissen wat je kin ziet. Maar het feit is, wat je draagt ​​kan een groot verschil maken. In dit geval, om te voorkomen dat het aantrekken van aandacht voor uw dubbele kin. Laat mensen zien je nek, sleutelbeen of keel. Hoe doe je dat? Dragen ronde hals top.

Een ronde hals top geeft een brede kijk op de keel en sleutelbeen. Bovendien is elegant en kan gecombineerd worden met een paar formele broek.

Dus, de mantra is om te pronken!

Matters Kapsel:

Draag een kapsel dat niet op de hals valt, bij de kin, of liever dubbele kin. De haarvolume opknoping op de hals accentueert de zichtbaarheid van dubbele kin. Een kapsel hierboven gesuggereerd is de hoge paardenstaart. Of beter nog, ga dan voor een bob. Je hoeft niet na te denken over een nieuw kapsel moeilijk elke ochtend.

Een kapsel dat is een grote no-no is haarpunten met krullen onder de kin. Uw dubbele kin opeens begint te triple kin lijken.

Krijg Cheeky:

Nee, niet de letterlijke betekenis nemen. Alles wat ik bedoel is, make-up dragen, zodat het wijst op de wangen en ogen. Voor de ogen, kunt u een dun vizier gebruiken. Voor de wangen, gebruik een hoge blos op het zichtbare gebied te verbeteren.

Haar wangen en ogen de aandacht vestigen, wordt het gemakkelijker om de aandacht af te leiden van de dubbele kin.

Lippen liggen:

Je lip kleur kan een enorme hoeveelheid van verschil maken in je uiterlijk. Maar hier, het belangrijkste is dat de lip kleur die je draagt. Om een ​​dubbele kin te verbergen, gebruik gedurfde lip kleuren zoals donker rood, donker bruin, enz. U kunt ook gaan voor glanzende glans. Dat vestigt de aandacht op je gezicht, en niet voor het deel onder het gezicht.

Definieer de kaaklijn:

Hoe heb je je gelaatstrekken, zoals wangen, ogen en lippen te verbeteren, een andere truc truc is om te proberen om de kaaklijn duidelijk te definiëren. Hoe? Gebruik een bronzer. Bestrijk het door de kaaklijn. Als u wheatish of donkere huidskleur, ga voor goud-getinte bronzer. Als je een lichte huid zijn, kiezen voor bronzer roze tinten.

Als u de kaaklijn te benadrukken, dat wegneemt de aandacht van uw dubbele kin.

Zo, nu weet je wat trucjes trucs om uw dubbele kin te verbergen, kunt u comfortabel verplaatsen in het kantoor, op een feestje en koude worden niet misleiden door je vrienden! Maar vergeet niet, het probleem van een dubbele kin ontstaat wanneer het vet zich ophoopt in je nek. Waarom gebeurt het? Omdat er geen fysieke activiteit gebeurt in dat specifieke gebied. De trucs van de fraude zijn gewoon om uw dubbele kin te verbergen. Voor een oplossing op lange termijn, is het noodzakelijk om yoga te beoefenen of een arts raadplegen.

Bent u zich bewust van andere creatieve ideeën om een ​​dubbele kin te verbergen? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha