5 tekenen van Verslaving truc U moet zich bewust zijn vanWakker om 30 uur op make-up te zetten en ga dan weer in slaap. Verwijderen make-up nooit eerder iedereen om in slaap. Klinkt als fictie, toch? Maar dit is de realiteit! Dit is niet een fictief personage ik het over heb. Dit was een vriend, een dierbare vriend. Hij bracht jaar na deze routine schijnbaar gek, totdat op een ochtend, toen hij kon niet op tijd wakker. Toen haar man wakker werd, was hij geschokt om zichzelf te vinden slapen naast een andere vrouw. Ja, ze kon haar niet herkennen zonder haar make-up!

Make-up verslaving is een realiteit. Mensen kunnen spotten, maar degenen die er last van hebben kan vertellen hoe slecht het kan krijgen. Afhankelijkheid truc kan iedereen kruipen, ongeacht leeftijd en tijd. Terwijl cosmetische helpen je ziet er prachtig uit, het dragen van de hele tijd kan desastreuze gevolgen hebben.


5 tekenen van Verslaving truc:

Bent u een verslaafde truc? Waan je je in een toestand zonder make-up? Bekijk deze 5 tekenen waaruit blijkt dat u een make-up junkie:

Non-Stop Collectie van cosmetica:

Kijk uit! Als je hamsteren van cosmetica, dan ben je verslaafd aan hen. U kunt een breed aanbod met u te hebben, maar dat betekent niet stoppen meer toe te voegen aan uw collectie. Oke, je kunt weggooien van uw oude collectie, en dan bouwen een nieuwe. Er is geen reden waarom je moet nog steeds vasthouden aan de oude, die is verouderd en, erger nog, hebben hun vervaldata binnengevallen.

Dezelfde kleur, tallozen:

Controleer uw beauty case. Geschokt tot 15 gelijkaardige tinten lipsticks vinden? 25 rode lippenstift, 15 oogschaduw mauve, beige 10 looien, en niet de gelijkaardige tinten van CC en BB crèmes van alle merken beschikbaar niet vergeten! Kom op, je bent niet een professionele make-up, dat al deze behoeften op hetzelfde moment. Dit zijn de zichtbare symptomen van verslaving!

De oplossing: vermindering van de nummers. U kunt houden van twee of hooguit drie varianten. Niet meer dan dit. Gooi al die nuances die u niet heeft aangeraakt in de afgelopen tijd weg.

Tenslotte Corridor Cosmetische altijd en overal:

Bent u vast komen te zitten in de wereld van de cosmetica, ongeacht wat je doet? Of het nu talloze tutorials op het web of uw favoriete boeken of zelfs de supermarkt - als je jezelf verloren in de wereld te maken, dan is het tijd dat je bewust te worden! Laat ze alleen helpt om uw schoonheid te verbeteren. Laat ze niet om je wereld te consumeren of je je leven ruïneren.

Besteden te veel ijver voor cosmetica:

Mevrouw X was een zeer zuinig, met een budget toegewezen voor iets anders. Maar zijn geweten schoonheid bereikte haar begroting en begon te besteden wat is bestemd voor voedsel en andere dieren op haar make-up. Als je net als haar ook, dan ben je onder de koorts truc. De enige manier daartoe is het feit realiseren. Dienovereenkomstig plannen. Wijs een klein bedrag per maand en dan proberen om beauty producten te kopen binnen dat budget.

Uitgaven te veel tijd Bereidingswijze:

Nog een andere veelbetekenende teken van een verslaafde truc is dat het duurt het een eeuwigheid voor te bereiden op de lange! U vindt er een probleem met nagels of lippenstift hebben, of als alles lijkt in orde, dan kon je voelt je ogen werden goed gekleurd. Je wilt altijd perfect om te kijken - en je kunt zelfs een eenvoudige onoplettendheid niet tolereren. Kom op, make-up draagt ​​bij aan uw schoonheid en niet voor u te dekken!

De oplossing: reden met jezelf. E 'prima, als je dat vergeet in meer kleuren nagellak. Niemand gaat om plezier te maken van je. Overtuig jezelf dat je mooi bent. Zodra u overtuigd bent, zal geen trucs op je inwerken.

Mensen, vooral vrouwen, in het bezit van een intens verlangen om te kijken mooi. En gezien de horden en heel veel make-up advertenties die duiken overal op, bent u gebonden aan de verleiding door hen. Afhankelijkheid van de Make-up, zonder twijfel, is een soort van obsessief-compulsieve stoornis. Je moet werken aan jezelf, de feiten te accepteren, accepteren de manier waarop je kijkt. En dan zul je in vrede.

Kent u iemand die een drugsverslaafde make-up weten? Hen leiden naar deze pagina en helpen veranderen van een leven!

Vond je dit artikel nuttig? Laat uw antwoorden niet met ons delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha