5 Tips voor Preventie en 5 Home remedies voor schimmelinfecties in de regen te voorkomenNa de moesson komt hard zomers ontspannen met een aantal broodnodige adempauze. We houden allemaal van het krijgen van doorweekt en voel de koele bries op onze huid.

Met al dat plezier, regen is ook de tijd waarin de meeste van de huizen zal zieke familieleden. Kinderen en volwassenen zijn het slachtoffer van verschillende invloeden en virussen die in overvloed in de lucht.


De luchtvochtigheid tijdens de regenachtige maanden is ook het moment waarop diverse schimmelinfecties zijn op zijn hoogtepunt. Bacteriën en alle soorten kiemen beste broeden in vochtige omstandigheden. Dus dit is de tijd waarin we meestal beïnvloed door diverse schimmelinfecties en allergieën.

Wat is een schimmelinfectie?

Een schimmelinfectie elk type infectie veroorzaakt door een schimmel. Typisch resulteert in ontsteking en jeuk.

Wat zijn de oorzaken schimmelinfectie?

Een schimmelinfectie kan worden veroorzaakt door één of meer van de volgende redenen:

  • Regelmatig sokken gedurende langere tijd
  • Sokken strakke
  • Met behulp van de openbare zwembaden of baden
  • Lopen op blote voeten in vochtige als een doucheruimte of sauna
  • Via een dier dat een schimmelinfectie heeft
  • Uit een deel van je huid naar de andere
  • Van persoon tot persoon door contact
  • Wandelen in vuil water tijdens het regenseizoen leidt tot tal van schimmelinfecties die van invloed zijn tenen andnails ... altijd uw voeten droog en schoon. Vermijd lopen in vuil water.

Houd een paar dingen in gedachten zeker in deze vochtige maanden kan helpen voorkomen dat een schimmelinfectie.

Preventie van schimmelinfecties van de huid:

Laat uw voeten ademen:

Vermijd het dragen van sokken in de natte maanden. Draag iets waarmee je tenen zijn gratis. Hiermee wordt voorkomen dat de ophoping van zweet en helpen voorkomen dat aanbestedende geen schimmelinfectie. Voor degenen die om sokken te dragen, zorg ervoor dat je draagt ​​schoenen luchtig mogelijk.

Zonnebrandcrème:

Gebruik een zonnebrandcrème om uw huid te redden van de schadelijke UVA en UVB-stralen van de zon. Moesson maanden kan er bewolkt, maar de zonnestralen zijn perfect in staat om schade, zelfs in deze periode.

Douche Dagelijks:

Het kan buiten regenen en het weer kan aangenaam zijn. Maar dat betekent niet dat je moet de badkamer te negeren. Zorg ervoor dat je een douche nemen elke dag. Gebruik warm water voor het bad aangezien het helpt om de groei van bacteriën te voorkomen.

Voet en nagel crème:

Gebruik een goede crème voor de voeten en nagels en passen dit elke nacht. Dit zal uw huid helder en fris crack te houden. Kiemen kan gemakkelijk ontwikkelen op de huid reeds gebroken. Breng de crème voeten op een regelmatige basis en schoon te houden uw voeten.

Gebruik babypoeder:

Voor degenen die veel zweten in de voeten, vooral tussen de tenen, gebruik dan een voet poeder. Dit zal de controle zweten helpen. Kiemen reproduceren gemakkelijk in een vochtige omgeving en bezwete. Houd je voeten zweten gratis voorkomt de groei van bacteriën.

Schimmel Behandeling: Home Remedies

Soms, ondanks onze inspanningen om dit te voorkomen, een schimmelinfectie erin slaagt om zijn weg te kruipen op onze huid. Hier zijn een aantal eenvoudige home remedies om het te genezen:

Kalk:

Week je voeten in een emmer heet water met schijfjes citroen erin. Houd je voeten geweekt in de tijd.

Neem:

Gebruik Neem face wash en douchegel of zeep. Neem heeft een anti-schimmel. Deze zullen helpen om de huid te beschermen tegen schimmelinfecties bij regelmatig gebruik te beschermen.

Zeep antibiotica:

Gebruik een zeep en handwas antibiotica, zoals Dettol, om eventuele schimmels activiteit te vermijden.

Zorg Herbal:

Verpakkingen van ayurvedische kruiden en de toepassing tussen de tenen. Het is een goede manier om je voeten schoon te houden en natuurlijk infectie te voorkomen. Maak een nieuwe pasta van kurkuma, neem en sesamzaad en toe te passen in de voeten en tussen de tenen.

Warm water en honing:

Drink een glas warm water gemengd met een theelepel honing op een lege maag. Dit zal helpen om gifstoffen uit het lichaam te elimineren.

Regens moet een tijd van plezier en terug te brengen jeugdherinneringen. Vermijd onaangename en infecties door het volgen van de bovenstaande aanwijzingen. Blijf weg van een vochtige omgeving. Onderhouden basishygiëne en verzorgen van uw huid en gezondheid. Wees gerust, je zal dansen in de regen voor al die maanden van de moesson!

Geen Stuur ons een reactie achter en vertel ons wat je van dit artikel vindt!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha