5 tips voor een effectieve controle en kalme kroeshaarkroeshaar of wapperend haar is een pijn die de meeste vrouwen klagen. De aard van krullend haar is de cuticula die van nature open vanwege gebrek aan vocht, wat leidt tot haar kinky. Frizz gebeurt wanneer het haar droog en poreus zuigt vocht in de lucht, waardoor de as te zwellen. Dik haar, grof en krullend heeft een grotere neiging tot kroezen, vooral in de zomer, wanneer de luchtvochtigheid zijn op hun hoogste. Er is geen remedie voor kroeshaar, maar hier zijn vijf eenvoudige tips om u te helpen beheersen en te kalmeren kroeshaar.

Hoe te controleren Kroeshaar?

Een goed kapsel:

Een goed kapsel is de beste manier om kroeshaar te beheersen. Je krullen geknipt om de 6 maanden de tijd om zich te ontdoen van gespleten haarpunten, een van de meest voorkomende oorzaken van kroeshaar. Laat het haar te kort vocht wordt gevangen in korter haar gemakkelijk, waardoor kroeshaar niet knippen. Snijd het beschadigde haar zal ook een gezonde look voor egels. U kunt ook uw kapper vragen om dun haar als het te dik is. Dit zal het haar beheersbaar te maken en zal temmen.


Shampoo en Conditioner:

Breng een vochtinbrengende shampoo en reparatie. Haar goed gevoed minder snel vocht reageren. Gebruik een milde shampoo om het vuil dat zich op de hoofdhuid te verwijderen, waardoor de natuurlijke oliën om de haarfollikels en de hoofdhuid te conditioneren, waardoor het beheersen van kroezen. Uw haar niet shampoo die iedere dag als het verwijdert de natuurlijke oliën van de hoofdhuid. Was zorgvuldig uw haar om de sporen van shampoo te verwijderen.

De grote hoeveelheden conditioner vacht de haarschacht, waardoor het moeilijker voor vocht bezinken. Gebruik een conditioner om delicate krullen hydrateren. Laat de conditioner voor een paar minuten voor het afspoelen. U kunt ook gebruik maken van koolzuurhoudend water om je haar te spoelen. De lage pH koolzuurhoudend water zal kroes onder controle.

Uw haar niet droog als opgeruwd haarschubben, waardoor het kroeshaar. Wikkel je haar voor een paar minuten in een handdoek om het overtollige water te absorberen. Handdoek wrijven kan leiden tot haarbreuk, waardoor het meer kwetsbaar voor kroezen.

Antikroes:

Met behulp van de juiste haarproducten kan enorm helpen om te beheren en te controleren kroeshaar krullen. Er zijn verschillende producten kroezen op de markt, speciaal voor krullend haar controle. Serum jassen elke haarlok, het maken van de nagelriemen soepel. Solliciteer antikroesserum of mousse aan op vochtig haar, verdelen met een grove kam en laat het drogen. Vergeet niet om een ​​warmte-beschermer toe te passen voordat u föhnen je haar. Plaats uw vingers niet door je haar tot het volledig droog is.

Hot Oil Treatment:

Hete olie behandeling kan tijdelijk onder controle kroeshaar geven. Trakteer uzelf op een hete olie behandeling twee keer per week naar de positieve resultaten zien. Jojoba olie is meer geschikt voor krullend haar als het helpt om het versterken van de nagelriemen, het voorkomen van haar kroezen. U kunt kokosolie of olijfolie toepassing op de hete oliebehandeling.

Natuurlijke Remedies:

  • Appelcider azijn:

Apple cider azijn is een van de beste natuurlijke ingrediënten om kroeshaar te temmen. Shampoo je haar en geef het een laatste spoeling met gelijke delen water en appelazijn. De zuurgraad van appelazijn niet alleen de controle van de kroezen, maar ook geven glans aan het haar.

  • Bier:

U kunt ook gebruik maken van bier als laatste spoeling voor het haar. Bier vult het vocht aan de hoofdhuid, het voorkomen van kroeshaar. Was je haar met donker bier en laat het zitten voor een paar minuten. Wassen met koud water om zich te ontdoen van de geur.

  • Hair Mask:

Mayonaise en avocado haarmasker is een zeer effectieve natuurlijke remedie om kroes onder controle in krullend haar. Meng een kopje mayonaise met ½ kopje gepureerde avocado tot een gladde pasta te maken. Breng aan op het haar en de hoofdhuid, en dek af met een plastic dop. Laat gedurende 20 minuten en wassen. Solliciteer keer per week voor de beste resultaten.

Ik weet zeker dat deze behandelingen voor kroeshaar en tips helpen u het kroezen van je haar te controleren. Vergeet niet om uw ervaringen met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha